Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Tamriel  

437 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

• TAK
      390
    • NIE
      49

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego jak klienta otwieram to wyskakuje mi log? Czy to przez pliki root ? Jak tak to kiedy dacie pliki root?

dokladnie tak jest to przez pliki root

dzis przed startem beda wrzucone wszedzie !

wiec sciagajcie rejestrujcie sie i czekajmy ! :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

dokladnie tak jest to przez pliki root

dzis przed startem beda wrzucone wszedzie !

wiec sciagajcie rejestrujcie sie i czekajmy ! :)

Ok dzięki :) to ja czekam na pliki root i mam nadzieje że wszystko wystartuje na czas bez żadnych problemów :)

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Opublikowano

czy tylko mi nie dziala strona wyskakuje coś takiego :Warning: mysql_connect(): Host '31.186.81.246' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 7 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'192.168.1.101' (using password: NO) in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 8 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 8 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 12 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'192.168.1.101' (using password: NO) in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 13 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 13 Access denied for user 'root'@'192.168.1.101' (using password: NO)

2ql8tpv.gif

Opublikowano

Serwer zapowiada się super, trzymam za was kciuki ze wystartujecie o tej godzinie co podane jest na prz. i to nie będzie serwer na tydzień czy 2 góra 3

Zapraszam i polecam

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

czy tylko mi nie dziala strona wyskakuje coś takiego :Warning: mysql_connect(): Host '31.186.81.246' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 7 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'192.168.1.101' (using password: NO) in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 8 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 8 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 12 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'192.168.1.101' (using password: NO) in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 13 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/tamrielp/domains/tamriel.pl/public_html/system/baza_danych.inc.php on line 13 Access denied for user 'root'@'192.168.1.101' (using password: NO)

Ta mi też nie działa ale to myślę, że chwilowe bo przed chwilą była on :)

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Opublikowano

---SPROSTOWANIE---

Witam. Od rana do 17;00 byłem w pracy, jak zdążyliście zauważyć jakiemuś kretynowi się nudzi i zaczął bić pakiety w strone . Jest to śmieszne

. Strona zostanie przeniesiona na Dedyka z filtrem .

Niebawem wszystko wróci do normy .

Proszę nie siać paniki że padniemy itp .

Serwer wystartuje czy komuś się to podoba, czy nie . Na TeamSpeak Wejdę po starcie . Pozdrawiam Tamriello

Fhdd.png

Opublikowano

Będzie pierścień anty expa ?

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ?

w ile wbije max lv ?

ile yang bd mial na 50 lv ?

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ?

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ?

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ?

Beda czeste eventy ?

GM - Bedziesz dawał raty w weekendy ?

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ?

Duzo misji Bd co robić ?

ile % na wejście kd ?

ile % na ulepszenie itemków

Będą dungeony ?

są pety ? / mounty ?

skąd eq na 54 lv ?

Magiczny metal gdzie zdobede ?

jak ze skillami ?

Myślę ze nie bedzie admin rozdawał eq navi " Kolegom z reala " ?

ps. mam wolnego neta troche wiec prezka mi sie nie wyswietla do konca ;/ temu takie pytania

exoduus.png

Opublikowano

w ile wbije max lv ?

Beda czeste eventy ?

Duzo misji Bd co robić ?

ile % na wejście kd ?

Będą dungeony ?

są pety ? / mounty ?

skąd eq na 54 lv ?

jak ze skillami ?

ps. mam wolnego neta troche wiec prezka mi sie nie wyswietla do konca ;/ temu takie pytania

Większość tych pytań masz zamieszczone w prezentacji, widać że jej w ogóle nie czytałeś.

Polecam wrócić na pierwszą stronę tematu i trochę się zapoznać z serwerem od zewnątrz.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

w ile wbije max lv ?

Beda czeste eventy ?

Duzo misji Bd co robić ?

ile % na wejście kd ?

Będą dungeony ?

są pety ? / mounty ?

skąd eq na 54 lv ?

jak ze skillami ?

Jak masz wolnego neta to poczekaj dłużej aż się załadują wszystkie obrazki. Dla mnie po prostu nabijasz sobie posty w każdym temacie wklejając tę swoją formułkę...

Podkreśliłem Ci pytania na które masz odpowiedzi w prezentacji (czy to w formie screenów czy w formie tekstu pisanego). Zadaj sobie chociaż tyle trudu i przeczytaj całą prezentację...

PS. W sprawie petów to podejrzewam, że baobao będzie w is... można wiedzieć jakie dodatkowe bonusy będzie dawał w porównaniu do zwykłych petów?

@edit

Jakie bonusy będzie dawał Kryształ Energii od alchemika?

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...