Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[School][1.6.2]SchoolCraft

AlexXxXx

ANKIETA  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto b?dzie dyrektorem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Herexo

Premium: Tak

Coś o sobie: Jestem sympatycznym typem :) Lubię pomagać innym oraz pełnić jakąś role na serwerze :) Ogarniam pluginy itd.

Dlaczego ty?:Tak jak napisałem powyżej lubię pomagać innym oraz bawić się w szkole zawsze jak byłem mały , zawsze :D

Zgłoszenie na pielęgniarza

40k5thC.png

Opublikowano

Nick: Aquenin

Coś o sobie: Lubię informatykę, piłkę nożną i siatkówkę oraz jeździć na rowerze ze znajomymi.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Trochę grzecznego, czasem rozrabiającego :D, ogólnie to technikum.

Dlaczego ty?: Szczerze stare serwery jak survival zaczęły mnie nudzić, więc pomyślałem by tu się zapisać ;P

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

Opublikowano

Nick: Arek98Pl

Coś o sobie: Mam na imie Arek ,mam 15 lat ,lubie Real Madrid;p oraz W-F.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Spokojny i dobrze aktywny uczen xD.

Dlaczego ty?: Nigdy nie gralem na takim serwerze a z checia bym zagral:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nick: Arek98Pl

Coś o sobie: Mam na imie Arek ,mam 15 lat ,lubie Real Madrid;p oraz W-F.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Spokojny i dobrze aktywny uczen xD.

Dlaczego ty?: Nigdy nie gralem na takim serwerze a z checia bym zagral:)

Już cie przyjąłem dawno. :D

Nick: Aquenin

Coś o sobie: Lubię informatykę, piłkę nożną i siatkówkę oraz jeździć na rowerze ze znajomymi.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Trochę grzecznego, czasem rozrabiającego :D, ogólnie to technikum.

Dlaczego ty?: Szczerze stare serwery jak survival zaczęły mnie nudzić, więc pomyślałem by tu się zapisać ;P

Nick:Herexo

Premium: Tak

Coś o sobie: Jestem sympatycznym typem :) Lubię pomagać innym oraz pełnić jakąś role na serwerze :) Ogarniam pluginy itd.

Dlaczego ty?:Tak jak napisałem powyżej lubię pomagać innym oraz bawić się w szkole zawsze jak byłem mały , zawsze :D

Zgłoszenie na pielęgniarza

Przyjęci.

Kiedy on

W piątek lub sobotę. Ale wejdziesz jedynie jak się zapiszesz na white-liste. :)

Opublikowano

Mam pomysł:

Nauczyciele mieliby ko.ende /invsee (chyba wiesz o co w tym chodzi) i od każdego przedmiotu byłby zeszyt jako książka. I np. nauczyciel sprawdza czy uczen napisal itd. Oraz po prostu moznaby dyktowac a uczen pisze... lub kartkowki itd.

Opublikowano

Nick: Archerowy

Coś o sobie: Jestem miły, ogarnięty i znam zasady ortografii. Mam też premium. A teraz do rzeczy. Lubię gry komputerowe jak np. Minecraft, AllodsOnline czy Saints Row III/IV.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Tajemniczego, a zarazem przy znalezieniu przyjaciół. Towarzyskiego i życzliwego.

Dlaczego ty?: A dlaczego by nie? :D Chcę wprowadzić od siebie miłą atmosferę, chcę także poznać innych OGARNIĘTYCH ludzi. :)

Opublikowano

Mam pomysł:

Nauczyciele mieliby ko.ende /invsee (chyba wiesz o co w tym chodzi) i od każdego przedmiotu byłby zeszyt jako książka. I np. nauczyciel sprawdza czy uczen napisal itd. Oraz po prostu moznaby dyktowac a uczen pisze... lub kartkowki itd.

Szczerze tego nie będzie, a dziś za bardzo mi się nie chce robić mapy ogarniać permissions, itp... Mam zły dzień.

Archerowy przyjęty.

Opublikowano

Podanie dla siostry

Nick:kikilo20

Coś o sobie:Nie lubie szkoły. Bardzo lubie koniki, pomidorówke i placki.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?:Będę chodziła do podstawówki (bo jest baardzo łatwo). Chce być uczennicą która będzie miała zmienny humorek.

Dlaczego ty?:Chociaż, że nie przepadam za szkołą taki serwer wydaje mi sie ciekawy i chce zobaczyć czy serwer będzie fajny.

Opublikowano

Nick:Kav_PL

Coś o sobie:Jestem Michał i interesuję się rzeczywistością minecrafta

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?:No jeszcze niewiem zastanowię się nad atmosferą serwera

Dlaczego ty?:Ponieważ jestem ogarnięty i wiem co trza robić!

Hi I`am Szlachta

Pamiętaj Szlachta zbiera + a nie pieruńskie -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...