Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwierćfinały mistrzostw 3 sezonu

zalsersonew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C9 vs Fnatic poniedziałek 21

Najin Black Sword vs Gambit Gaming wtorek 1 w nocy

Gamania Bears vs Skt1 środa 4 w nocy

Royal club vs Omg środa 7

Moje typy

Fnatic

Najin

Gamania

Omg

z tego co pamietam to omg przegralo final kwalifikacji z royal clubem wiec czekam na rewanż

yy wczoraj xpeke 17-1 vs gambit wiec prosze ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaracie sie tym fnatic, jak gimby. Ten pedał backdoora zrobil i kozak bo ledwo wygrał vs sk. Kibicuje gambotom chociaż wczoraj nieźle dostali w dupe.

Przeciez c9 rozgromi ich w trzy dupy, fnatic juz w tym momencie odpada.

Licze tez na to ze Gambit tez wygra.

sstwc.jpg

Opublikowano

chyba nie wiesz o czym mówisz

fnatic w tej chwili zaraz za OMG jest najlepszą drużyną i nawet nie ma co się tu kłócić

patrząc na ich formę wątpie żeby ugrali coś więcej niż ćwierćfinały, choć szczerze chciałbym aby było inaczej, lecz zobaczymy jak to będzie

jeśli c9 będzie grało tak jak grało w NA to nie ma najmniejszych szans

nie zapominajmy, ze jest tam tez jeszcze gamania bears i OMG

OMG specjalnie throwneło swoje gry zeby nie wygrac i dostac sie do kwalifikacji, jak widać pokazali, że są najlepsi i nikt nie da rady ich zniszczyć

Opublikowano

Mimo ze kibicuje gambitom to i tak mysle ze nie wygraja bo sa w strasznie kiepskiej formie wystarczy spojrzec na wczorajszy mecz vs fanatic albo poprzedni na jakis koreanski team nie pamietam nazwy

Opublikowano

2xUp ?hahahah wez, bo sie rozplacze na soaz jest jednym z najlepszych topow.

W europie

Mówię tak jak przed mistrzostwami, C9 pokaże mega performance, i super zagrają. Mam nadzieję że wygrają.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mimo że rozum wie o przewadze C9 to sercem jestem za Fnatic tymbardziej że dobrze w ostatnim czasie grają. Mam nadzieję że dadzą rade <3

Opublikowano

DDOS BY FROGGEN, dnia 22 Wrze 2013 - 11:13, napisał:

Jaracie sie tym fnatic, jak gimby. Ten pedał backdoora zrobil i kozak bo ledwo wygrał vs sk. Kibicuje gambotom chociaż wczoraj nieźle dostali w dupe.

Widzę że fan Crycelota i Sk. Taka szkoda że ten pedał jest jednym z najlepszych midów a to że ma fanów dzięki jemu backdoorowi to tylko dobrze dla niego.

Netrodal, dnia 22 Wrze 2013 - 11:15, napisał:

Gambit? Twój Gambit dostał wpierdol od Fnaticu 6 razy pod rząd... wpierdol mam na myśli gry typu 5-23 dla Fnatic.... Gambit odpada, od odejścia ich starego suppa nie radzą sobie.

arronbado, dnia 22 Wrze 2013 - 11:24, napisał:

fnatic w tej chwili zaraz za OMG jest najlepszą drużyną i nawet nie ma co się tu kłócić

patrząc na ich formę wątpie żeby ugrali coś więcej niż ćwierćfinały, choć szczerze chciałbym aby było inaczej, lecz zobaczymy jak to będzie

OMG specjalnie throwneło swoje gry zeby nie wygrac i dostac sie do kwalifikacji, jak widać pokazali, że są najlepsi i nikt nie da rady ich zniszczyć

Nie jest zaraz za tylko na tym samym poziomie... OMG, Fnatic i SKT1 Mają 7win:1 Lose

Czyli Fnatic to jedyny team który równa się z azjatyckimi teamami (mowa o grupie fazie grupowej, bo od ćwierćfinału wchodzi też nieazjatycki C9).

Jak dla mnie SKT1 wygra wszystko, pokazali to wygrywając z OMG.

Opublikowano

fnatic ma troche chujowego topa

chyba sobie kpisz

nie jestem fanboyem, ani nawet nie lubie fnatic, ale soaz w tej chwili jest w najlepszej formie kiedykolwiek

nie wiem z kim ja tu siedze, ale jestescie debilami...

jak mozna pisac, ze c9 przerasta formą fnatic skoro nie widzieliśmy ich gry?

to co pokazali u siebie to nic, prosta taktyka, dobra kontrola mapy i dość pasywna gra i najważniejsze brak throwu, dzięki temu zawdzięczają sukces

nie mówię, ze są słabi, bo tego też nie można powiedzieć tak jak napisałem dlatego, że nie zagrali jeszcze żadnej gry

dopiero jutro dowiemy się co będzie

gambit nie ma raczej z nikim szans, tak jak juz pisałem wcześniej, ich limit to ćwierćfinały, dalej nic nie ugrają, choć chciałbym się mylić

