Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Zbroje + Nowe Bronie

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up. te zbroje widać. Na prawdę je widać. -.- Omg coś się nie podoba omiń temat proste.. Taki hejt w dupe sobie wsadź. ;>

Dać wam coś to weźmiecie wszystko. Najlepiej na forum nic nie wstawiać bo taki idiota sie przyczepi do każdej litery w zdaniu. ;x

@Refresh Topic.

Szczerze mam cie w dupie. Inkscape. ;) Nie będę odpowiadał na twoje gimbastyczne posty. ;) Po co marnować na takich ludzi nerwy -.-

image.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Refresh Topic

Zapraszam do ściągania. ;)

jeśli nie dodajemy nic do tematu to go nie odświeżamy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mógłbym je dodać gdyby mi ktoś od początku podał taki pomysł :P

Tylko że tutaj jest całkiem inaczej. Dużo roboty by z tym było. Znowu pakować itd..

Ale może kiedyś dodam je ^.^ Zależy od czasu. Ale całkiem dobry pomysł. ;)

Jedynym minusem jest to że tutaj się te zbroje inaczej do clienta dodaje a te od baso też inaczej. :P

Potrzeba by trochę czasu by to zrobić oraz tutka zapodać jak wkleić te od baso do clienta. ;)

image.png

Opublikowano

GoldenCraft mam sprawę ... mógłbyś te zbroje z tym kompletem broni wrzucić np na multiupload.nl ? bo mi się z mega.co.nz nie chce pobierać zacina mi się :( dam limit ;)

Opublikowano

Dobrze, zobaczę co da się zrobić bo ostatnio na multiuploadzie strasznie muli. ^.^

Dobra wiadomość :

Da radę bez problemu wrzucam już na multiupload ;) Załadowane będzie za 35 minut.

Już została paczka wgrana na serwer :

Download :

http://www.multiupload.nl/PB0WY19D6M

Skan :

2qmpv2g.jpg

Miłego użytkowania. ;)

Ps: Astiar reinstalowałem 5x pisałem już to w temacie :P Albo i więcej ^.^ Nic nie dało. ;x

image.png

Opublikowano

Dobrze, zobaczę co da się zrobić bo ostatnio na multiuploadzie strasznie muli. ^.^

Dobra wiadomość :

Da radę bez problemu wrzucam już na multiupload ;) Załadowane będzie za 35 minut.

Zna ktoś może odpowiedź na mój problem ? :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1063609-problem-blad-podczas-laczenia-z-silnikiem-logmein-hamachi/#entry9135814

Wyinstaluj i zainstaluj hamachi..

Opublikowano

W polskim ukradli ruscy ! Nie dobrze. Będzie walka o oddanie item_proto xD <Joke>

A serio to nie ja robiłem polskie wpisy do item_proto clientowego. ^.^ Możliwe że autor czegoś zapomniał. Albo coś pominoł w pisaniu item_proto -_-.

Czego brakuje to sobie dopiszcie. :) Jak będę miał czas to oblookam czego brakuje i dodam. ;>

image.png

Opublikowano

Tak wszystko się znajduje w paczce. Ikony, Wpisy , Textury. i inne potrzebne rzeczy :P Jedynie nie ma do broni zapytań. ;( Jeśli będę miał czas to je dorobię, ale tak to do zbroi jest wszystko ;) Bronie są tylko dodatkowo. ^.^

Zapraszam do pobierania >.<

image.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...