Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chciałbym podzielić się z wami Botem którego sam zrobiłem do gry "Miasto Zbrodni" - jest to mój pierwszy bot jaki napisałem więc nie wszystko działa idealnie. Jest to pierwsza wersja która upubliczniam i bardzo proszę o opinie jak i to co jeszcze trzeba zrobić . Wszystkie sugestie mile widziane .

Opcje:

-Logowanie . Analogicznie podajemy : email,hasło,numer serwera reszty nie ruszamy

.-Misje . Aby korzystać z robienia misji trzeba wpisać numer rozdziału (1,2,3,4) nie wiem ile ich tam jest , kolejno trzeba wybrać misje do wyboru tylko te z 1 rozdziału . Trzeba Kliknąć Historia następnie Wykonaj aby raz Wykonać misje.

-Auto Misje czyli to co jest najważniejsze Wpisujesz ile razy bot ma wykonać twoją misje i Klikasz wykonaj automatycznie .

-Auto Ćpanie wystarczy zaznaczyć opcje wpisać numer narkotyku potem ilość i włączyć auto misje. Jeśli tylko raz chcesz zazyć klikasz Ćpaj.

-Status pokazuje ile się ma pieniędzy i energii .

------UPDATE---------

1. Naprawiłem status zdrowia.

2. Naprawiłem 10 misje.

3. Dodałem przycisk 24/7 - ustawiasz ile razy ma sie wykonywać obliczasz ( Ilość energi do misji / Energia maxymalna ) wpisujesz tyle ile wyszlo po czym klikasz 24/7 Bot wykonuje Misje po czym czeka az energia sie zregeneruje.

-----UPDATE_2------

1.Naprawiłem Auto Wykonywanie Misji nie zauważyłem ze nie pobiera numeru misji tylko po prostu jedzie cały czas na pierwszej.

2.Dodałem Zapis Ustawień.

3. Usunąłem przycisk Historia zautomatyzowałem do samego kliknięcia Wykonaj Raz . Dodałem wyklikiwanie rozdziału - Lista wysuwana ( Miałbym prośbę o podanie wszystkich nazw rozdziałów ja mam dostep tylko do jednego.

4.Dodałem Przycisk Stop do opcji bocenia 24/7.

-----UPDATE_3------

-Po raz Kolejny Naprawiłem Zdrowie.

-Dodałem kolejny rozdział do obsługi - jeśli podacie nazwy rozdziałów i nazwy misji to dodam wszystkie

-Nowy wygląd

-Do wyboru narkotyk po nazwie

-Ulepszona Opcja 27/4 Start i Stop

-Mała optymalizacja

-Opcja 24/7 działa perfekccyjnie :)

-Dodatkowo Pokazuje Ile energi pobiera na misje

----UPDATE_4-----

-Dodałem Rozdział 3 .

-Dodałem Informacje o wybranej misji - Ile pieniedzy z misji, doswiadczenia, ile pobiera Energi.

-Rozpoczynam prace nad zakladka Narkotyki. Pobieranie z farbyk . cpanie . pobieranie ilośći.

-Dodałem Informacja na temat mocy wybranego narkotyku , i ilości jaka posiadasz aktualnie.

-Dodałem rozdział 4.

----UPDATE_5----

-Dodałem rozbudowe Inwestycji.

-Dodałem podglad statusu inwestycji.

-Dodałem automatyczne wykonywanie inwestycji. Tych ktore mam załadowane w programie.

Download : xxx - Aby pobrać bota wystarczy poczekać 5 sekund kliknać w prawym górnym roku "SKIP AD" i pojawi się strona z której mozna go pobrać

Wymagany jest .NetFramework 4.5

----UPDATE_6----

-Dodałem Logo Programu moze nie załadne ale jakieś jest.

-Dodałem 17 rozdziałów ten do Prezydenta.

Download : xxx

P.S Zakaz Kopiowania i udestępniania na innych forach bez mojego pozwolenia. Wszystkie prawa autorskie zastrzeżone.

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest chociaż jedna osoba która chce abym kontynuował ten projekt ? Bo jeśli nie to trudno.. Czekałem na jakieś opinie ale zero odzewu czy działa czy nie.

