Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Rejestracja na Rise Of Metin (Chińska wersja)

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem, 9lvl nabiłem. Spotkałem BuenaCosta w grze i muszę przyznać, że gra się całkiem przyjemnie. Wiadomo jedyną DUŻĄ barierą jest język, ale to można pominąć. Denerwuje również, że trzeba kilkać na moby, żeby je bić, to powinien być non-target :3.

Jednak mimo wszystko pierwsze wrażenia są pozytywne, warto dodać, że gra nie wygląda na podróbę wowa, a do tego grafika mi się podoba :)

Każdy mówi że to podróba wowa a większość z tych ludzi na oczy WoW'a nie widziała. Takie gadanie...

System PVE w europie będzie całkiem inny więc nie nastawiajcie się na target.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy mówi że to podróba wowa a większość z tych ludzi na oczy WoW'a nie widziała. Takie gadanie...

Wiem, że w Europie będzie całkiem inny i za to ogromny +. Do tego pierwsze wrażenia z gry były świetne, warto również dodać, że pierwsze rzeczy które dostajemy z misji, wyglądają naprawdę kozacko :).

I chciałem zaprzeczyć, że gra wygląda jak wow, może po screenach w jakimś stopniu to przypomina wowa, ale gdy już się chwile pogra, widać wiele innych elementów, oraz "inność" graficzną tej gry.

Do beta testów europejskich mam nadzieję, że przetestuje każdą klasę postaci, tak do 20+ lvl

Opublikowano

Pograłem, 9lvl nabiłem. Spotkałem BuenaCosta w grze i muszę przyznać, że gra się całkiem przyjemnie. Wiadomo jedyną DUŻĄ barierą jest język, ale to można pominąć. Denerwuje również, że trzeba kilkać na moby, żeby je bić, to powinien być non-target :3.

Jednak mimo wszystko pierwsze wrażenia są pozytywne, warto dodać, że gra nie wygląda na podróbę wowa, a do tego grafika mi się podoba :)

nie trzeba klikać na moba możesz wciaskać Tab i samo ci będzie potwory zaznaczało

Opublikowano

Mam ten sam problem z error code : 10060

Jak to naprawić ?

EDIT : Dla tych co mają ten błąd muszą pobrać patcha w launcherze :)

Jak na mojego kompa to ładnie wygląda :

uqe8.png

nostaleh.png
Opublikowano

20 lvl wbity, pozytywne wrażenie.

Gra się całkiem miło, grafika również fajna - Ci co mówią, że nie, chyba w minecrafta nie grali :D

Fakt, że te chińskie ślimaczki nieco utrudniają grę, ale mimo wszystko łatwo jest ogarnąć nowe eq, questy, mounty czy moby.

Polecam i czekamy na pro elo elo wersję EU :D

727881401622271220780.jpeg
Arcymistrz
Opublikowano

1379873215-U298954.jpg

Zdjęcie sprzed 30 minut.

Ludzi coraz więcej.

41 lvl aktualnie mam. Wbijanie jego to pestka, leci questami, jednak nie jest to mozolne, a przyjemne. Questy oprowadzają nas po dostępnych lokacjach.

Opublikowano

Mimo, że to jest wersja chińska, która ma różnić się od europejskiej, to i tak cholernie mnie wciągnęła. Jak dla mnie gra się świetnie, zero grindu, fajne misje, po prostu cud-miód :)

Teraz tylko czekać na europejską wersję :)

Opublikowano

W razie problemów z rejestracją polecam ten filmik. Można też zasubskrybować, niedługo pojawi się więcej filmów z Rise Of Metin.

xxx

Opublikowano

Bo to taki stereotyp. Duża ilość gier, crapów próbuje plagiatować, zgapiać itd rzeczy z wow'a. Liczy się klimat, a oni (wydwacy) na

hajsiwo lecą, jak se głupkowatą gre bez fabuły, klimatu wydadzą. Nie wiem czy dla nas zmienią na nontarget gre... No nie wiem, myśle że tak naprawdę tylko język zmienią, bo szczególnych różnic między ich a naszą europejską wersją.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

moim zdaniem ta gra jest za prosta bo bo robisz tylko misje i eq nie musisz kupywać ani nic bo dostajesz z questów i paczek na 10 20 itd lvl więc oprócz misji nic nie trzeba robić

Opublikowano

1379873215-U298954.jpg

Zdjęcie sprzed 30 minut.

