Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj macie film instruktażowy do bota : xx i nową wersje do pobrania : xx i chciałbym jeszcze dodać że ta wersja będzie za tydzień płatna więc kto zdązy pobrać będzie miał naprawde fajnego bota.

Mam nadzieje ze tym razem nie dostane warna,lecz tutaj jest złamanie regulaminu ponieważ ten dzieciak podaje film instruktażowy do nie wiadomo jakiej strony na ktorej trzeba sie zarejestrowac a żeby tego mało było to jeszcze żeby pobrać program to trzeba podać numer telefonu na który będziemy dostawać płatne smsy...

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dumasher. Zrobiłeś film na yt i napisałeś że to twój bot. Ukradłeś moją pracę. I jeszcze szczęśliwie na pw mnie o tym poinformował. Zrobiłem Bota do plemion sam farmi broni się i klinuje kiedy trzeba. Ale dzieki DUmasherowi nie wstawie go bo zaraz zrobi filmik i mi spadna pobrania z Adfly z których lecą marne grosze.

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

Opublikowano

Co nie działa? mozesz zprecyzować? nie da sie pobrać? bot nie chodzi?

Opublikowano

nie idzie zainstalowac aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknijsz przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Opublikowano

Witam :) Bocik niestety nie działa ... 17 misja i tam którąś wybieram :) no ale nic sie nie dzieje to samo z , dziwkami, narkotykami itd ;) Mógłby mi ktos wytłumaczyc co robie źle czy cos? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot nie działa , czy przestał działać? Bo słyszałem ze admin nowe zabezpieczenia miał wprowadzić ;d wiec jeśli tak to zrobie może w ferie nowego bota ale będzie on licencjonowany i nie każdy dostanie.

Opublikowano

Bot działa, ale znalazłam dwa błędy:

-Misje działają tylko do rozdziału "Międzynarodowy Interes", wyżej już nie.

-Pieniądze z inwestycji zbierają się automatycznie tylko do agencji towarzyskiej.

Reszta działa ok.

I fajnie by było, gdyby jeszcze automatycznie zbierało narkotyki :)

Opublikowano

Będe miał czas to poprawie tę błędy teraz jestem zajęty załatwianiem praktyk ;D

Opublikowano

Bardzo proszę o świeży link :D

Z góry dzięki

"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie." - Anonymous

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...