Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie na temat cubehost.pl ?

DomT2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukając hostingu serwerów natrafiłem na cubehost.pl ,oczywiście zaciekawiła mnie cena 1,50/slot i 100mb/per slot . Jeśli ktoś posiada/posiadał tam serwer to chciałbym usłyszeć jego opinię o tym hostingu. :) Ewentualnie mógł polecić hosting z ceną 1.50zł/slot i 100 mb na slot.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hosting od nie dawna otwarty. Z tego co wiem to właścicielami tego hostingu są HeadAdmini sieci skyblock, mysg, mchc. Tak jak KichaMCPL polecam Ci bardziej zaufane hostingi typu maxcraft.pl(pukawka.pl), disconnect.pl, fiberhost.pl, csrv.pl.

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę pod adresem

http://crafthost.pl/offer.php

CraftHost.pl to:

- Najwięcej na rynku przydzielanej pamięci RAM na slot, aż 125MB
- Darmowe 24 godzinne serwery testowe
- Dowolny silnik serwera
- Wydajne maszyny z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami
- Polska lokalizacja maszyn co rzadko oferuje konkurencja
- Item Shop
- Menadżer pluginów który pozwala na ich instalację jednym kliknięciem myszki
- Backup danych serwera gry co 6 godzin. Jako nieliczni dbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera.
- Podgląd mapy w 3D
- Zaawansowany lecz prosty w obsłudze panel obsługi
- Pełny dostęp do plików serwera gry przez konto FTP
- Baza danych MySQL
- Możliwość stworzenia pakietu indywidualnego po kontakcie z nami, nawet 200 slotów i więcej
- Płatność SMS, płatność online i przelewem.
- Szybka i sprawna pomoc techniczna

Opublikowano

Ja polecam jak najbardziej CubeHost.pl. Hosting może i nowy, ale właściciele cały czas pracują nad rozwojem jego. Dodają wiele nowości, których nie ma innych hostingach.

Serwery ma CubeHost są stabilne, z niskim pingiem, a co najważniejsze są tanie w stosunku do parametrów serwera.

W dodatku pomoc techniczna odpisuje bardzo szybko : )

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Cześć,

Mam mieszane uczucia co do tej firmy, są nowi na rynku - nie wiemy co mogą zaoferować. Pisałem do nich kiedyś w sprawie sponsoringu, zero odpowiedzi.

Strona wygląda na dobrze wykonaną, jest przejrzysta, panel też niczego sobie, nie jest źle, możesz zaryzykować. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem cubehost jest słaby i jest zrobiony tylko dla pieniędzy, ja osobiście polecam i mam zaufanie do mineserv.eu.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

@Up

masz/miales tam serwer? jesli nie, to na podstawie czego oceniasz ze jest slaby? :P

cd. tematu Od siebie polecam, dobra jakosc i dobry support :) TPS ladnie trzymaja przy pelnym serwerze

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Ja polecam cubehost. Kupiłem tam server na test, żeby sprawdzić jak sie sprawuje. Nie ma lagów nawet przy wybuchu 10 tysięcy tnt (Wykupiłem najsłabszy jaki sie da). POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...