@battlelet skt wygrało z omg tylko raz więc nie ma sie tu czym podniecac

wkurwia mnie takie biedne myślenie, staty drużyn nie mają tu najwięcej do powiedzenia i drużyny wcale nie są na tym samym poziomie

OMG wyraźnie odstaje od innych drużyn umiejętnościami, tak jak pisałem specjalnie throwneli swoje gry by dostać się do tych kwalifikacji i pokazać, że będą najlepsi, jak widać udało im się

obserwuj grę i wyciągaj wnioski z zagrań, w ten sposób można zobaczyć, że jedna drużyna jest lepsza od drugiej mimo tego, że mają takie same statystyki

nauczcie sie kiedyś uważnie obserwować grę i dopiero pisać, a nie oglądać i pisać głupoty

Opublikowano

@up

masc_na_bol_dupy.png

Polecam. I nie jestem fanem SK tylko Gambitu

Ja tam nie widzę żadnego bólu dupy tylko szczere fakty. Skoro jesteś fanem Gambitu to coś ci powiem, ten "pedał z backdoorem" ojebał Gambit 6 razy pod rząd :)

chyba sobie kpisz

nie jestem fanboyem, ani nawet nie lubie fnatic, ale soaz w tej chwili jest w najlepszej formie kiedykolwiek

nie wiem z kim ja tu siedze, ale jestescie debilami...

jak mozna pisac, ze c9 przerasta formą fnatic skoro nie widzieliśmy ich gry?

to co pokazali u siebie to nic, prosta taktyka, dobra kontrola mapy i dość pasywna gra i najważniejsze brak throwu, dzięki temu zawdzięczają sukces

nie mówię, ze są słabi, bo tego też nie można powiedzieć tak jak napisałem dlatego, że nie zagrali jeszcze żadnej gry

dopiero jutro dowiemy się co będzie

gambit nie ma raczej z nikim szans, tak jak juz pisałem wcześniej, ich limit to ćwierćfinały, dalej nic nie ugrają, choć chciałbym się mylić

@battlelet skt wygrało z omg tylko raz więc nie ma sie tu czym podniecac

wkurwia mnie takie biedne myślenie, staty drużyn nie mają tu najwięcej do powiedzenia i drużyny wcale nie są na tym samym poziomie

OMG wyraźnie odstaje od innych drużyn umiejętnościami, tak jak pisałem specjalnie throwneli swoje gry by dostać się do tych kwalifikacji i pokazać, że będą najlepsi, jak widać udało im się

obserwuj grę i wyciągaj wnioski z zagrań, w ten sposób można zobaczyć, że jedna drużyna jest lepsza od drugiej mimo tego, że mają takie same statystyki

nauczcie sie kiedyś uważnie obserwować grę i dopiero pisać, a nie oglądać i pisać głupoty

Obserwuję wszystkie mecze, wygrało raz i wygra jeszcze więcej.

SKT i tak opierdoli na cienkim te zawody, Faker robi takie rzeczy o jakich się ani EU ani NA nie sniło

Opublikowano

fnatic teraz jest jak clg.eu kiedyś.

ogólnie fnatic ostatnio zacząłem lubić, cieszę się, że wydostali się z grupy i to w pięknym stylu i mam nadzieje, że zajdą do finałów.

gambit ostatnio nie zbyt wielką klasę pokazuje, ale i tak mam nadzieje że wygrają, bo kiedy trzeba to przyniosą wyniki. jestem pewien że coś chowają :)

<>

Opublikowano

W europie

Mówię tak jak przed mistrzostwami, C9 pokaże mega performance, i super zagrają. Mam nadzieję że wygrają.

ta w europie ? na allstarze rozwalil wszystkich jak dobrze pamietam ;)

Moze Gambit z fnatickiem sb jakos swietnie nie poradzil, ale zobacznie ozone mieli wygrac na luzie, a tu co ? nie wyszli z grupy.

Gambit nie zakonczylo turnieju ponizej top 4.Moze i nie graja bez błędnie, ale się starają i licze, że wygrają te mistrzostwa.M5 góra ;)

ps. Te Ćwierć finały w jakim BO- Best off

Opublikowano

ta w europie ? na allstarze rozwalil wszystkich jak dobrze pamietam ;)

Moze Gambit z fnatickiem sb jakos swietnie nie poradzil, ale zobacznie ozone mieli wygrac na luzie, a tu co ? nie wyszli z grupy.

Gambit nie zakonczylo turnieju ponizej top 4.Moze i nie graja bez błędnie, ale się starają i licze, że wygrają te mistrzostwa.M5 góra ;)

ps. Te Ćwierć finały w jakim BO- Best off

BO3.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

tylko ze wiesz ze fnatic i gambit bylo w grupie gowien bo kto w grupie b byl dobry? grupa b w porownianiu do a to kolosalna roznica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...