Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 12-latek w Platynie

barej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż niedawno (dokładnie 13 września) udało mi się zdobyć tą długo przeze mnie oczekiwaną Platynę. Ogólnie mam dziwne uczucie, kiedy szukam duo na np. bottom lane'a i przeważnie strefa wiekowa tych oto osób to 16-20... Może mi się wydaję, ale myślę, że chyba jestem pierwszym '12-latkiem' w Polsce, który osiągnął ten poziom rozgrywki. Jak macie czas, to możecie się rozpisać, co o tym sądzicie, a jak nie to spoko, przyjmuję krytykę, typu 'omg jesteś dzieciak, pewnie tylko flame i ktoś cię wyboostował, omg', w 2 literkach krótko opisując - Q.Q. Ogólnie nawet sporo gram przeważnie wieczorami, ze szkoły zazwyczaj od 7:10 (wychodząc z domu - autobus OP) wracam do domu po 19 (treningi, angielski itp. itd...). To by było na tyle, jak coś to szukam duo (xD). A i jeszcze jedno pytanko: Dlaczego większość osób 'ocenia' po wieku? Chodzi mi o sprawy typu:

- Siema, to ty w sprawie team'u?

- Tak, gram ADC, plat 4. Ile masz lat?

- 16, a ty?

- 12 :D

- A to chyba nie trafiłeś, pewnie nie masz mutacji, a to przeszkadza + jesteś trochę za mały...

Tak oto wygląda 60% rozmów na temat wstąpienia do jakiegokolwiek team'u...

Haters gonna hate, let's go!

Arayu_eune_67_3_logo.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polacy tacy są że patrzą tylko na wiek. Moim zdaniem liczy się doświadczenie a jak Ty na tyle lat jesteś w platynie to jednak potrafisz coś ogarnąć xD. Ja tam Ci życze więcej sukcesów xD

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No ładnie ładnie ,chociaż według mnie ,dlaczego w platynie + są ludzie + 16 odpowiedź jest prosta ,znają lepiej angielski ,popatrzcie sobie jak piszą ludzie na bronz a jak piszą ludzie na platynie.

Opublikowano

Nic specjalnego. Mój kolega z teamu ma 13 lat, a jest w D1 ;)

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

gość co ma 14 lat jest w diamencie 1 albo challangerze więc.... nie rozumiem sensu tego tematu, a jak będzie 90 latek w brązie to też ma się chwalić?

To ja też się pochwalę. Hej, mam na imię Mateusz, nie piję od 10 minut.

Opublikowano

Brak mutacji faktycznie przeszkadza :p

bjergsen ma 16 lat i gra w lemon dogs, reckles fnatic, mój kolega 14 lat challenger- ale to straszny no life :x

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Myślę ,że im ludzie mają mniej lat , więcej grają w tą grę i mają większe szanse na wbicie tej platynki ..

Mój kolega ma kuzyna , który ma 11 lat ( bodajże ) i kupił platyne ..

Opublikowano

Brak mutacji faktycznie przeszkadza :P

bjergsen ma 16 lat i gra w lemon dogs, reckles fnatic, mój kolega 14 lat challenger- ale to straszny no life :x

Bjergsen ma 17, gdyby miał 16 nie mógłby grac na LCS itp.

@TOP

Gz platyny oby tak dalej!

Opublikowano

Ty jesteś z Siedlec. Tam nic nie jest normalne...

@True, większość ludzi reaguje negatywnością gdy słyszy, że ktoś ma poniżej 16 lat. Sam czasem się przedstawiam jako 11 latek a potem leci jeden wielki flame na mnie.

Brak mutacji faktycznie przeszkadza :P

Mój kolega 9 lat pracuje w riocie- ale to straszny no life

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Wow, Jestem mile zaskoczony. W twojej wypowiedzi nie dostrzegłem żadnych większych błędów. Ba, nawet interpunkcja jest zachowana. Nie boisz powiedzieć publicznie jaki masz wiek + masz treningi i lekcje angielskiego. Wydajesz się być w porządku ziomeczkiem.

Osobiście chciałbym Cie usłyszeć. Prawdą jest to, że CAŁKOWITY brak mutacji może wydawać się straszny. Słuchając takiej osoby człowiek po drugiej stronie ma wrażenie, że rozmawia z "Neo Kid-em" 9 do 13 lat, którego elementarne słownictwo opiera się na : "żal", "noob", "lol", "omg". Czytając twój post mam wrażenie, że zacierasz ten stereotyp. Nie znam twojego głosu, lecz wielu ludzi słysząc lub widząc, że masz 12 lat i siedzisz w Platynie próbuje sobie wmówić, że ktoś Cię "Wyboostował" itd.

Osobiście gram only Supportami, jednak jestem troszkę "too low" jak na twój poziom.

W każdym razie serdeczne gratulacje Platyny. ( O ile wszystko to co napisałeś to prawda ^^ )

Diss_Stream.png

Opublikowano

że rozmawia z "Neo Kid-em" 9 do 13 lat, którego elementarne słownictwo opiera się na : "żal", "noob", "lol", "omg".

Większość ludzi się właśnie tego ''boi'' ale powiedzmy sobie szczerze czy słuchanie głosu dziecka przez dajmy na to 3 godzinny trening nie jest przyjemnością :(

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Jeśli to co powiedziałeś jest prawdą to gratuluję. A większości ludzi nielubi ludzi bez mutacji bo taki głos trochę wkurza (bez obrazy) , i dużo takich Dziczków się spina wyzywa i udaje "Głupio mądrych" jak by wiedzieli wszystko to jest moje zdanie. Lecz wydaje mi się że jesteś inny

x

Opublikowano

12 lat? hmm, jestem przekonany że nie chodzi tu głównie o głos. Natomiast może być:

- wiek przed dojrzewaniem, nie panujesz prawdopodobnie nad gniewem

- wyzywasz po porażce

- wywyższasz się że jesteś Platina

jest to mój indywidualny punkt widzenia, więc PEWNIE jest inaczej.

no oczywiście jak wiele osób wyżej pisało - słuchanie kilku godzinn głosu bez mutacji również denerwuje ale na to można używać syntezatora. :)

Opublikowano

Dokładnie jak na 13 lat to masz bardzo dobrą ortografie i interpunkcje ;>

Aż dziwne bo składność zdań też masz jakbyś miał więcej lat,dziwne ;>>

Aha podaj nick tego brata czara ktoś tam pisał,że brat czara ma 14 lat i jest D1 ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...