Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie na temat cubehost.pl ?

DomT2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo ! Po prostu gratuluje tobie .

nie słyszałem o nim.

Polecam EnderChest.pl i Craftserve.pl

Czytaj ze zrozumieniem !!!!

Napisałem ,że chcę opinie o cubehost i tylko o cubehost ,nie żadne fibery,"kraftserfy","enderczesty" ani ownservery .

Nie obchodzą mnie inne hostingi ani odpowiedzi typu jak tego pana wyżej.

craftserve - za drogo !

enderchest - za mało RAM

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ci polecam cubehost, Maszyny ovh.

Może hosting jest nowy ale za to ty na tym zyskasz moim zdaniem, mniejsze lagi.

Sam mam tam serwer, Craftserve itd to gówno w przeciwieństwie do tego moim zdaniem, jest tanio i dobrze.

Nawet jeżeli ci się nie spodoba serwer zawsze możesz cofnąć do 10 slotów i odzyskać coś kasy, a jeśli hosting padnie to są zmuszeni do oddania ci pieniędzy.

Moim zdaniem warto tam postawić serwer ;)

Serwer 100 slotów i dostajesz 10gb ramu, mi to starczało spokojnie, 6-7gb ramu zawsze miałem wolne i 20tps ;p

Opublikowano

Na tym hostingu stoi serwer mysg.pl i występują bardzo często lagi, więc chyba się domyślasz, czy warto ;-).

Jak się ma "super" internet + komputer z drewna to się nie dziw ;) Jakoś 2 tyś. osób nie narzeka, a na serwerach jest po 20TPS ^_^

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Jak się ma "super" internet + komputer z drewna to się nie dziw ;) Jakoś 2 tyś. osób nie narzeka, a na serwerach jest po 20TPS ^_^

Śmieszne, 30 MB/s internet ;-). Na innych serwerach 0 lagów, tylko ten jeden jedyny ma lagi ;-). Więc przestań pierdolić, że mam komputer albo internet z drewna.

Opublikowano

Według mnie świetny hosting, przebił mojego faworyta (csrv) ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...