Opublikowano

Jeśli możesz to podaj mi nazwy miast. Własnie pracuje nad narkotykami wybierana lista. + wczytywanie tej listy. Jak to zrobię potem Inwestycje A na koniec przerobienie wszystkiego aby nie było efektu "zamrożenia programu" ;) thx za opinie bo od kiedy to wrzuciłem do wczoraj miałem wrażenie ze nikt i tak z tego nie korzysta i odechciało mi się to pisać ;D wiec kodze dalej xD

Opublikowano

jednynie czego mi tutaj brakuje to wiecej rozdzialow ja siedze teraz na 8 i nie bardzo mi sie ten programik przyda;/

Opublikowano

Wystarczy że podasz mi nazwy rozdziałów nazwy misji i ile energi na misje ile kasy z misji i ile doświadczenia to dorobie lub dasz mi dostep do konta na 20 minut to sam sobie przerobie. Ja jeszcze nie doszedlem do tych rozdziałów jestem narazie na 4

Opublikowano

Panowie. Dzisiaj postanowiłem posiedzieć dłuzej przy Bocie oto nowe funkcje :

-Automatyczne zbieranie narkotyków (Trzeba zaznaczyć ptaszka);

-Ogólny podglad danej fabryki;

-Ogólny podglad dziwek;

-Czyli dodałem Dziwki + Fabryki myśle ze to jest duze ulepszenie. Poprawiłem tez zbieranie Kasy z Inwestycji bo zbierał za często;

-Jeśli brakuje jakiś funkcji lub coś co byście chcieli mieć w bocie proszę o opinie. Sam nie wiem czy jest dla kogo wogóle to pisać.

Najnowsza Wersja.

Download : http://adf.ly/WZUSk

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/1eddc10048ef54bcc232abba21b357e816e94806019a5d75690899a41675d49c/analysis/1380389203/

Opublikowano

Bardzo was przepraszam ale w poprzedniej wersji był jeden mał błąd który uniemożliwiał zbieranie Narkotyków z Fabryk i wysypywał cały program tutaj link do nowego : http://adf.ly/WcGEP

Opublikowano

jeśli cie to zadowala to mogę zrobić automatyczne uruchamianie wybranego zadania. Drodzy uzytkownicy bota. O ile jest ich wiecej niz jeden zauwazyłem że bot nie chce działać jak masz full energi. Zanim sie go zacznie używać trzeba wykonać jedną misje. Potem można smiało wlączyć bota i cieszyć się normalna grą.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, wyskakuje mi błąd.

Nie pobiera mi danych dot. zdrowia, kasy itd.

Nie moge wykonywać misji.

Jakie są ustawienia dla serwera 1?.

Opublikowano

Podziekowania dla gracza Larv ---> Zgłosił bardzo poważny błąd ---> Nie dało się uzywać bota na 1 serwerze lecz jako iż jestem zaradny naprawiłem to już tutaj link do downloadu dla tych którzy grają na 1 serwie oprocz tego nic się nie zmieniło

Download : http://adf.ly/WhYlK

Opublikowano

Dlaczego logujemy się poprzez e-mail, skoro na stronie logowanie jest poprzez nick?

Jeśli kiedykolwiek w jakikolwiek sposób Ci pomogłem, proszę o like.

:)

Opublikowano

A jak ustawić, aby bot robił mi konkretny napad kiedy osiągnę odpowiednią ilość energii? Chcę wykonać misję na 45 energii, mam 60, w logach jest napisane "Wykonałem misję", a tan naprawdę nic się nie wydarzyło..

Edit: Domyślam się, że do tego służy funkcja 24/7, ale coś mi nie bangla.

Opublikowano

Chesz to mozesz wpisać login wyjdzie na to samo. Ściagnij najnowszą wersje na samym dole jest. Wykonywanie misji. Logujesz się ---> Wybierasz rozdział ---> Wybierasz misje ---> (Oczywiście zakladam ze masz dostepny ten rozdział) ---> W czas wpisujesz 40 ----> Klikasz 24/7 -----> Czekasz 40s wykonuje misje. U mnei wszystko działa. I chyba nie tylko ja używam tego bota więc u innych też działa.

Larv jak tam bociłeś w nocy ?

Opublikowano

Spróbuję. :) Akurat teraz nie mam energii, ustawiłem tak jak mówisz. Niedługo tu wpadnę i dam Ci znać.

Opublikowano

Jeżeli chcesz uzywać rozdziałów 10+ to nie zadziała niestety larvn zgłosił mi już ten błąd. Jak wróce do domu to naprawie i wrzuce wieczorem nową wersje.

Opublikowano

10+ włącznie? Ja właśnie robię ten 10 rozdział pt. Agencja mienia wojskowego.

Edit: No ten 10 mi nie działa. Mam nadzieję, że już niedługo będzie działało. Jeśli pójdzie to propsuję i daję "Lubię to". :) Pozdrawiam i czekam na poprawkę. ;)

Opublikowano

A dziś można się spodziewać działającej wersji? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...