Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linseya2 [Dedyk] [Hard]

LetsPlayK.VU

:)  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bao Bao na start?

• Tak
      58
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto co sądzi o nich ich wspaniały Administrator forum Wireless

00240366730359106934.jpg

A oto co wypisuje Damianqqq czyli ich grafik (GM) czy jak to tam

84229812098157105382.jpg

Jak grał u mnie. Taka kultura. Typowa Gimbaza!

76135276396488580058.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mówiłem, niestety nie mam ssa jak Shirquis mi się chwalił że zarobił 800zł na serwerze a potem go zamkną ;c

Szkoda.

Daleko od tematu jesteśmy.

Tylko szkoda ze to nie jest mój nr gg ; / i co teraz ?

Panie Shirquis czemu ci zalezy na tym zebym z teamu wyleciał ?; ]

w6qirs.jpg

Opublikowano

@Up. Nie twoje gg? Każdy się dowie, że jest to twoje gg niedługo pojawi się tu kolejny ss'ik, który to potwierdzi.

76135276396488580058.png

Opublikowano

Witam to może i ja sie wypowiem :) nie polecam servera dlaczego? ,bo administratorzy nic nie potrafią dodatkowo mają pewnie po 16 lat ich server (Bartia.eu) startował wystartował stał mniej niz 30min i padł ponadto było tysiące bugów a administracja nie ogarnia, pewnie będzie tak samo tutaj więc nie nastawiajcie sie ze tutaj sobie dluzej pogracie :) + (Asfen prawdopodobnie user Bertia.eu to SagariS )

Pozdrawiam ;)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Widziałeś co napisałem czy czytać nie potrafisz ?

Pieczęcie są do zdobycia w grze oraz w itemshopie.

Jeżeli chodzi o serwer pod itemshop to polecam FlouressMt2 :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Widziałeś co napisałem czy czytać nie potrafisz ?

Pieczęcie są do zdobycia w grze oraz w itemshopie.

Jeżeli chodzi o serwer pod itemshop to polecam FlouressMt2 :)

U mnie na serverze jest mało w IS a jest łatwo dostępne w grze.

@AW: Gdzie zdobyć wierzchowce cienia ? Jakieś pety nowe?

76135276396488580058.png

Opublikowano

NIE POLECAM !

Bartia to był istny syf ... administracja z serwera (z rezta jak widać) hejtuje swoich graczy, bo nie napiszą tak jak by chciała tego administracja.

Jest to po prostu żałosne !

NIE ZAGRAM I NIE POLECAM!

Opublikowano

NIE POLECAM !

Bartia to był istny syf ... administracja z serwera (z rezta jak widać) hejtuje swoich graczy, bo nie napiszą tak jak by chciała tego administracja.

Jest to po prostu żałosne !

NIE ZAGRAM I NIE POLECAM!

Poddaj przykład drogi hejterku.

Powtarzasz się :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

a ja tam polecam serwer. A jak komuś się nie podoba to niech wyjdzie na dwór a nie siedzi w temacie i odświeża co 5 s aby coś napisać. Ja dam szanse temu serwerowi.

Opublikowano

Powiem tak,

Dziś startuje jakiś Revental czy jakoś tak, wystawiając prezentacje do publikacji serwerów wiedzielismy z czym się piszemy.. Przede wszystkim z małą iloscią graczy. Ale co z tego? Ci, którzy wejdą na nasz serwer GWARANTUJE Wam że będziecie zadowoleni. Serwer wykupiony na dwa lata, na pewno się nie zmarnuje. Możecie mi wierzyć albo nie, ale dopóki ktoś będzie grał na naszym serwerze (nie licząc administracji) serwer nie będzie zamknięty, daje wam moje słowo. Tyle ode mnie.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Powiem tak,

Dziś startuje jakiś Revental czy jakoś tak, wystawiając prezentacje do publikacji serwerów wiedzielismy z czym się piszemy.. Przede wszystkim z małą iloscią graczy. Ale co z tego? Ci, którzy wejdą na nasz serwer GWARANTUJE Wam że będziecie zadowoleni. Serwer wykupiony na dwa lata, na pewno się nie zmarnuje. Możecie mi wierzyć albo nie, ale dopóki ktoś będzie grał na naszym serwerze (nie licząc administracji) serwer nie będzie zamknięty, daje wam moje słowo. Tyle ode mnie.

no kurwa nie, dwa lata? rozumiem oklamywac graczy, ale to już jest zwykłe robienie graczy w chuja :D

Skąd 5 bon?

Opublikowano

Z całego serca:)

Mamy to w dupie jaką mamy opinie.

Staramy się to się liczy.

Jak było z PompaMT2?

Padła po paru dniach,a potem taki wyskok jak ravia.

Naprawde serwer będzie stał nawet dla 2 graczy i mamy w dupie co o tym sądzicie!

ps: Nasz sponsor jest twórca strony METIN2 LIST PL

Ma on hosting w domu serwer powiedział,że może byc cały czas włączony nawet na 2 lata:)

de8.gif

Opublikowano

ale to nie chodzi o to, że dla dwóch graczy tylko piszecie o dwóch latach jak nawet nie wystartowaliscie :)

Zamiast się kłócić z przyszlymi graczami, moglbyscie pomyslec nawet o glupim FAQ serwera albo o czyms innym co by pozwolilo zwiekszyc ilosc graczy, bo tak między bogiem, a prawdą, czemu akurat wasz serwer my gracze mamy wybrac?

stalki beda leciec z metkow 85 i 90?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...