Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 12-latek w Platynie

barej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje, ja w wieku 12 lat kopałem piłkę i teraz przebiegnę 50 m bez zadyszki i wypluwania płuc.Wspaniała dzieciństwo.

O mój Boże jaki mam ból dupy,jak zazdroszczę.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje, większość tych dzieci zachowuje się dojrzalej od was, a ich "trolling i zajebistość" nie ogranicza się tylko w internecie.

Oby tak dalej.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

OK, wszystko fajnie, tylko daj mi jeszcze jakis dowod, ze masz 12 lat, bo rownie dobrze byle idiota moze taki temat zalozyc =)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Jak szukasz dziewczyny do ruchania to po prostu powiedz a nie takie bajki wymyślasz.

Tak szukam całymi dniami... Sorky, ale nie trafiłeś, bo wolę chłopców, jestem gejem od 14 lat, mam średnią 2.32 i mam ryj jak by mnie wyciągnęli spod betoniarki <3 LOFF FOREVA FROM BAREJ123 <3<3<3 :* :* :*

@małyedit: Ładnie sobie nabijasz cyferki kochany Postmakerze. <3

Gratulacje, ja w wieku 12 lat kopałem piłkę i teraz przebiegnę 50 m bez zadyszki i wypluwania płuc.Wspaniała dzieciństwo.

O mój Boże, jeżeli nic Ci nie napisałem na temat mojego życia 'prywatnego' (ogólnie chodzi o treningi piłki nożnej OD 5 ROKU ŻYCIA w przedszkolu), to plz się nie wypowiadaj, może i haters gonna hate, ale bez przeszady, to że byłeś jakimś ziomkiem, który kopał piłkę, bo nie umiał normalnie podać/uderzyć, to nie moja wina. A i ogólnie to jesteś zajebisty, 50 m, normalnie chyba muszę wręczyć Ci jakiś medal, pewnie jesteś Bogiem świata, wszystkie dziewczyny na Ciebie lecą.

Oł maj Gad, jaki mam ból dupy, jak zazdroszczę... <3 dla kolejnego pana, kocham :*

A i jeszcze jedno, pozdrowionka dla wszystkich, którzy nie hate'owali, spoko ziomeczki, a dla innych 'krejzoli' polecam maść na ból dupy:

http://scr.hu/0z8o/r084o

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Ja już sobie zbieram na konto i jak kupie, to na pewno się nim tutaj pochwale! Napiszę Wam, że wbiłem na nim diament SAM, grałem od bety i blablablalabla. Mam nadzieję, że polecicie w bajeczkę równie szybko.

btw. w której podstawówce uczą tak języka polskiego, a wraca się z niej dopiero po 19? :*

@edit:

Ahh, zapomniałbym! Mam 8 lat.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Żałośni ludzie siedzą na tym forum :). Jakiś "bul dópy" (Tak krejzolki to było specjalnie :*) o to, że typek ma 12 lat i ma Platynę? Ciężko uwierzyć? Serio? Macie po 50 lat i nie możecie wyjść z brązu V więc myślicie, że 12 latek nie da rady?

O mój jahwe, jakie zajebiste dzieciństwo! Niestety, ja całe dzieciństwo spędziłem przy trudnych sprawach i komputerze :(.

Dokładnie jak na 13 lat to masz bardzo dobrą ortografie i interpunkcje ;>

Aż dziwne bo składność zdań też masz jakbyś miał więcej lat,dziwne ;>>

Aha podaj nick tego brata czara ktoś tam pisał,że brat czara ma 14 lat i jest D1 ;>

Ortografia i interpunkcja nie jest jakaś rewelacyjna u niego. Jest normalna. Czasy się zmieniają, kiedyś 14 latek nie potrafił poprawnie pisać a teraz 11 latek ma lepszą ortografię od niejednego 16+. Zdarzają się także tzw. "Gimbusy", które myślą, że ni chuja nie jest im to potrzebne. A potem wychodzi, że 18 lat i nie potrafi napisać poprawnie "także", "bodajże", "onomatopeja", "wujek", etc.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

heh zazdroszczę ja mam Bronz 3 ponieważ dałem bratu pograć jak byłem na koloni :D mi osobiście nie przeszkadza ile masz lat ale nie lubię jak np ktoś piszczy (mnie to wręcz wkurvia)

Opublikowano

Teraz masz 15 lat i bedziesz pisac egzamin gimnazjalny ;/ fakt, ciezkie jest to zycie!

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Ja już sobie zbieram na konto i jak kupie, to na pewno się nim tutaj pochwale! Napiszę Wam, że wbiłem na nim diament SAM, grałem od bety i blablablalabla. Mam nadzieję, że polecicie w bajeczkę równie szybko.

btw. w której podstawówce uczą tak języka polskiego, a wraca się z niej dopiero po 19? :*

@edit:

Ahh, zapomniałbym! Mam 8 lat.