Ludzi coraz więcej.

41 lvl aktualnie mam. Wbijanie jego to pestka, leci questami, jednak nie jest to mozolne, a przyjemne. Questy oprowadzają nas po dostępnych lokacjach.

Ogólnie gra strasznie wciągająca, mimo że obco, bardzo obcojęzyczna :D

Poza tym chciałbym wiedzieć od którego/skąd są nowe mounty + co to te chińskie znaczki nad głowami i skąd je również zdobyć? :D

Oraz może mi ktoś powiedzieć skąd zdobyć te "skille", które są pod klawiszami 'S+1'; 'S+2' itd...?

Bo mimo, że mam prawie 30 lv nie posiadam żadnego z tych, nwm o co biega :D

Opublikowano

Ogólnie gra strasznie wciągająca, mimo że obco, bardzo obcojęzyczna :D

Poza tym chciałbym wiedzieć od którego/skąd są nowe mounty + co to te chińskie znaczki nad głowami i skąd je również zdobyć? :D

Oraz może mi ktoś powiedzieć skąd zdobyć te "skille", które są pod klawiszami 'S+1'; 'S+2' itd...?

Bo mimo, że mam prawie 30 lv nie posiadam żadnego z tych, nwm o co biega :D

żeby mieć skille wciśnij " P " i tam masz pkt do rozdania :)

Opublikowano

Bo to taki stereotyp. Duża ilość gier, crapów próbuje plagiatować, zgapiać itd rzeczy z wow'a. Liczy się klimat, a oni (wydwacy) na

hajsiwo lecą, jak se głupkowatą gre bez fabuły, klimatu wydadzą. Nie wiem czy dla nas zmienią na nontarget gre... No nie wiem, myśle że tak naprawdę tylko język zmienią, bo szczególnych różnic między ich a naszą europejską wersją.

Wystarczy poczytać na angielskim forum co planują w europejskiej wersji :)

Grafika będzie poprawiona, no target, lepsze animacje i wiele wiele więcej. A jak ktoś mówi że to jest kopia WoW'a to niech puknie sie w głowę 3 razy.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Arcymistrz
Opublikowano

Chodzi Ci o te w tej ramce nad normalnymi skillami?

To są te same, ale ja gram magiem (cokolwiek to jest xD) więc buffy/wzmocnienia dałem sobie tam.

Nie wiem jak zdobyć te chińskie znaczki.

Mount chyba na 11-14 lvl.

Opublikowano

To są te same, ale ja gram magiem (cokolwiek to jest xD) więc buffy/wzmocnienia dałem sobie tam.

Nie wiem jak zdobyć te chińskie znaczki.

Mount chyba na 11-14 lvl.

Chodzi mi o to, że..

Pod klawiszami 1-7 masz normalne skille, natomiast pod kombinacją klawiszy C+1 , C+2 , C+3... S+1 , S+2... masz co innego :D

I o to "co innego" się rozchodzi.

To że mount jest od 9-11 lvl to wiem, bo chyba na 9 lub 10 brałem.

Ale chodzi mi o te inne, jakaś panda, tygrys czy co to tam chodzi :D

Opublikowano

One są losowane przy rozdawaniu #chyba

Z tego co zauważyłem to na każdej postaci dostawałem tego.. dzika.

+ tego dzika można kupić w jednym z NPC za 20k złota.

Więc wydaje mi się, że te inne są gdzieś specjalnie dostępne :D Tylko nie wiem gdzie..

Opublikowano

Wy tutaj mówicie że na tym chinolu nic nie trzeba robić 0 grindu , dostaje się wszystko z misji, paczek ale tak jest tylko na koreańsko-chińskich grach a na wszystkich europejsko-amerykańskich trzeba się trochę pomęczyć żeby coś zdobyć więc myśle że pl i angielski serwer nie będzie taki sam jak chiński.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...