Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wychodzenie z brazu-elo hell

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem wszystkimi praktycznie postaciami w bronzie, a tydzień temu udało mi się z niego wyjść :)

Więc nie wiem czy można podzielić tutaj postacie na lepsze i grosze... Pikujecie to czego będzie brakowało w tf.

Opublikowano

Najgorszy pomysl ever, supportowac brazowi ..

dobry pomysl tez tak wyszedlem z brazu 5 do silvera.. ludzie nie lubia chodzic na supporta jak napisal gamer a osoba ktora idzie adc umie bic, autoatakować i to wystarczy bierzesz sone, nami, thresha i carrujesz ale pamietaj ze musisz sie nauczyc grac supportem ;]

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

dobry pomysl tez tak wyszedlem z brazu 5 do silvera.. ludzie nie lubia chodzic na supporta jak napisal gamer a osoba ktora idzie adc umie bic, autoatakować i to wystarczy bierzesz sone, nami, thresha i carrujesz ale pamietaj ze musisz sie nauczyc grac supportem ;]

Serio myslisz, ze rola adc ogranicza sie do bicia i autoattackowania?

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Lich bane na annie na chuj?

licz bejn na anie? nie wiem czemu wypowiadają się tu ludzie z drewna 6 ....

nie no weź nie wyzywaj go on ostatnio silver 5 wbił i elohell nie ma pisjoł

Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o build na TF :) No tak, ale dzieci muszą się dowartościować, prawda?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Siemanko w silverze II (spadłem ;3) Goście byli premade first, last pick i ostatni miał iść na adc a jak nie to report hahahahahhah.
wbn7.png
un1j.png

@Look at chat :)

Opublikowano

Dobra, nie licz że powiem ci coś konkretnego ale to kilka moich porad: po pierwsze, staraj się gankować linie. Z tego co mówisz wygrywasz linie, co jest połową sukcesu. Po prostu gdy zdobędziesz killa zamiast wracać (no chyba że masz mało hp) zgankuj linie która ma problemy. Jeśli żadna nie ma to po prostu ich ubezpieczaj - nigdy nie wiesz czy zaraz nie przyjdą tam z junglerem. Po drugie, staraj się ogarnąć team - może się wydawać trudne, ale czasem działa. Jeśli ktoś zaczyna się kłócić lub na kogoś rageuje to staraj się ich uspokoić. Czemu? Zapewne znasz sytuacje kiedy jungler rageuje na topa za feed, gdy widzi to adc idzie afk... i przegrana gra. Jeśli twój jungler przegrywa, pomóż mu zastawić pułapkę na wrogiego junglera. Jak najczęściej staraj się zmuszać team do robienia smoka czy kradnięcia buffów wrogiemu junglerowi. A, i jeszcze jedno - bądź miły. Zauważyłem iż jeśli starasz się być miły (czyli nie piszesz mid or afk) to ludzie się bardziej starają... po prostu non-stop pisz "ty" i "gj" a ludzie będą bardziej zmotywowani. Także przyznawaj się do błędu, nawet jeśli to nie twoja wina (wiem brzmi dziwnie) ale jeśli zaczniesz wyzywać junglera za zły gank to nie licz że ci jeszcze zgankuje... to takie drobne porady. Niby nic, ale dzięki temu z brązu III jestem w silverze IV.

Opublikowano

Ok powiem tak,grałem se dzisiaj anią, w early wszystko ok ale w late jak mój team nafeedował yi to padałem na alfe i 4 hity.Master jest op, ale na rankedach idzie tylko do jungli a przyznam się że nie umiem junglować...Mój team zawsze feeduje i nie wiem co z tym zrobić

Opublikowano

Każdy Gra na Swoim Poziomie :) Graj aż w końcu nauczysz się grać na poziom Silvera ^_^ Na pewno nie panikuj, bo każdy z nas był kiedyś brązem

84332414_800_s.jpg?add=1341597285
Opublikowano

+Jak umiesz grać to wygrasz ja osobiście z silver V do silver II wyszedłem w 2tyg i mam tak wysokie mmr że dostaje za wina +20 a za przegrana -16 także mam zamiar przed końcem sezonu wbić złoto

Opublikowano

Serio myslisz, ze rola adc ogranicza sie do bicia i autoattackowania?

nie ogranicza sie, ale jezeli osoba chce isc adc zna podstawy nigdy nie mialem osoby ktora trolluje bez powodu (raz) a jezeli ogarniasz to ogarniesz i supporta a jak adc ma ogarnietego supporta wycarrujesz go ;)

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Siemanko w silverze II (spadłem ;3) Goście byli premade first, last pick i ostatni miał iść na adc a jak nie to report hahahahahhah.

wbn7.png

un1j.png

@Look at chat :)

So sad... (czytaj - A CH*J NAS TO OBCHODZI?)

@Topic Nie wystarczy wygrać linii, należy pomagać swoim sojusznikom by mogli coś zrobić w late, sam za dużo nie zdziałasz :)

Opublikowano

A ja jak idę na smurfa to biorę katę na "supporta" i robię penty. Gra się sama wygrywa xD

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Dzisiaj przegrałem rankeda ezrealem 5vs4.... Patrzcie co się dzieje na wybieraniu championa

fkya.jpgUploaded with ImageShack.com

Sam osobiście miałem staty 7/5 .Mój team zawsze feeduje.Co z tym zrobić?

To ta runda:http://www.lolking.net/summoner/eune/37034172#history/642843176

Opublikowano

Ok wiec dzisiaj gralem sobie 3 rankedy.2 wygralem 1 przegralem jestem braz III i 33 punkty.Tak jak mi polecaliscie gralem ania vs kata mialem 7/3 i wygralismy, druga rundke darkiem 1/3 i wygrana a 3 cho gathem 5/5 i przegrana bo graves nafeedowal vayne.I taka sprawa ze zawsze jestem ostatni/3/przedostatni i biora mi mida.Ok.Wiec pisze adc i ktos inny pisze adc.Solotop i ktos napisal ze on ma firstpicka i idzie top.Zostaje jungla i supp.Zadnego suppa nie mam a junglera tylko yi i kha zixa oraz cho gatha ale na jungli nie za bardzo umiem grac.Ale jak juz pojde na mida to rozpierducha jest ;) .I teraz pytanko;co mam robic zeby czesciej dawali mi mida?Albo zebym mial firstpicka?A tak wgl jak ktos chcialby mi pomoc wyjsc z brazu to prosze o kontakt na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...