Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można się spodziewać. Tylko napewno zrobię dzialajaca wersje ;) za jakas godzinkę będę w domu to koło 20 będzie działające wersja.

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa! Wielkie dzięki! :)

Edit: A przy narkotykach do czego służy ten "Odstęp"?

Jeśli kiedykolwiek w jakikolwiek sposób Ci pomogłem, proszę o like.

:)

Opublikowano

Jeśli chodzi o fabryki to jest czas co ile sprawdza czy mozna z fabryki wybrać narkotyki. W Inwestycjach to samo. Tylko tam trzeba zaznaczyc zbieranie potem dopiero kliknac start 24/7 i wszystko smiga najlepiej ustawic 60 inwestycje i 60 fabryki .

Opublikowano

W fabrykach nie wpisałem nic i zbiera mi normalnie od razu po tym jak skończy się "ładowanie" paska. :)

Opublikowano

Testuje nową wersje, w dziwkach popraw ''zaropki'' po szkoleniu bo zaraz się znajdą inteligenci nie robiący błędów, W narkotykach po wybraniu grzybów bądź innych od razu wyświetla się ilość ''ile mam'', w przypadku dopalaczy to nie działa nie wiem czy to uważamy za błąd, zostawiam innym niech się wypowiedzą jak to u nich działa ;) Pozdrawiam Cię i duży + za pomysł.

Opublikowano

z dopalaczmi to moze być błąd i nie wyszukuje wiecej niz tysiąc zaraz to sprawdze. Jeśli jeszcze jakieś błędy znajdziecie śmiało pisać postaram sięwszystko naprawić. Jak wróce do domu.

Opublikowano

A mógłbyś dodać jeszcze okno, które będzie pokazywało nasz poziom i ile doświadczenia brakuje nam do następnego? :)

Edit: Oooo, przydałaby się jeszcze informacja ile razy wykonaliśmy dany napad, aby wiedzieć czy np. mamy już opanowane x3. Sorry, że tak rzucam się tutaj, ale tylko daję pomysły. ;)

Opublikowano

nie no spoko pomysły zawsze są dobre. Jak skończe pisać bota za którego ktoś mi zapłacił znów zabieram się za prace nad tym.

Opublikowano

Czekamy. ;)

Opublikowano

Witam, jak by dało rade jeszcze zrobic ze za nasza kase by kupowal narkotyki.. bo np z moich inwestycji wypłaca grubo 200 nilionów .. szkoda tracic i zeby za te 200 mln kupował narkotyki

Opublikowano

Co masz na myśli :? Narazie to nie robie do The Crimes ;p Do Crimsa zaczne robić jutro ;p Jak mi się zachce xD A tego botan to musze na nowo całego przepisać bo mam nowe pomysły i wiecej umiem xD bedzie chodził 200 razy lepiej niz do tej pory ;)

Opublikowano

Taki może być ^^ wystarczy do moich zabaw i botów ;p które bede mógł odpalać juz 24/7 ;p ochrona DDoS tam jest ?

Opublikowano

To jest program. Włanczasz go po prostu :) . WYmagany jest zainstalowany Net Framework 4.5

Opublikowano

musialem ściągnać windows menager aby muc odpalic go:)

a pozatym mam pytanie bo jak jest zakładka "dziwki" to nic sie nie wyswietla mi a ściąglem ostatnia vesje o rozmiarze coś kolo 400kb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dumasher jak bym chciał wykradać hasła to bym to zrobił. Wrzuccie sobie plik na virustotal i zobaczycie ze tam wszystko jest pokazane. Po za tym z 5 osób dało mi hasła do swoich kont z miiescie zbrodni dobrowolnie abym mógł rozwijać bota więc mnie nie oczerniaj. Dumasher pokaż dowody. Zdekompiluj kod i pokaż ktory kawałek kodu według siebie wykrada hasła ? . Jesteś po prostu zazdrosnym debilem ktory sam by czegoś takiego nie zrobił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...