Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Assassins najlepszy według Was?

damian1876

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Grałem kiedyś u kolegi na w Assasina , a nawet nie wiem który to był.Myślę , żeby sobie kupićI tu pytanie , który według was jest najlepszy tj. jaka część?

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy był Assassin's Creed II reszta to takie troche robione na siłe i przekombinowana fabuła. Choć jedynka i Brotherhood tez sa bardzo ciekawe ale już III i Revelations to słabe części tej gry.

Opublikowano

Ważne jest to kto co lubi. Ja osobiście ci polecam 3 jeśli niechcesz całej seri przechodzić, natomiast jak wybierzesz brotherhooda lub revolutions to poprzednie częsci wypadało by zrobić

b6b78815.png

Opublikowano

AC 2 wg. mnie najlepszy. Gra sie Ezíem bardzo fajnie, a sama gra bardzo ladnie przedstawiona. Oprocz tego rowniez ciekawy jest AC3 tylko samym Connorem gra sie zbyt krótko - Ubi moglo nieco wydluzyc rozgrywke.

Opublikowano

AC brotherhood, ale polecam najpierw 2 część, bo to jest bezpośrednia kontynuacja ;-) A najbardziej polecam Ci grać od 1 xD

1393461645-U349224.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem AC II był najlepszy, ponieważ miał najciekawszą fabułę ze wszystkich części i jest o wiele dłuższy od pozostałych części, ale w AC 1 i w AC III nie grałem więc nie mogę do końca powiedzieć, że to była najlepsza część.

Opublikowano

Ja jak na razie jestem po III, potem I i właśnie jadę II . Trójka jako pierwsza część w która grałem, ciekawa , w jedynce mnie denerwowało, że by dojść do głównego celu wszędzie to samo. Kradzież kieszonkowa , pobicie, uratowanie mieszkańca.. lecz w zamian same zabójstwa celów bardzo ciekawe, i końcówka. A w II jestem gdzieś koło połowy, i chyba na razie najlepsza ;)

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Zależy od Ciebie czy chcesz zagłębiać się w serię AC czy też po prostu sobie zagrać, jeżeli bez zagłębiania to III jeżeli seria, zacznij od II. Teoretycznie powinieneś od I jednak ta część przypasowała mi najmniej.

Opublikowano

AC: Revelations i Brotherhood, tego nic nie przebije, oczywiście nie odrzucam pozostałych części, ale z IV już przegięli, to już nie Asasyn moim zdaniem :/

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

A ja ci polecam wszystkie części.

Według mnie nie było słabej części Asasyna, wszystkie są godne uwagi.

Jeśli zdecydujesz przechodzić od początku to fabuła ułoży się w logiczną całość i ta fajny efekt końcowy.

vy3f.jpg
Opublikowano

Najlepsza według mnie była trójeczka, ale przy dwójce również masę godzin spędziłem. Wczoraj kupiłem AC IV: Black Flag na Xbox'a i muszę Ci powiedzieć, że spędzę przy nim maaasę godzin. Atakowanie statków, abordaże, krajobrazy to normalnie rozkosz.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Assassin's Creed III, daje najlepsze możliwości, najlepiej wszystko jest przedstawione, od strony fabuły itp. Nic dodać, nic ująć, najlepsza część :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...