Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd podczas łączenia z silnikiem - LogMein Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;/ Mam problem z uruchomieniem hamachi a dokładnie przy każdym uruchomieniu wyskakuje pewien komunikat :

"Błąd podczas łączenia z silnikiem"

Próbowałem robić reinstall zrobiłem go 5x z usunięciem wszystkich danych zmieniałem miejsce instalacji.

Uruchamiałem hamachi poprzez Administratora oraz przez karte zintegrowaną oraz najwyższy procesor Nvidia.

Zmieniałem tak jak w poradnikach na "automatyczny" ale to już było zmienione.. :P Niestety nic to nie dało dlatego zwracam się o pomoc tutaj.

Moje pytanie co mam robić ? Dodatkowo Zapora jest wyłączona.

Za pomoc nagrodzę lajkami. :)

image.png

Opublikowano

Uruchomiłem i wyskoczyła taka inormacja. ^.^ :

2hovko8.jpg

Jakieś pomysły ? :P

Ps: Już pisałem że tak robiłem. :p Może źle sformułowałem. xP

image.png

Opublikowano

Reinstall jak mówiłem robiłem 5 razy i nic nie daje. Dużo wiedziałeś. Napisałeś to co już robiłem po kilka razy. -.- Dzianki.

Nadal potrzebna pomoc ! :P

image.png

Opublikowano

O matko xD Hehe to trzeba się zabawić w rejestrze plików, miałeś starą wersję hamachi kiedyś? Hm jaką instalujesz wersję? Mam prośbę, możesz zainstalować starszą wersję? Ona doda Ci ten wpis do rejestru i będzie cacy :3 inni pewnie mnie tutaj wyśmieją ale jeśli się nie mylę to starsza wersja będzie git a i instaluj na innej partycji niż C ok? Np. D em i nazwę folderu tam edytuj na hamachi i będzie cacy. Jak to się nie uda to jak będę miał działającego laptopa do tygodnia to max to Ci zrobię z tym.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Laptop świeżo po formacie jest. ;)

Nie była instalowana wersja hamachi żadna do tej pory. Instaluje na dysk D instalowałem na dysk C i to to samo. ;x

Problem nie tkwi raczej w starszej czy nowszej wersji LogMein Hamachi ale spróbuję. Pierwszy raz taki błąd. ;x

Instalowałem wersję 2.0 nie działała spróbowałem 2.1 znowu to samo... ;x

Nazwę folderu mam LogMein Hamachi może być ? D:

Tydzień to za długo ja muszę uruchomić wcześniej :P

image.png

Opublikowano

Zainstaluj najstarszą, hm albo poszukaj teraz z głowy pisze, wersję 2.1.3.5 czy jakoś tak podobnie, ale przed instalowaniem, instalkę uruchamiaj jako administrator bo pewnie tak nie robisz, pewnie klikasz 2 razy i heja xD hm nom wiem do tygodnia stary xD może być że np do 5 dni będę miał działający laptop xD tak na pocieszenie :D niestety nie da się wcześniej :c

Opublikowano

Poszukałem, zainstalowałem. Paczee !! Nie działa xD

Nie ma opcji uruchomienia instalki przez administratora ;c Niestety będę chyba zmuszony pobrać inny program.

Aaa.. Ps by laptop ci zadziałał wyeb go z 10 piętra. xD Zadziała natychmiastowo. <Moja gwarancja na lapka by takie coś obejmła.> xD

image.png

Opublikowano

Poszukałem, zainstalowałem. Paczee !! Nie działa xD

Nie ma opcji uruchomienia instalki przez administratora ;c Niestety będę chyba zmuszony pobrać inny program.

Aaa.. Ps by laptop ci zadziałał wyeb go z 10 piętra. xD Zadziała natychmiastowo. <Moja gwarancja na lapka by takie coś obejmła.> xD

Aha to lipa, jak będę miał laptopa to zobaczę u Ciebie co tam się porobiło :3 no na TeamVieverze oczywiscie :D em a co do tej Twojej gwarancji haha nie mam 10 piętra :c mam 6 ^^ em ale laptopa rozebrałem, więc no dużo części nie będzie do zbierania xD no nie wiem pomyśle do tego czasu jeszcze kilka rozwiązań, może wcześniej mi coś przyjdzie do głowy :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat do zamknięcia, Bedę instalował EasyVPN. Kamilu dziękuje za chęci. Dostaniesz lajka :D Ciesz się nim i żyj dalej. xD

Hihi ach bardzo Ci dziękuję <3 :3

Cieszę się nim właśnie hihi :3

EasyVPN też dobry jest :3 ale i tak pomogę Ci z tym jak będę miał laptopa hihi o ile pozwolisz :3 potem stworze temat i coś więcej jeśli pozwolisz :3 więc no hm jak zwykle zakaz kopiowania moich postów, tworzenie tematów o tej bądź podobnej treści oraz problemie. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...