Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Kombinujcie :) I tak nie dojdziecie :)

Wszyscy sie nastawili na lahapa.. Tylko dlaczego? Bo go wywalili? :)

Pomyslcie lepiej o pralce :) taka podpowiedz z mojej strony

Być moze sam nic nie wie... tylko czeka az inni za niego zrobią... bądz woli żeby tyle osob nie znało pakietu na dupe bless.. :)

Opublikowano

OK u mnie wyglada to tak , ze kazdy z tych pakietow wywoluje okno lahapa "jewel mix" nic wiecej:/]

moze jakis tutek na szybko jak wysylac i kiedy wysylac pakiety?

Tzn "jak wysylac " to wiem send packet:D

ale kiedy jak i gdzie...

Bo wszystkie pakiety u mnie dzialaja tak samo...:/

Opublikowano

mam B+2 probowalem rozpakowac i ni chu chu ...

Juz nawet zmienial wedlug powyzszej instrukcji...

taki pakiet wysylam: C1 07 BC 34 88 3B A9 mam blessy w lewym gornym rogu i otwiera się mimo wszystki jewel mix:)

Opublikowano
Być moze sam nic nie wie... tylko czeka az inni za niego zrobią... bądz woli żeby tyle osob nie znało pakietu na dupe bless.. :)

Sam nic nie wiem :)

A Nie jaki MaTi pisal ze sprzedaje ktos dupe method za 3k PLN :) To ja jestem tą osobą !

Daje wam podpowiedz, nie karze Wam wierzyc mi. Dalem wam bypass, od paru ludzi nawet dziekuje nie dostalem :).

Pozdrawiam :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

dex no to ze dales bypass to fakt bardzo duzo z tym się zgodze, i za to dziekujemy wszyscy!

Natomiast mysle ze z Twoich podpowiedzi nic nie wynika... Sa chyba zbyt oględne i nie trafiaja choc czesciowo w sedno sprawy.

Opublikowano

Powiem Wam ze dexjuko ma racje, jak by napisał ten pakiety na blesy to global ma pozamiatane nastepny rollback i Bóg wie co jeszcze. Wiec z tego forum nie tylko my korzystamy wiele osob tez z innych panstw:P Na przykład Dex dał bypassa i non stop ktos rozdaje DC w Lorencii ktos chyba nie mysli co robi po co maja wiedziec ze CM znow dziala... A co by było jak by dopadli pakiet na blessy n/c. Wiec nie ma co prosic oto... Byc moze sie dowiemy jak ten sposob przestanie dzialac :)

Opublikowano

apropos wskazówek

sześcio i siedmio bajtowe pakiety o id BC nawet jeśli jeszcze działają, tj da się otworzyć okno lahapa, czy "wykonać" mix/diss, to jednak - niech mnie ktoś poprawi, jeśli jestem w błędzie - czy cel nie jest już raczej osiągalny, gdyż w tej całej zabawie brakuje wysyłanego pakietu C3 powodującego "podniesienie" spakowanych/rozpuszczonych kamieni - po udanym wysłaniu takiego zdublowanego w obydwie strony pakietu (w kolejce, pomiędzy pakietami BC) w inv lądowały kamienie z rozpuszczone/zmiksowane z niczego... czyż nie trzeba było podejść do lahapa, wykonać normany mix/diss, a później go podesłać?

kolejny "sposób" to wysyłanie wielu pakietów (np. 4x na mix JoB+1 posiadając jedynie x10 JoB w inv) na mix/diss w jednym pakiecie TCP, ale jakoś "podobno" nie działało

pakiety C1 06/07 BC ... jedynie wysyłają żądanie, zatem trzeba mieć kamienie dokładnie tak samo, jak to było, gdy był NPC - dobra zabawa, ale nie doprowadzała do niczego poza tym, że nie trzeba było stać obok NPC aby zmiksować/rozpuścić

mam nadzieję, że za 1k PLN'ów nie dostanę skryptu w AI

"Programing" Info:

[][][][][][][][][][] - 15% Delphi

dłubanie skrypcików w AutoIt nazywamy programowaniem?

