Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Ultra Tool by JachuPL

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Jachu props ! Dziala jak nalezy , wszystko jak najbardziej wporzadku. Edytor difkow mnie najbardziej interesuje. Kiedy puscisz full wersje edytora?

Edit:

Wsumie w wersji beta edytor difow sprawuje sie wysmienicie.

sygnatura.png

Opublikowano

Czyli to jest coś na zasadzie ulepszonego panelu Game Mastera ?

Pamiętam że było coś takiego od Bambuska .

A i pytanie :

Będzie funkcja do robienia systemu ulepszeń ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Czyli to jest coś na zasadzie ulepszonego panelu Game Mastera ?

Pamiętam że było coś takiego od Bambuska .

A i pytanie :

Będzie funkcja do robienia systemu ulepszeń ?

Właśnie przydała by sie taka funcja ;)

Opublikowano

system ulepszeń - dobry pomysł. Możesz jeszcze do clienta dodać funkcje zmiany pongu, kodowania plików w folderze pack. i blokowania plików przed unpackerami ;)

@Edit. Reup dla wszystkich którym patcher nie działa :)

x
Opublikowano

system ulepszeń - dobry pomysł. Możesz jeszcze do clienta dodać funkcje zmiany pongu, kodowania plików w folderze pack. i blokowania plików przed unpackerami ;)

@Edit. Reup dla wszystkich którym patcher nie działa :)

x

napisałem w głównym poście w Download o tym problemie i jak zainstalować łatkę, dlatego nie widzę potrzeby reuploadowania plików, zwłaszcza bez mojej zgody (nie wyrażam zgody na jakiekolwiek reuploadowanie plików z tego tematu).

57199140501148694665.png

Opublikowano

JachuPL: A co powiesz właśnie o funkcji systemu ulepszeń?

Masz w planach kolejną wersję zrobić z taką funkcją?

to zależy co dokładnie masz na myśli i jakbyś to widział :)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Mm Jachu normalnie poszalałeś. Bardzo fajny programik, a zwłaszcza dla leniuchów takich jak ja. :) Można się troszkę pobawić, a przy tym fajnie bawić. Bardzo przydatna rzecz.

Dzięki, Like. :]

Opublikowano

Wydana została kolejna aktualizacja, oznaczona numerem 1.0.0.2. Aby pobrać nową wersję, uruchom ToolUpdater.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Wydana została kolejna aktualizacja, oznaczona numerem 1.0.0.2. Aby pobrać nową wersję, uruchom ToolUpdater.

Można wiedzieć co ciekawego dodałeś tym razem? :)

PS. Podczas pobierania wyskoczyły mi różne błędy, raz się pobierało raz nie, aż wyszło na to, że program nie działa mi w ogóle :D

sdsad.JPG

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

PS. Podczas pobierania wyskoczyły mi różne błędy, raz się pobierało raz nie, aż wyszło na to, że program nie działa mi w ogóle :D

możliwość generowania wpisów w item_proto od +0 do +9

sdsad.JPG

hosting wali świry od samego rana, trzeba niestety przeczekać.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Właśnie wrzuciłem aktualizację oznaczoną numerem 1.0.0.3. Zawiera ona nową funkcję - Pogromcę Krzaków. Miejcie na uwadze fakt, że jest to dopiero wersja beta tej funkcji (jako, że utraciłem dostęp do swojego serwera Metin2; jednakże na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się być OK), dlatego proszę o zgłaszanie wszystkiego, co wygląda na błąd. Z góry dziękuję.

Do programu należy wczytać item_proto w nowej wersji tekstowej (tej, do której udostępniłem konwerter w zakładce MySQL). Nowa funkcja znajduje się w zakładce FTP.

Pozdrawiam

57199140501148694665.png

Opublikowano

Witam, jestem nowy i mam pytanko. Gdy wybieram opcję np. dodaj drop przedmiotu to gdzie mam to wkleić?

MsWr9Fv.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dobra robota teraz powstanie fala niezabezpieczonych serwerów :)
PS. Mogłeś wymyślić coś takiego w 2009/2010 ale byś zbierał fejm

Chciałem sprawdzić dokładnie jakie ma opcje ale sypie błędem "Program ToolUpdater przestał działać" Tak pobrałem to co jest podane i program działa ale Updater coś szwankuje

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Uwaga: Dostałem wiadomość od hostingu na którym trzymam Toolsa, że 1 Listopada zamykają hosting na stałe. W związku z tym dzisiaj w godzinach nocnych może być problem z aktualizacją programu, gdyż planuję przenieść go na inny hosting. Pojawi się także nowa wersja ToolUpdater.exe do pobrania. Śledźcie temat, aby wyłapać nowości.

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...