Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Zbroje + Nowe Bronie

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozesz dodac ogolnie swoje ss do tematu? Jesli bd fajne to uzyje u siebie w projekcie ;]

be362f2acc.gif

Gęsty dym zakrył gwiazdy zniknęli przyjaciele,
zostało ich niewiele mniej niż na stole butelek.
~ Paluch

Opublikowano

Poszukaj dokładnego tutka na mpc lub google. ;] Innym działa. Ja ci niestety nie pomogę. Rzecz w tym że już nie stawiam serwerów metina . <3

@ Refresh ! <3

image.png

Opublikowano

Przydatne, ale było już na MPC, pozdrawiam.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh

nie śpijcie ludziska, macie mi tu refreshować ! xD bo ja spamuje ;_; a nie lubie mieć wszystkich postów w refreshah. Wbijasz. Komentarz napisz ! xD

image.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko, piszę komentarz. Jesteś jebanym zerem i Twoja wiedza to jedynie pakowanie do rar i ctrl + c, ctrl + v. Gowno umiesz i gowno dajesz od siebie. W Twoim "dl" są zajebiste zbroje widziane na tym forum kilka lat temu. Wpisy do item proto?? Hahaha. Na mpcforum były wpisy do tych zbroi. Jeszcze powiedz, że mam ból dupy. Ty go masz bo myślisz przez mpcforum, a nie głową. Możesz być mistrzem dla noobów, po potrafisz dodać zbroje do clienta. Jakbyś włożył coś od siebie to byś chociaż dodał screeny u siebie w grze.

Twoja wiedza opiera się na 10 tutach, z których i tak gowno rozumiesz. Dla mnie jesteś jebaną kurwą, która nic nie umie. Nie żebraj frajerze o like. Nie zasługujesz na ani jednego. Pis joł bro (nie dotyczy autora tego przezajebistego tematu).

Btw. Nic nowego nie dodajesz do tematu, nie możesz dac refa. To jest offtopic i spam ;] Jakby modzi byli ogarnięci to byś dostał perma za ostrzeżenia za sam ten temat

Spierdalaj paść gąski. Takim ludziom powinno odcinać internet albo tlen. Szkoda, że eutanazja jest zabroniona ;(

Edit. Ludziom jak Ty nie potrzebny jest tlen. Wystarczy odciąć internet.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko, piszę komentarz. Jesteś jebanym zerem i Twoja wiedza to jedynie pakowanie do rar i ctrl + c, ctrl + v. Gowno umiesz i gowno dajesz od siebie. W Twoim "dl" są zajebiste zbroje widziane na tym forum kilka lat temu. Wpisy do item proto?? Hahaha. Na mpcforum były wpisy do tych zbroi. Jeszcze powiedz, że mam ból dupy. Ty go masz bo myślisz przez mpcforum, a nie głową. Możesz być mistrzem dla noobów, po potrafisz dodać zbroje do clienta. Jakbyś włożył coś od siebie to byś chociaż dodał screeny u siebie w grze.

Twoja wiedza opiera się na 10 tutach, z których i tak gowno rozumiesz. Dla mnie jesteś jebaną kurwą, która nic nie umie. Nie żebraj frajerze o like. Nie zasługujesz na ani jednego. Pis joł bro (nie dotyczy autora tego przezajebistego tematu).

Btw. Nic nowego nie dodajesz do tematu, nie możesz dac refa. To jest offtopic i spam ;] Jakby modzi byli ogarnięci to byś dostał perma za ostrzeżenia za sam ten temat

Spierdalaj paść gąski. Takim ludziom powinno odcinać internet albo tlen. Szkoda, że eutanazja jest zabroniona ;(

Edit. Ludziom jak Ty nie potrzebny jest tlen. Wystarczy odciąć internet.

Bana to raczej Ty powinienieś dostać i to z góry perma. Czepiasz się ludzi, że coś w ogóle robią. Ja osobiście szukałem pewnych zbroi od paru godzin i dopiero w tym temacie znalazłem mnie interesujące. 

The past has gone

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za zbrojki, i bardzo dobrze że zrobił reupload. A wszystkim hejterom ośli kutas w dupe.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dziękuję za like, xdpl2012 zapraszam do kliknięcia magicznego guziczka, X w górnym prawym rogu ekranu, właśnie przez takich ludzi jak ty to forum upada, tak jest sądzona Polska, cóż takim ludziom, odciąć internet i tyle. ;) Żegnam + Raport , flamewar + offtopic. :)

@Refresh :)

@xdpl2012 , opanuj słownictwo prostaczku, bo ci żyłka pęknie, zbierasz jedynie warny bulwersując się w tym temacie, nie podoba się zapraszam do kliknięcia w prawym górnym rogu czerwonego guziczka z napisem "X", nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu a więc żegnam, nie masz podstaw do obrażania mnie, co ty myślisz? Że jakiś "Ktoś" będzie mnie obrażał? Nie pozwalaj sobie, nie znasz mnie więc nie udzielaj się na mój temat. Zgłoszenie za flamewar + offtopic. Yoo ;3

image.png

Opublikowano

Dziękuję za like, xdpl2012 zapraszam do kliknięcia magicznego guziczka, X w górnym prawym rogu ekranu, właśnie przez takich ludzi jak ty to forum upada, tak jest sądzona Polska, cóż takim ludziom, odciąć internet i tyle. ;) Żegnam + Raport , flamewar + offtopic. :)

@Refresh :)

Jprdl, piszesz dokładnie to co ja. Ja nie robię milionów tutow z czymś co ma każdy. Ban? Niby za co? Tu jest jedynie flamewar, a offtopic to każdy Twój "rifesh". Forum spada od kilku lat na psy, bo takie zjeby jak Ty wrzucają śmieci z epvp, zamiast coś swojego.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@DiabloXPL, każdemu działa, polecam ściągać na Google Chrome lub Explorer ;) Na niektórych nie działa, na tych 2 na 100% działa bo ściągałem. ;3

@Refresh.

image.png

Opublikowano

Podobają mi się zbroje, mogłeś dodać też bronie z 2k10-12/13, no ale btw. zbroje się przydały, thx! :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...