Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum poleca Smite!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smite jest dla ciot, Dota to Esport dla prawdziwych menszczysn.

zgadzam sie z czlowiekiem-koniem

btw. temat troche bezesensu, kóleczko adoracyjne i tak bedzie polecac gre ;)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie osobiście nie urzeka ta gra , jakoś moba w 3d nie pasuje..

Jako następną gre do polecenia , polecam Tibia;-)

Fajną mobą w 3d jest Super Monday Night Combat, ale Twórcy spierdolili z reklamą i mało ludzi gra :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Przeszedłem tutorial i na tym skończyłem, grafika nie zachwyca i wszystko inne też - ale to tylko moje zdanie bo gusta są różne :)

Dla nowych w świecie MOBA polecam oczywiście :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Przeszedłem tutorial i na tym skończyłem, grafika nie zachwyca i wszystko inne też - ale to tylko moje zdanie bo gusta są różne :)

Dla nowych w świecie MOBA polecam oczywiście :)

Ocenianie książki po okładce. Ja polecam grę bo jest warta uwagi, po za tym czy znacie jakąś inną grę gdzie można spotkać tak wielu bogów z przeróżnych mitologii?

Opublikowano

Ocenianie książki po okładce. Ja polecam grę bo jest warta uwagi, po za tym czy znacie jakąś inną grę gdzie można spotkać tak wielu bogów z przeróżnych mitologii?

Dla mnie to kopia lola, prawie wszystko skopiowane oprócz bohaterów, oryginalny jest tylko element 3d. I to wszystko.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

oryginalny jest tylko element 3d. I to wszystko.

nope, to też było wcześniej ;)

Jeżeli gra nie przyciągnie mnie od pierwszych minut, to nie wiem czy warto się katować żeby poznać jej każdy zakamarek.

A bogowie samej gry nie robią...

Pograł, stwierdził że chujowe - ma prawo. Nie każdemu musi się wszystko podobać.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

a skoro lol jest kopią doty, która bazowała na jeszcze innej grze, to w ogóle nie graj w gry.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

a skoro lol jest kopią doty, która bazowała na jeszcze innej grze, to w ogóle nie graj w gry.

Starcraft > Warcraft > Dota > wszystko

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To powinno się nazywać Seldek poleca a nie "MPC poleca". Jako MPC mówimy że ogół a nie wszyscy Admini i GlobalModeratorzy grają i lubią tą grę.

Opublikowano

znaczy... ogólnie za pierwszą mobę uważa się dotę, ale gdzieś czytałem że twórcy doty się wzorowali na innym projekcje, który nie był żadnym modem itp.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Od kilku dni, gram w różne gry tego typu, i najbardziej spodobał mi się LoL.

Jednak te 3D "Smite" bardziej mnie przekonuje, gra się pobiera zobaczę czy spasuje :P

Opublikowano

Cóż, skoro to kopia LoLa to gry nie ruszę, niestety :@ Zachęcajcie :-!

@Down

Nope, po prostu nie lubię gier typu LoL ;-)

Nie cierpię lola, uwielbiam grać w smite. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

No i Smite!

Od siebie polecam grę.

No i League of Legends obowiązkowo

Cóż, skoro to kopia LoLa to gry nie ruszę, niestety :@ Zachęcajcie :-!

@Down

Nope, po prostu nie lubię gier typu LoL ;-)

LoL lepszy LUL. Jak nie lubisz jak lubisz :D Też kiedyś myślałem, że nie lubię gier typu lol i nie podobał mi się ale jak dłużej zagrałem to zmieniłem zdanie ;]

LoL > Wszystko

Nie trawię gier tego typu... jak widzę napis "lol" to rzygam i po tym newsie pewnie od smite również będzie mi się zbierało.

Wat? Niby czemu hmm?

Nie cierpię lola, uwielbiam grać w smite. :)

o.O Łebsko LoL lepszy :D Chociaż smite też fajny i nic do niego nie mam.

@Top Grałem kiedyś w smite no i gra taka jak gra, normalna. Osobiście wolę LoLa ale smite też ujdzie w tłumie.

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...