Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[School][1.6.2]SchoolCraft

AlexXxXx

ANKIETA  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto b?dzie dyrektorem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem, Wszystko jest ładnie zrobione, Administracja miła oraz ogarnięta. No nic.. Gratuluję ;) Wspaniały serwer!

nick w grze - greenwoodpolish ;)

Opublikowano

Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem, Wszystko jest ładnie zrobione, Administracja miła oraz ogarnięta. No nic.. Gratuluję ;) Wspaniały serwer!

nick w grze - greenwoodpolish ;)

Dziękujemy, Administracja SchoolCraft. :)

Szukamy dyrektora!

Podanie:

Imię:
Co będziesz/lub co wprowadzisz jak będziesz dyrektorem?:
Coś o sobie:
Dlaczego ty chcesz być Dyrektorem?
Opublikowano
Nick: MurzynZJamajka

Coś o sobie: Jestem miłym i uczciwym graczem.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Podstawówka

Dlaczego ty?: Ponieważ spodobał mi się ten typ serwera i jestem dosyć ogarnięty

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Nick: MurzynZJamajka
Coś o sobie: Jestem miłym i uczciwym graczem.
Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Podstawówka
Dlaczego ty?: Ponieważ spodobał mi się ten typ serwera i jestem dosyć ogarnięty

Przyjęty.

Możecie tutaj dawać podania!

Opublikowano

Imię: Jakub

Nick: CieniakPL

Co wprowadzisz na serwer, gdy będziesz dyrektorem: Hmm... chyba nic, ponieważ wszystko ładnie dopracowane, oraz skonfigurowane.

Coś o Sobie: Cześć, jestem Jakub, mam 13 lat i chodzę do 1 ''Gimbazy''. Na codzien jestem miły, cierpliwy oraz przystojny : ) Informatyką zajmuję się od 10roku życia. Pochodzę oczywiście z szczecina. Na ogół jestem małym sportowcem ,gdyż mam 163cm wzrostu a reszta 165cm+.

Dlaczego ty chcesz być Dyrektorem: Hmm ja, ponieważ ogarniam pluginy, komendy i co najważniejsze ortografię ogarniam.

Opublikowano
Nick: greenwoodpolish

Coś o sobie: Przeżyłem już 13 Wiosen, Chodzę do 2 gimnazjum lub jak kto woli gimbazy. Nie przeklinam oraz umiem się odpowiednio zachować.

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: Gimnazjum

Dlaczego ty?: Jestem miły, spokojny. Czasami jak ktoś mnie bardzo zdenerwuję to wybuchowy, ale raczej to rzadkość.

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. ;)

Opublikowano

SEZON 2

sMjdgP8.jpg

Wiedza przesyłana przez grę a jaką Minecraft a jest to jeden serwer! Jest to projekt, w którym idą gracze którzy się zapiszą na serwer!

Przesyłana będzie inteligencja aż do podstawówki do samego liceum. :)

Uczenie, uczenie się...! Boże?! Ile można?! U nas nie ma tylko uczenia się każdy może mieć dom, może będzie jeszcze coś fajniejszego?

No cóż jak mówiłem będą stopnie uczniów, są podane poniżej:

Stopienie Uczniów:

Podstawówka

--------------------

Gimnazjum

-------------------

Liceum/Technika

NAUCZYCIELE:

Dyrektor - Poszukiwany

Język Polski - Poszukiwany.

Język Angielski - Poszukiwany.

Matematyka - Poszukiwany

Wychowanie Fizyczne - Poszukiwany

Informatyka - Poszukiwany

Technika - Poszukiwany

Plastyka - Poszukiwany

Przyroda -Poszukiwany

Chemia - Poszukiwany

Podanie na Nauczyciela:

Nick:
Czego chcesz uczyć?
Czy znasz się na tym?(Naprawdę):

Podanie na Dyrektora:

Nick:
Coś o sobie:
Dlaczego ty?

Whitelista będzie przeciw nie ogarniętymi osobami. Więc się zapisywać!

Nick:
Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?:
Dlaczego ty?:

PODANIE WYSYŁAMY NA PW LUB NA [email protected]! PROSZĘ O NIE ROBIENIE PODAŃ JAK 5 LATEK (Czyli "Bo tak", "Nwm, się zobaczy", itp)! AUTOMATYCZNIE BĘDĄ KASOWANE!

Nick:SzponT
Co wprowadzisz w szkole?:Dyrektora
Coś o sobie:Dużo
Dlaczego ty?Bo jestem mądry i ogarnięty umeim robić sklepy itp.
Opublikowano

Przyjęci.

Co do Dyrektora czekam jeszcze na 1 zgłoszenia - Później będzie ankieta.

Zapraszam do zapisywania się!

Co do Dyrektora nie trzeba umieć komend itp tylko ogarniać IC i ogólnie zasady RP.

@UP: Zapowiedź Drugiej Serii.

Zrobiłem 40-50% Szkoły. SS nie dam, bo będzie to niespodzianka. Ale będzie z*jebista jutro może ją skończę ale ogarnę jeszcze permissions i do szkoły i miasta ogarnę commandblock, itp w środę. A w sobotę lub piątek będzie zapowiadany start serwera.

