Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[School][1.6.2]SchoolCraft

AlexXxXx

ANKIETA  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto b?dzie dyrektorem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, kompletny nie ogar,Chaos. Na czacie wulgaryzmy a admin nic nie robi... Nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwera, kompletny nie ogar,Chaos. Na czacie wulgaryzmy a admin nic nie robi... Nie polecam.

Niestety przepraszam ale ja sam nie mogę ogarnąć wszystkich, to że jest multum błędów nie moja wina... Próbujemy to naprwaić jak najszybciej, przepraszamy!

Opublikowano

Alex- DOGE_ dodaj proszę LWC do drzwi i skrzynek w klasach np mojej czyt od przyrody oraz cuba daj w tej klasie abym mógł dawać lwc i otwierać skrzynie, dawać tam nowe rzeczy za twą zgodą :) albo poprostu lwc dla nas na drzwi i ender chest przy każdej ławce i moim biurku.

No zrobię jutro, bo dziś na to nie mam czasu najpierw ogólnie permissions, itp. :)

Serwer będzie jutro gdyż, próbujemy z Onyx'em naprawić multum błędów. NAPRAWDĘ PRZEPRASZAMY! :(

A co z serwerem alex??

No cóż błędy: Permissions, serwer usuwa permissions.. Ehh... Dużo pisać.

Opublikowano

Wyjaśnij mi o co chodzi z informatyką...

Zglaszam sie na nauczyciela zarządzania serwerem (profesjonalne serwery, projekt hośtinga serwerów gier ServerClass) mam doświadczenie oraz sam jestem w trakcie robienia podobnego serwera promującego sieć serwerów Gier

Nie przejdzie? W-F wychowanie fizyczne

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Wyjaśnij mi o co chodzi z informatyką...

Informatyka? No wiesz mówisz o redstone, itp

@UP:

Właśnie to będzie takowe RP że szkoołą. Ekhem tu wiadomość z KrolKier (Inne rzeczy są usuniete)

Alex, zrób z tego bardziej RP i np ktoś odwala skacze po wszystim chociaż robi się upomnienia ic, jedynki, wywala do dyrektora to wydalenie ze szkoły ( ban)

Jak chcesz mogę dawać ci więcej propozycji :P jestem stałym bywalcem prawdziwych RP oraz serwerów tego typu :)

My z Onyx'em już robimy Rangi, i ogólnie. Więc, jutro będą rangi i każdy będzie miał swoją klasę i cuboid.(Nauczyciele) :)

4. No jutro zrobię dokładniej mapę tzw. małe miasto, sklep, plac zabaw, itp.

5. Tak zrobimy, właśnie tak. (Podaj czasy w jakich będą się lekcje odbywały. I każdego tepaj do sali o te pore.

Mam nadzieję że to Ci sie przyda.)

No wiesz nie będziecie mogli budować domów ale będzię małe miastko czyli: domki, przyczepy. hotele i sklepy również i kawiarenka.

Jak napisane zrobimy małe miastko a w nim plac zabaw(Parkour?), kawiarenke również sklepy i domki, hotele oraz przyczepy(?)

Opublikowano

Dodaj też las, BTW można jakoś pomóc tzn żeby serwer szybciej wrócił.

Zrobisz ten las :D To szybciej wystartuje. :)

LanoMC dodany.

To tak ty zrobisz las ja miastko robie...

OGŁASZAM ŻE PERMISSIONS NAPRAWIŁEM!

Błąd... Następny... A na czym polega? Że każdy gracz(Normalny - Uczeń) jest nauczycielem... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...