Co znaczy Twoje 'blablablalabla'? Czytanie ze zrozumieniem się kłania, a jeżeli nie wiesz jak to rozgryźć, to dam Ci dla przykładu mój świetny czwartek, to tak:

- lekcje od 8:00 do 15:25 (najwięcej godzin lekcyjnych w tygodniu, właściwie jestem w klasie sportowej)

- następnie zazwyczaj dziadek po mnie przyjeżdża i od razu zawozi na

dodatkowy angielski, który zaczyna się o 16 i kończy o 17:05

- po skończonym angielskim ponownie dziadek zabiera mnie na trening,

mający miejsce o 17:30, kiedy w szatni zbiórka jest o godzinie 17:15

- trening (piłkarski) kończy się po 19:00, przebieram się, co zajmuje około 10 minut wraz z pogadankami z ziomkami

- wracam około godziny 19:30.

Possible? Myślę, że tak. A i Tobie życzę, abyś ogarnął krytykę, bo naprawdę nie wiem jak ktoś może wytrzymać z 'kolegą', który myśli, że upodoba się każdemu, który przegląda ten oto temat na MPC Forum, pisząc głupoty w swoim poście. Ale dobra, internet to internet, można robić co danej osobie się tylko podoba.

Pzdr.

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Co znaczy Twoje 'blablablalabla'? Czytanie ze zrozumieniem się kłania, a jeżeli nie wiesz jak to rozgryźć, to dam Ci dla przykładu mój świetny czwartek, to tak:

- lekcje od 8:00 do 15:25 (najwięcej godzin lekcyjnych w tygodniu, właściwie jestem w klasie sportowej)

- trening (piłkarski) kończy się po 19:00, przebieram się, co zajmuje około 10 minut wraz z pogadankami z ziomkami

Possible? Myślę, że tak. A i Tobie życzę, abyś ogarnął krytykę, bo naprawdę nie wiem jak ktoś może wytrzymać z 'kolegą', który myśli, że upodoba się każdemu, który przegląda ten oto temat na MPC Forum, pisząc głupoty w swoim poście. Ale dobra, internet to internet, można robić co danej osobie się tylko podoba.

Pzdr.

Calm down, on nie ma do ciebie pretensji, tylko cię prowokuje. Ja ci wierze, ze masz 12 lat, bo dajesz sie trollowac.

@topic Gz platki, oby tak dalej

Ah, zapomniałem. Jak chcesz się pochwalić "wyczynem" zapraszam do poddziału media

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Pzdr.

Gratuluję platynki aczkolwiek pod pewnymi względami będąc młodszym jest łatwiej - chodzi o czas. Ty najpóźniej kończysz lekcje o 15:20 ja zazwyczaj kończę o tej godzinie a najpóźniej o 17:25 czyli po 18 jestem w domu bez żadnych zajęć dodatkowych. Sam zauważam że w wakacje grając dużo forma się poprawia a teraz znowu spada.

Gratuluję i życzę dalszych sukcesów.

A co do głosu nie wiem jaki masz ale sam nie jestem długo wstanie wytrzymać z kimś kto ma głos przed mutacją.

Opublikowano

Gratuluję platynki aczkolwiek pod pewnymi względami będąc młodszym jest łatwiej - chodzi o czas. Ty najpóźniej kończysz lekcje o 15:20 ja zazwyczaj kończę o tej godzinie a najpóźniej o 17:25 czyli po 18 jestem w domu bez żadnych zajęć dodatkowych. Sam zauważam że w wakacje grając dużo forma się poprawia a teraz znowu spada.

Gratuluję i życzę dalszych sukcesów.

A co do głosu nie wiem jaki masz ale sam nie jestem długo wstanie wytrzymać z kimś kto ma głos przed mutacją.

Jest łatwiej, chodzi o czas - dlatego zaczyna o 8:00 i przychodzi do domu 19:30. Gdy ty po 18 już jesteś. BRAWO.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Dobrze misiek, masz 12 lat i wbiłeś platynę w grze! WOOOOOW, niesamowicie. Ale czym tu się chwalić i po co zakładać taki temat? Po pierwsze to tylko gra, po drugie opowiadasz nam tu o treningach piłkarskich na które chodzisz już podobno od X lat, ale jakoś sukcesami w tym sporcie już się nie pochwalisz? Dla mnie kolego możesz być nawet "diamentem", aczkolwiek pamiętaj, że osiągnąłeś sukces tylko w grze, która w dużej części polega na szczęściu (trafić 0 trolli i nubków w teamie to trzeba mieć jednak szczęście). Liczę, że jeszcze w jakimś dziale tego forum pochwalisz się nam swoimi wartościowymi sukcesami.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Dobrze misiek, masz 12 lat i wbiłeś platynę w grze! WOOOOOW, niesamowicie. Ale czym tu się chwalić i po co zakładać taki temat? Po pierwsze to tylko gra, po drugie opowiadasz nam tu o treningach piłkarskich na które chodzisz już podobno od X lat, ale jakoś sukcesami w tym sporcie już się nie pochwalisz? Dla mnie kolego możesz być nawet "diamentem", aczkolwiek pamiętaj, że osiągnąłeś sukces tylko w grze, która w dużej części polega na szczęściu (trafić 0 trolli i nubków w teamie to trzeba mieć jednak szczęście). Liczę, że jeszcze w jakimś dziale tego forum pochwalisz się nam swoimi wartościowymi sukcesami.

