Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.4] UltimateClans - Gildie na Twoim serwerze [Skript 2.0.2]

dzikoysk

Więcej skryptów  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie wi?cej skryptów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączyłeś te tagi, czy nie? Jak nie, to czy bez skryptu wszystko działa poprawnie? :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy dolaczeniu do gildi nie ma zadnego komunikatu ze dolaczyl dla tego co dolacza i dla tego co zaprosil

i.. przy /g profil jak jest sie w gildi nie ma takiej komendy [komunikat]

a jezeli wpisze /g profil [gildia]

dziala

Opublikowano

Kilka informacji: Po 1 proszę nie używać tagów nad głową i na tab liście. Powodują one crash serwera. Będzie poprawione. Do tego nie używać wydanej 2-3 dni temu wersji Skript 2.0 - Nie bety! Skrypt nie jest jeszcze do niej dostosowany. Obecnie najlepszą dla skryptu wersją jest Skript 2.0 Beta 10. To tyle, w najbliższym czasie wydam wersję poprawioną i pod najnowszą wersję pluginu :)

Opublikowano

Dzikoysk, robię sobie pliki na serwer hc i... Plugin od chatu mam Essentials Chat i gdy w skrypcie włącze tego Chat Manager to mi wyłącza chat, próbowałem usunąć nawet Ess Chat, ale to nie pomoglo, wystarczyło tylko wyłączyć tego CM i wszystko wróciło do normy. Tylko teraz problem... Jak zrobić, żeby było widać TAG na chat?

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

To spróbuj ustawić na inny format w rank type. Użyj "default", lub "rank" jeżeli chcesz mieć jeszcze rangi. :)

Opublikowano

Fajnie że go tu udostępniłeś ale gdy byś zachował go tylko dla swojego serwera miał byś bardzo popularny serwer bo autorskie gildie jak to mówią ;).

Opublikowano

A nie ma jakiegoś prefixu do Essentials Chat? :) Jeżeli nie ma, to by było COŚ jakbyś dodał taki prefix do EC ;)

U mnie działa ten EssentialsChat xD

Fajnie że go tu udostępniłeś ale gdy byś zachował go tylko dla swojego serwera miał byś bardzo popularny serwer bo autorskie gildie jak to mówią ;).

Ale nie chcę prowadzić serwera z gildiami :P Robię teraz coś wyjątkowego :D

Opublikowano

Cześć,

Skrypt bardzo dobry, chociaż ciągle jest troszkę błędów, ale już samo to, że napisałeś coś tak zaawansowanego w Skript jest czymś epickim! ;)
Większość funkcji działa, niestety skrypt gryzie się z choćby NoCheatPlus.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gryzie się pod tym względem, że banuje za użycie tylu komend na raz. Polecam wyłączenie tej funkcji w tego typach pluginów. P.S. Nadal przestrzegam przed najnowszą wersją Skript. UltimateClans z nią nie współpracuje! :(

Opublikowano

Gryzie się pod tym względem, że banuje za użycie tylu komend na raz. Polecam wyłączenie tej funkcji w tego typach pluginów. P.S. Nadal przestrzegam przed najnowszą wersją Skript. UltimateClans z nią nie współpracuje! :(

Napisz to w temacie bo w tutaj mało kto to zobaczy, miałem problem z tagiem ale już naprawiłem ;p.

Opublikowano

Dobry plugin lepszy od fractions :D Ale nie rozumiem zbyt tego automatycznego przydzielania... Np stajesz na sv w jakimś miejscu i daje ci to teren np 50x50?

Opublikowano

Dobry plugin lepszy od fractions :D Ale nie rozumiem zbyt tego automatycznego przydzielania... Np stajesz na sv w jakimś miejscu i daje ci to teren np 50x50?

Cześć,

Działa to tak, że w miejscu gdzie stoisz tworzy Ci się cuboid ileś tam kratek w jedną stronę i w drugą, w miejscu gdzie stoisz jest środek i kładzie pod Tobą domyślnie bedrock.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzikosyk wykonał byś mi tą prośbę i wkleił kod skrypty na wklej.to lub pastebin.com ... Nie moge pobrać poniewaz posiadam system Apple. A chciałbym pobawić sie kodem (na własne potrzeby) bez udostąpnienia tylko na serwerze jeśli jest taka mozliwość. Jeśli nie to Poprostu do zaznajomienia skript.

Przyokazji do tematu byś dorzucił.

Daje 5 Like, 5 w profilu

@AntiWarn

W temacie jest wersja 1.5 a działa na 1.6 :)

Polece ci wykonać podobny skrypt lecz na ranking gry, wykopanie bloki, itp. To by bardz pomogło a ty najlepiej wykonujesz skripty

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Dzikosyk wykonał byś mi tą prośbę i wkleił kod skrypty na wklej.to lub pastebin.com ... Nie moge pobrać poniewaz posiadam system Apple. A chciałbym pobawić sie kodem (na własne potrzeby) bez udostąpnienia tylko na serwerze jeśli jest taka mozliwość. Jeśli nie to Poprostu do zaznajomienia skript.

Przyokazji do tematu byś dorzucił.

Daje 5 Like, 5 w profilu

@AntiWarn

W temacie jest wersja 1.5 a działa na 1.6 :)

Polece ci wykonać podobny skrypt lecz na ranking gry, wykopanie bloki, itp. To by bardz pomogło a ty najlepiej wykonujesz skripty

1.5 to skrypt

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Jeżeli po ustawieniu spawn pointu nadal widzisz komunikat, to oznacza, że Skript nie zapisuje wartości zmiennych. Polecam użyć zapisu w bazie poprzez SQLite :) Co do tagów nad głową, to tak jak mówiłem, nie działają one obecnie :( @KoORNEL 1.6.2 to wersja ogólnie klienta/serwera, natomiast 1.5 to wersja samego skryptu ;) Dziś wieczorem podrzucę Ci adres z widokiem raw i sobie skopiujesz :p Co do tych statystyk, to i tak już coś takiego pisałem. Była by to pewnego rodzaju kontynuacja mojego SafeOre :)

Opublikowano

iHubcio czytałeś FAQ? Jeżeli masz op, lub uprawnienia .*, to zakładasz gildię za darmo. Powodem tego jest uprawnienie przeznaczone głównie dla rang specjalnych, czyli ultimateclans.create-vip ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...