Co mam/zrobiłem:

-Naprawić Permissions

-Stołówka

-Recepcja i Dyrekcja.

-Hall

-Orlek(Orlik ale nie mam praw autorskich ;___ ;)

-CommandBlock ogarnąć i zrobić.

-Cuboidy, itp.

-Obudowe szkoły.(To mi zajęło 2-3 godziny. :|)

-Klasy

oraz pomyśle co zapomniałm lub mam zrobić.

Mam zrobić / Zrobione

Dodam że nie wiemy że będzie w piątek lub sobotę serwer. Ponieważ muszą być zapisani wszyscy nauczyciele(Ale nie zapomnijmy że potrzebujemy uczniów!)

Więc by było miło jakby ktoś zaprosił kolegę i powiedział że ma wybrać ucznia lub nauczyciela. :)

Opublikowano

Nic innego jak zwykłe gówno z mapą z internetu. Pozdrawiam, mapę można pobrać na stronie nie powiem jakiej ew PW bo dostane warna -,-

Opublikowano

Nick: Bkg112mpl

Coś o sobie: Gangster wychowany na ulicy

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: JP gimbus

Dlaczego ty?: Wpi*dol?

Opublikowano

Nick: Bkg112mpl

Coś o sobie: Gangster wychowany na ulicy

Jakim będziesz odgrywał rolę ucznia?: JP gimbus

Dlaczego ty?: Wpi*dol?

Podanie na "Dlaczego ty?" jest nie odpowiedni.

Nic innego jak zwykłe gówno z mapą z internetu. Pozdrawiam, mapę można pobrać na stronie nie powiem jakiej ew PW bo dostane warna -,-

Tylko że robimy teraz własną... Proszę się nie krytykować mapy w temacie jak pan nie zna owych informacji o tym. Administracja SchoolCraft

Opublikowano

Podanie na "Dlaczego ty?" jest nie odpowiedni.

Tylko że robimy teraz własną... Proszę się nie krytykować mapy w temacie jak pan nie zna owych informacji o tym. Administracja SchoolCraft

Trzeba było w ogóle nie robić jakiegoś zrąbanego za przeproszeniem serwera z mapą z internetu. Tylko ludziom czas marnujecie

Opublikowano

Trzeba było w ogóle nie robić jakiegoś zrąbanego za przeproszeniem serwera z mapą z internetu. Tylko ludziom czas marnujecie

A pan marnuje czas na pisanie tutaj. I co że mapa inna? Fabuła była okej. Teraz drugi sezon i dużo osób teraz się zapisuje bo własna mapa... I proszę pana niech nie drąży temat więcej bo inaczej zawołam pana moderatora za zaśmiecenie tematu. :)

Opublikowano

Nick: HejterskiPL (Mam Premium wiec ustawie skina w garniturze :))

Co wprowadzisz w szkole: No cóż, napewno będę dyżurował po szkole, a dodatkowo mogę uczyć jakiegoś przedmiotu. Wprowadzę plan lekcji, zadbam o porządek w szkole.

Coś o sobie oraz Dlaczego ty?: Witam! Jestem Mateusz i jestem Gimnazjalistą (nie mylić z gimbusem :P). Uwielbiam grać w gry FPS oraz MMO. Byłem adminem na około 4 serwerach. Świetnie dogaduje się z graczami. Jestem komunikatywny (Skype/TS3). Pozdrawiam. HejterskiPL

Opublikowano

Imię: Jakub
Nick: CieniakPL
Co wprowadzisz na serwer, gdy będziesz dyrektorem: Hmm... chyba nic, ponieważ wszystko ładnie dopracowane, oraz skonfigurowane.
Coś o Sobie: Cześć, jestem Jakub, mam 13 lat i chodzę do 1 ''Gimbazy''. Na codzien jestem miły, cierpliwy oraz przystojny : ) Informatyką zajmuję się od 10roku życia. Pochodzę oczywiście z szczecina. Na ogół jestem małym sportowcem ,gdyż mam 163cm wzrostu a reszta 165cm+.
Dlaczego ty chcesz być Dyrektorem: Hmm ja, ponieważ ogarniam pluginy, komendy i co najważniejsze ortografię ogarniam.

Nick:SzponT
Co wprowadzisz w szkole?:Dyrektora
Coś o sobie:Dużo
Dlaczego ty?Bo jestem mądry i ogarnięty umeim robić sklepy itp.

Nick: HejterskiPL (Mam Premium wiec ustawie skina w garniturze :))

Co wprowadzisz w szkole: No cóż, napewno będę dyżurował po szkole, a dodatkowo mogę uczyć jakiegoś przedmiotu. Wprowadzę plan lekcji, zadbam o porządek w szkole.

Coś o sobie oraz Dlaczego ty?: Witam! Jestem Mateusz i jestem Gimnazjalistą (nie mylić z gimbusem :P). Uwielbiam grać w gry FPS oraz MMO. Byłem adminem na około 4 serwerach. Świetnie dogaduje się z graczami. Jestem komunikatywny (Skype/TS3). Pozdrawiam. HejterskiPL

Dodani na ankiety(3/3 osoby)

Zakazuje głosowania na samego siebie tylko uczniowie i inni mogą głosować na dyrektora!

Rekrutacja zamknięta! Zapraszam do głosowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...