To nie jest forum, abym pochwalił się moimi sukcesami w tym sporcie. Mógłbym Ci wymieniać, ale po prostu mi się nie chce, bo ja robię sobie z Was polewkę, a wy się spinacie, no ba ;3 Aha, i jeżeli chodzi o trolle i noob'ki, to ja miałem to samo jak większość osób, które 'nie mogą wyjść z bronze'u', czy nawet silver'a. To wszystko było takie samo. Ja po prostu myślę, że zasługuję na platynę i dlatego tam jestem. A i odnośnie o tej grze: to nie jest tak, że ja się chcę tu wywyższać, bo to nie o to chodzi. Przeczytaj mój temat JESZCZE RAZ ZE ZROZUMIENIEM. Jak się nauczysz, odpisz, albo wbij sobie to do głowy i pozostaw mój temat bez zbędnych komentarzy.

Siemanko, siemanko, witam w mojej kuchni.

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Ja nie wiem co Ty masz na baniaku, ale współczuje. Życze większego fiuta, bo dywizja w grze Ci dziewczyny wyrwać nie pomoże <3

948441496.jpg

FyvzeeY.png

Opublikowano

Jest łatwiej, chodzi o czas - dlatego zaczyna o 8:00 i przychodzi do domu 19:30. Gdy ty po 18 już jesteś. BRAWO.

Tak wracam o 18 bez żadnych zajęć dodatkowych. Mam dla siebie jakąś godzinę żeby coś zjeść o 19 wychodzę na trening i w domu jestem przed 22.

Opublikowano

Nie ma czym się chwalić jak ci się uda wygrać 10/10 to już gold a to zależy od szczęścia ...

Dla mnie tylko i wyłącznie ta gra to szczęście bo jakby mi dobrało 5x osobę z moim poziomem skilla który jest przeciętny to platyna to idzie szybko...

Polecam grać teraz sezon 4 wchodzi prosy są unranked największa szansa na wybicie się ...

A to że masz 12 lat nic nie znaczy mój braciszek ma 9 lat gra, pisze po angielsku a jest w goldzie ^^

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Już powoli zaczynają się wypowiadać osoby takie jak @up, "że gdybym nie miał trolli afków to już bym w Platynie/Diamencie/Challengerze siedział"

Hejcicie go bo się do platyny wbił ? Podjerzewam, że połowę z was rozpitoliłby jedną ręką np. 1 vs 1. Zazdrość ludzka nie zna granic.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie ma czym się chwalić jak ci się uda wygrać 10/10 to już gold a to zależy od szczęścia ...

Dla mnie tylko i wyłącznie ta gra to szczęście bo jakby mi dobrało 5x osobę z moim poziomem skilla który jest przeciętny to platyna to idzie szybko...

Polecam grać teraz sezon 4 wchodzi prosy są unranked największa szansa na wybicie się ...

A to że masz 12 lat nic nie znaczy mój braciszek ma 9 lat gra, pisze po angielsku a jest w goldzie ^^

Gówno dupa. Grasz tam gdzie twoje miejsce.juz to gdzieś pisałem.

Poza tym znając życie pewnie jesteś w bronzie dlatego tak piszesz :) ale co mnie to gówno obchodzi :)

gz platyny :)

dsa

Opublikowano

Tak szukam całymi dniami... Sorky, ale nie trafiłeś, bo wolę chłopców, jestem gejem od 14 lat, mam średnią 2.32 i mam ryj jak by mnie wyciągnęli spod betoniarki <3 LOFF FOREVA FROM BAREJ123 <3<3<3 :* :* :*

@małyedit: Ładnie sobie nabijasz cyferki kochany Postmakerze. <3

O mój Boże, jeżeli nic Ci nie napisałem na temat mojego życia 'prywatnego' (ogólnie chodzi o treningi piłki nożnej OD 5 ROKU ŻYCIA w przedszkolu), to plz się nie wypowiadaj, może i haters gonna hate, ale bez przeszady, to że byłeś jakimś ziomkiem, który kopał piłkę, bo nie umiał normalnie podać/uderzyć, to nie moja wina. A i ogólnie to jesteś zajebisty, 50 m, normalnie chyba muszę wręczyć Ci jakiś medal, pewnie jesteś Bogiem świata, wszystkie dziewczyny na Ciebie lecą.

Oł maj Gad, jaki mam ból dupy, jak zazdroszczę... <3 dla kolejnego pana, kocham :*

A i jeszcze jedno, pozdrowionka dla wszystkich, którzy nie hate'owali, spoko ziomeczki, a dla innych 'krejzoli' polecam maść na ból dupy:

http://scr.hu/0z8o/r084o
Hm, czyli masz 12 lat i chodzisz do przedszkola na trening pilki noznej? Oo

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

No to współczuje ci dzieciństwa, jeśli w wieku 12 lat grasz już od około 2lat (?) w lola...

Możecie pisać, że mu zazdroszcze, bo on jest w platynie, a ja brąz, ale mam to w dupie, bo ja miałem normalne dzieciństwo, nie tak jak on.

SunzykPL

League of Legends player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...