Opublikowano

jak narazie udalo mi sie dojsc do czegos takiego ze itemy ze store znikaja^^ a po switchu wracaja:D

z otwarta pralka wystarczy rozpakowac i spakowacB+1

Opublikowano

POWIEM KRUTKO DA SIE KOPIOWAC B . TROSZKE ZESZLISCIE ZE SCIEZKI ... PRANIE BEZ ITEMOW TEZ WYCHODZI ;D SA CALIEM NOWE PAKIETY ;] K2 PILNUJE ICH JAK OKA W GLOWIE :P SA DOSC LATWE DO ROZKMINIENIA ^^

powodzenia :P

Opublikowano
POWIEM KRUTKO DA SIE KOPIOWAC B . TROSZKE ZESZLISCIE ZE SCIEZKI ... PRANIE BEZ ITEMOW TEZ WYCHODZI ;D SA CALIEM NOWE PAKIETY ;] K2 PILNUJE ICH JAK OKA W GLOWIE :P SA DOSC LATWE DO ROZKMINIENIA ^^

Przeciez ty nie wiesz jak sie kopiowalo i kopiuje na globie...po co robisz komus nadzieje? :rolleyes:

Z jakiej zeszli sciezki? Moze na dupe blessow^^?

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

2x UP

a jeszcze łatwiej "rozkminić" słownik języka Polskiego-ale nawet to dla Ciebie za trudne,a więc jakim cudem coś odkryłeś?^^

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
SA CALIEM NOWE PAKIETY ;] K2 PILNUJE ICH JAK OKA W GLOWIE SA DOSC LATWE DO ROZKMINIENIA ^^

LoL? randomitem pakiet- ZABLOKOWANY

k2 pilnuje ich?? gdyby wiedzialo o ich istnienu juz dawno byly by skasowane...

Skooro ty taki proooo jestes to doradz nam w sprawie DupeB

KRUTKO

KRÓTKO**** wystarczy przeczytac pierwszy wyraz zeby wiedziec ze sciemniasz rowno -.-

Opublikowano

^^ global juz prawie nie istnieje , nie mam zamiaru podawac pakietu bo takie nooby zaczna sprzedawac b na allegro a po co mi konkurencja ... Nooby zobaczcie na allegro . Sa tam moje aukcje ... Wiec nie gadajcie mi ze b sie nie da kopiowac . Hooja wiecie o Mu i taka jest prawda ;]

Opublikowano

A pakietu nie podam bo Admini i Moderatozy sa smieszni i tylko wykorzystuja to forum do zarobku , nie dajac zarobic innym ... Taka jest prawda , nie ktorzy sie meczyli na kunie a te nooby klepali kase w pralce i dupowali b . Jak chciales sellnac bota i podalem nr. gg to odrazu ban , wiec hooj im w dupe teraz . A jak bym pakiet podal to by sobie strzepali ze szczescia chyba . Wiec taki hooj ze dostana pakiet ;]

Opublikowano
A pakietu nie podam bo Admini i Moderatozy sa smieszni i tylko wykorzystuja to forum do zarobku , nie dajac zarobic innym ... Taka jest prawda , nie ktorzy sie meczyli na kunie a te nooby klepali kase w pralce i dupowali b . Jak chciales sellnac bota i podalem nr. gg to odrazu ban , wiec hooj im w dupe teraz . A jak bym pakiet podal to by sobie strzepali ze szczescia chyba . Wiec taki hooj ze dostana pakiet ;]

Koles :)

Nie wiem czy ty chcesz zebysmy [mowie w imieniu reszty] zazdroscili :)

Ale wiem ze jestes klamcą :)

Nie jest to 'ONE PACKET' :)

Wiec skoncz swoją gadke i marzeniem ze dupujesz sobie :)

kto mnie zna od pewnego czasu to wie co wyczynam teraz :)

Pozdrawiam reszte probojacych i zycze powodzenia :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

probowac mozna pralka blessy do pralki pack jawel lub diss,c1 04 37 bf packet ,warp atlans ,valut ,personal store ,nic mi wiecej do glowy narazie nie przychodzi

GG: 4534539

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak to rozkminić :/ A taki offtop;p przypadkowo wpisałem jakis pakiet i pojawil sie jakis gostek z MU ze znaczkiem nad głowa :P

screen060516430000qj4om0.jpg

omgnv.jpg

Pwned xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...