Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" koles ze znaczkiem na glowie" to ADMIN xD ale ten jakis dziwny jest bo ma ms jest udezony z iceage i skrzydla dla dw ii Eclipse helm chyba ^^ jaki pakiet wyslales? ^^

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja tam sie nie dziwie temu wsmie co mowi ze potrafi kopiowac. Bo moze to bc prawda:) I wsumie nie dziwie sie ze nie chce pakietu podac, jak poda pakiet to muonline DEAD forever a tak sie wzbogaci moze troche nieuczciwie ale jednak:)

Opublikowano
A ja tam sie nie dziwie temu wsmie co mowi ze potrafi kopiowac. Bo moze to bc prawda:) I wsumie nie dziwie sie ze nie chce pakietu podac, jak poda pakiet to muonline DEAD forever a tak sie wzbogaci moze troche nieuczciwie ale jednak:)

Coraz wiecej osob zaczyna pojmowac to :)

Zalozmy Teraz szukacie w grupie[W tym threadzie] jak kopiowac. Zalozmy uda sie dla kogos :) I jak myslicie? Podzieli sie? :)

Moja wersja jest taka ze sie nie podzieli :) Za to lepiej dzialac samemu i nie pisac o wszystkim, o kazdym pakiecie :)

Tak jak napisal przedmowca 'jak poda pakiet to muonline DEAD' :)

Zrobią nastepnego rollbacka, zalatają buga i po zabawie :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

dex stara sie pomoc ale widocznie bug jest tak prosty ze nie mozna dac konkretnej wskazowki bo sie go odkryje :] osobiscie tez bym go nie publikowal bo byla by to gigantyczna strata ale itemy napewno bym rozdawal tak jak to dostalem b od dexa ;) ludzi jest duzo wiadomo kazdy by chcial ale tak sie nie da.

Teoria z lahapem ktora przestawil L4ngholm rowniez jest prawdopodobna, wyczailem taki myk w pralce ze po kazdym praniu np. gdy robimy mix skrzydel drugiego poziomu, wyjmujemy je z pralki i wysylamy pakiet jeszcze raz, w tym momecie pralka mixuje znowu i pokazuja sie te same skrzydla, problem tylko taki ze wyciagnac ich sie nie da ;)

Dodatkowo jest tez pakiet ktory "teoretycznie upgrejduje itemy w pralce" za free czyli wsadzasz item +9 i wyciagasz +10, testowalem na itemach +10 ale je spalilo, a nie wsadzalalem do pralki jewelkow. Takze czy jest szansa na sukces tego nie wiem bo szkoda itemow

Opublikowano

a ja nawet nie mam jak sie bawić dali byście mi 30 b na testy xD (super pijawka jestem 1 post xD) ale pierwszy miałem zhyperhacka(wild proxy+odpowiednie pakiety ;) i tez nikomu nie dałem xD

Fgy.gif[/img]
Opublikowano

mi pakowanie dziala ale rozpakowac za cholere nie moge :( za kazdym razem wyskakuje okienko mix-a. udalo sie komus rozpakowac B+3 ?

Opublikowano

powiem tak, to bchyba nie jest mix unmix pakiet ale pakiet od lehapa jakis napewno ale nie na mix

GG: 4534539

Opublikowano

Jest na mix i unpack trza tylko wsadzic blesy w odpowiednia kratke w inventory... W jaka? W taka jakisz wpisujesz odpowiednia komende wysyłajac pakiet...

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

Zauwazylem ciekawa przypadlosc kiedy rozdziele blessy jest ok ale jak wcisne cancel w okienku mixa to sie automatycznie pakuja

http://rapidshare.com/files/120611942/clip0011.avi.html

Na filmie obralem odwrotny przyklad no ale wezmy to na odwrot, czyli lacze blessy i mam jeden +1 daje cancel w mix'ie i blessy same wracaja do 10 sztuk ale jak by tego +1 wczesniej jakos zabrac, a system rozdzieli mi blessy na 10 sztuk mimo iz go tam nie bedzie. Sprawe utrudnia te okienko bo nie moge przez to dotknac itema. To tylko czysty pomysl wart uwagi.

Opublikowano

To wylaczy okno czyli automatycznie blessy sie pakuja znowu xD rowniez jesli chodzi o pralke i blessy +1/2/3 to nic sie nie da zrobic bo pralka nie przyjume ani nie wydaje paczek.

