Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 12-latek w Platynie

barej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to współczuje ci dzieciństwa, jeśli w wieku 12 lat grasz już od około 2lat (?) w lola...

Możecie pisać, że mu zazdroszcze, bo on jest w platynie, a ja brąz, ale mam to w dupie, bo ja miałem normalne dzieciństwo, nie tak jak on.

Mi takie dzieciństwo jak najbardziej odpowiada, kocham. <3

A co do ziomka 1 post wyżej to mi chodziło o to, że jak byłem w przedszkolu w wieku 5 lat przyszedł taki trener i się pytał kto chce trenować piłkę nożną. :) Tak już trenuję sobie z drużyną MKP Pogoń Siedlce przez 7 lat.

Arayu_eune_67_3_logo.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluję platyny, tak jak osoby powyżej to zależy dużo od szczęścia i od drużyny z którą grasz. Nie gratuluje ci za wiek, lecz za samą platynę. Nikt z nas nie może potwierdzić twojej daty urodzenia, a każdy może sobie napisać że ma 12 lat :), nie sądzę że kłamiesz czy coś. Po prostu gratulację zdobycia platyny.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Dzięki, na takie posty czekałem pisząc ten temat, ogólnie to mam na nazwisko Barej i stąd ten nick (byłem mniejszy, a nick przyjął się z innych gier). :)

Arayu_eune_67_3_logo.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema, otóż niedawno (dokładnie 13 września) udało mi się zdobyć tą długo przeze mnie oczekiwaną Platynę. Ogólnie mam dziwne uczucie, kiedy szukam duo na np. bottom lane'a i przeważnie strefa wiekowa tych oto osób to 16-20... Może mi się wydaję, ale myślę, że chyba jestem pierwszym '12-latkiem' w Polsce, który osiągnął ten poziom rozgrywki. Jak macie czas, to możecie się rozpisać, co o tym sądzicie, a jak nie to spoko, przyjmuję krytykę, typu 'omg jesteś dzieciak, pewnie tylko flame i ktoś cię wyboostował, omg', w 2 literkach krótko opisując - Q.Q. Ogólnie nawet sporo gram przeważnie wieczorami, ze szkoły zazwyczaj od 7:10 (wychodząc z domu - autobus OP) wracam do domu po 19 (treningi, angielski itp. itd...). To by było na tyle, jak coś to szukam duo ( xD). A i jeszcze jedno pytanko: Dlaczego większość osób 'ocenia' po wieku? Chodzi mi o sprawy typu:

- Siema, to ty w sprawie team'u?

- Tak, gram ADC, plat 4. Ile masz lat?

- 16, a ty?

- 12 :D

- A to chyba nie trafiłeś, pewnie nie masz mutacji, a to przeszkadza + jesteś trochę za mały...

Tak oto wygląda 60% rozmów na temat wstąpienia do jakiegokolwiek team'u...

Haters gonna hate, let's go!

Przede wszystkim platyna to żaden poziom gry. Nie twierdze że ludzie którzy jej nie mają są gorsi, ale platyna to dalej niskie zdolności motoryczne+brak ogaru sytuacji na mapie. Poza tym opisujesz zachowanie ludzi cię hejcących "literami Q.Q", ale ten temat to jest właśnie typowy płaczek bo ludzie krzyczą bo masz 12lat. Przykro mi nie jesteś najlepszy w lolu na swój wiek. Poza tym brak mutacji jest czynnikiem pratkycznie wykluczającym komunikację głosową i musiałbyś być przynajmniej challengerem żeby zniwelować różnicę w braku komunikacji. To że jesteś za mały to równiez prawda. Na nastoletnim etapie życia psychika rozwija się w dosyć szybkim tempie, stąd są różnice w naszym sposobie myślenia. Jakie to ma znaczenie dla gry? Bo fajnie jest spędzając z kimś kilka godzin na grze pogadać o czymś więcej niż o napierdalaniu dragona, robieniu barona albo podniecaniu się poziomem platyn (miernym na eune- ogólnie straszne mam wrazenie że east zszedł na psy pod względem poziomu gry od usunięcia systemu elo, ale nie moge znalezc dla tego zadnego uzasadnienia. Sam fakt, że robisz temat o tym jak to ludzie cie odrzucają jest QQ. Jestę hejterę, ale nie podoba mi się strasznie ten temat. Chcesz akceptacji? Jeżeli tak to faktycznie może ją tu znajdziesz. Jeżeli chcesz ludzi do gry to pierwszą część swojego posta mogłeś pominąć, wystarczyłoby zwykłe 12lat, plat coś tam. Duży plus przynajmniej że dbasz o interpunkcję itp. Mi się już nie chce, gdybym miał przekazać to co chce (a nigdy jeszcze chyba w pełni mi sie to nie udało) i miałbym jeszcze pilnować się ortografii to musiałbym zrezygnować z picia herbaty. Gratulacje platyny, mam nadzieje że wkrótce przejdziesz mutacje i nie będziesz pisał więcej podobnych tematów.

EDIT. Chciałem być hejterem ale mnie ubiegliście. Co do jego dzieciństwa to nie przesadzajcie. Dobrze ze gra w tą piłkę, a co jest złego w grze w lola. Niech robi to co lubi. Moim zdaniem głupi jest tylko ten temat. Co do platynki to raczej każdy zasługuje na to co ma, chociaż wyraźna różnica w umiejętnościach pojawia się dopiero w diamondzie między "low" dajmondami i "high" dajmondami.

bez yt.

Opublikowano

Temat jest stary, a w dodatku zmienił się w skupisko spamu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...