Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na allegro robi sie coraz wiecej blessow mimo zapewnien iz sa to ostatnie sztuki pojawiaja sie kolejne tysiace, mozna przypuszczac ze bug na blessy jest dalej mozliwy do wykonania nawet gdy w grze nie ma grubego od mixowania mozna wywolac okno od mixa, mam kilka pakietow ktore rzekomo moga sie do tego przyczynic, szukam kolejnego na disolve blessow. Jesli ktos jest w temacie zapraszam na priv

screen060313020000id2.jpg

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyszlij mi ten pakiet dla mix to sobie pokombinuje i wynik powiem tu. I jeszcze pytanie , czy mozesz sobie mixa zrobic za pomoca tego pakieta czy tylko okienko sie pokazuje ?

Opublikowano

watpie zbey dal pakiet.

Ten pakiet mozesz sam zobaczyc na prywatnym serwie za pomoca programu ktory widzi pakiety client>serwer

i nic tajemniczego tu niema, a ja poprosilem ten pakiet bo niemam ochoty szukac i instalowac prywatnego clientu.

Opublikowano

Jeszcze pokombinuje i dam wam na priv, sek w tym ze nie chce odrazu tego wrzucac na public bo konfidenty zakabluja do adminow globala i bedzie po, a tak bedzie mozna sie pobawic.

Czy laczy to nie wiem bo mam same paczki bez blessow luzem dlatego probuje wykombinowac ten pakiet na dislove.

Opublikowano

Czy laczy to nie wiem bo mam same paczki bez blessow luzem dlatego probuje wykombinowac ten pakiet na dislove

Jeszli masz jakis zainstalowany client prywatnego serweru to zobacz sobie tam na disolve. btw czekam na pm bo inaczej bede musial instalowac prywata.

Opublikowano

Bless+1

Combine: C1 06 BC 35 89 3B

Disolve: C1 07 BC 34 88 3A A9

Na combine dziala ale na disolve nie - jeszcze za niego się niz zabralem ale moze dzisiaj cos sie urodzi...

NA BANK DA SIE ROBIC B+3... Widać to po allegro... Ja mam juz pomysla - może się uda i będzie znowu rollback :P

Opublikowano

Czyli ten pakiet tylko dla B+1 ? Bo na foto widac ze jest tam opcja B+3

Disolve pakiet wlacza mi menu mixowania a ten pakiet gdzie na pisales Combine nic nie robi, why ?

Opublikowano

Koncowke w combine zmien na 39 to bedzie +3

Na disolve jest zmieniony pakiet wez teraz znajdz bez lahapa jak go wyjebali z gry

Opublikowano

Jakiej kombinacji bym nie dal zawsze jest menu na mix, a na disolve nie ma. Wczensiej jak jeszcze byl lahap to mialem pakiet na okienko wyboru to czy to ale nie zapisalem go sobie. Aha gdyby disolve mialo dzialac tym pakietem ktory jest podany na gorze, bless musi byc polozony w lewym gornym rogu dlatego na koncu jest A9.

Czyli w teori pakiet na disolve blessa+3 ktory podany zostal powyzej i lezy w lewym gornym rogu wylada tak:

C1 07 BC 34 88 38 A9

Wiec skoro da sie laczyc to i musi sie dac rozlaczac, k2 wywalilo tylko npc z gry sam system mixa dalej jest aktywny.

Opublikowano

Mowie ze zle napisales

Jak wysylam ten poakiet to wydaje mi okienko mixa

A jeszli ten wysylam to nic sie nie dzieje ale nie moge po tym zmienic mape.

Opublikowano

ooo krok po kroku xD okienko jest najwazniejsze

PS:Wkoncu ktos kto podal pakiet i nie myslal tylko o sobie

Hmmm mialem 10b luzek wyslalem pakiet "C1 07 BC 34 88 38 A9" chcac zrobic paczke +1 Please Wait pisze i sie zacielo ;p

post-488-1212509040_thumb.jpg

post-488-1212509061_thumb.jpg

Opublikowano

Soul+1

Combine : C1 06 BC 35 88 3A

Disolve : C1 07 BC 34 89 3B A8

nie mam teraz czasu na kombinowanie ale może komuś się uda... i opisze swoje wnioski :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...