Opublikowano

dlatego wydaje mi sie ze to sa tylko pakiety pralki nie otwieranie pralki i kombinowanie przy niej

GG: 4534539

Opublikowano
Jest na mix i unpack trza tylko wsadzic blesy w odpowiednia kratke w inventory... W jaka? W taka jakisz wpisujesz odpowiednia komende wysyłajac pakiet...

x2 owned :lol:

Opublikowano
A wiec podsumowujac obecne poczynania mamy do dyspozycji wszystkie opcje lahapa odnosnie blessow:

DIS BLESS+1 
C1 07 BC 34 88 3A A9

MIX BLESS+1
C1 07 BC 35 89 3B A9

DIS BLESS+2 
C1 07 BC 34 88 3B A9

MIX BLESS+2
C1 07 BC 35 89 3A A9

DIS BLESS+3 
C1 07 BC 34 88 38 A9

MIX BLESS+3
C1 07 BC 35 89 39 A9

Pakiet C1 06 BC... nie znalazl tu zastosowania mimo to zostaje wspominany w dupe bugach na temat blessow...

pakiety na mix/dis b+1 działają na b+2 nie sprawdzałem na b+3 niedziała

Opublikowano
x2

PS.

Screen.jpg

hehe xD

Hahaha LOL :P

Szpakos :P ^^

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

Myslcie lepiej jak kopiowac bo pakietami tu podanymi napewno tego nie zrobicie. A jak bawic sie laczeniem i rozdzielaniem to tylko +1 bo najmniejszy koszt.

Po pierwsze, trzeba wiedziec przy pomocy czego kopiowac: trade, cm, strore, lahap, vault - dex mogl klamac ze to bylo cm dla zmylki ale kto wie :P

Po drugie, w jakim stanie musza byc blessy przed operacja

Po trzecie ilosc pakietow ktore podal mi dex do tej operacji jest jak dla mnie malo wiarygodna, nie mowie tu ze nie zna dupe ale byc moze nie chce aby ktos to odkryl :>

Po czwarte sadzac po czasie w jakim to robi w gre wchodza tylko pakiety czyli mozna powiedziec ze wysyla pakiet i paczka blessow sie pojawia "z nie wiem czego heh", a zeby cos pojawilo sie z niczego to musi byc to robione za sprawa cm no ale paczki blessow nie dalo by sie wyjac z cm wiec czy to napewno wiarygodna wersja? CM moze czemus sluzyc ale napewno nie wypierze gotowej paczki.

Po piate, czy aby napewno ten dupe bug dalej dziala ? K2 naprawilo random item buga nie znajac nawet pakietu, wiec po co usuneli lahapa, znaja bug wiec czemu go nie usuneli ?

Opublikowano

Sposob na Dislove B+3 = ustaw paczke na: 3 kratka od lewej, 1 kolumna od gory, nastepnie wyslij pakiet: C107BC348838A9

i gotowe :) jesli dalej nie bedzie dzialac, to przelozcie sobie blesy w inna kratke :) musicie kombinowac

pozdr

Myslcie lepiej jak kopiowac bo pakietami tu podanymi napewno tego nie zrobicie. A jak bawic sie laczeniem i rozdzielaniem to tylko +1 bo najmniejszy koszt.

Po pierwsze, trzeba wiedziec przy pomocy czego kopiowac: trade, cm, strore, lahap, vault - dex mogl klamac ze to bylo cm dla zmylki ale kto wie :P

Po drugie, w jakim stanie musza byc blessy przed operacja

Po trzecie ilosc pakietow ktore podal mi dex do tej operacji jest jak dla mnie malo wiarygodna, nie mowie tu ze nie zna dupe ale byc moze nie chce aby ktos to odkryl :>

Po czwarte sadzac po czasie w jakim to robi w gre wchodza tylko pakiety czyli mozna powiedziec ze wysyla pakiet i paczka blessow sie pojawia "z nie wiem czego heh", a zeby cos pojawilo sie z niczego to musi byc to robione za sprawa cm no ale paczki blessow nie dalo by sie wyjac z cm wiec czy to napewno wiarygodna wersja? CM moze czemus sluzyc ale napewno nie wypierze gotowej paczki.

Po piate, czy aby napewno ten dupe bug dalej dziala ? K2 naprawilo random item buga nie znajac nawet pakietu, wiec po co usuneli lahapa, znaja bug wiec czemu go nie usuneli ?

no ja kombinuje na rozne sposoby, ale jak by nie bylo nie wiem jakiego pakietu sie uczepic :/ czy z tym miksowaniem jewelkow czy szukac czekos nowego... jesli czegos nowego to znowu czego... mysle mysle i wymyslic nic nie moge :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...