Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki pakiet dla inżyniera

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grałem tym to gu*no wg. mnie sugerujesz że jet lepsze od xm8c z dodatkami?

Po zakupie tego pakietu z xm8c możesz też spróbować do tego 20 lvla grać UMP, takie gorsze MP5

LOL

Opublikowano

Xm8c tez nie bedzie najgorsze, doczlapiesz sie z tym do 20 spokojnie, poza tym expa nabijasz rakietami i w czolgach a nie sama bronia. No i odejdzie ci wydatek na pistolet w przyszlosci bo ten z pakietu jest ok

Opublikowano

Moj pierwszy mechanik nazywal sie Anders Brevik, ktos mnie podpierdolil i ea mi nick zmienilo na Aremover i jakies cyferki, bana za to nie ma ale moga ci zmienic

Opublikowano

Kupiłem pakiet, grałem na nic chyba z 6 godzin :) i powiem tak broń jest przyzwoita ale na dalsze odległości troche duży rozrzut ale tak to da się grać. Nie jest to to czego się spodziewałem. Po 6 godzinach gry stwierdzam że broń jest najlepsza na średnie dystanse i dajnie się nią gra na mapkach typy basra czy maynar

Na omanie przy maksymalnym skupieniu wklepałem kilka ładnych range killi a i pistolet też w miarę nie raz mi dupsko uratował bo ammo szybko zużywam

Dzięki wszystkim za odp.

PS. Niewiem czy będzie mi sie chciało z tą bronią do 20 lvl'u zaproponujecie coś do zabawy żeby sie w międzyczasie pobawić?

Opublikowano

Ja strzelam z pp-19 i tą broń ci najbardziej polece, dobra szybkostrzelność nie trzeba za często przeładowywać. Jak dla mnie idealna broń dla mechanika. Możesz też później kupić sobie aks-74 i dodać do niego bajery z tego pakietu, wtedy też masz niezły zestaw.

Opublikowano

Nabilem 500killi Pp-19 ale przestalem nia grac z jednego powodu. Ta bron mq rozrzut jak cholera i bgdy cisnalem w typa z mp5 on sie odwraca i mnie zcisnal po tym jak ja zaczalem strzelac do niego burstami(!) i od tamtej pory gram mp5 ktora polecam z l.predator,viperami i stabijizujaca ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

To żeś odkrył amerykę.

Mp5 to chyba broń z najmniejszym rozrzutem i recoilem w całej tej grze.

A nwm z jaką kolbą wy testujecie pp19, jak ta broń +WWZ wymiata do mp5, potem ewentualnie as-val, który jest szybszy od mp5, ale bardziej lata po ekranie, konkuruje z famasem, który będzie nerfiony, więc na bliskie dystanse broń OP.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Odkrylem ta ameryke...w styczniu...A z tymi dodatkami mp5 nabijam +70m full auto :) Wiec nie pierdol mi tutaj ze nie znam sie na rzeczy ziom!!! xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

to co może poczekam na pakiet as-val +vipey czy mp5+coś tam(jeśli się te pakiety pojawią)

bo nie śpieszy mi się.

Dziś nabiłem z 9 lvl na prawie 11

PS. wsadziłem te dodatki z pakietu do pp 2k :D i wiecie co nie było najgorzej na bliski dystans było dużo lepiej niż z xm8c

ale na dalsze odległości rozrzut cholerny

PS.2 wiecie co, moderator innego forum prubuje mnie za wszelką cenę przekonać, że pakiet z mp7 to najlepszy wybór na mapy typu sharqi,

muwi że tam są najlepsze dodatki na krutki dystans i wgl tak wychwala ten pakiet, ale od innych zewsząd słyszę o nim złe opinie.

Opublikowano

Był już pakiet chyba mp5+vipery za 5k i szczerze się wkurzyłem, no ale.

Nie licz prędko na jakieś pakiety, bo teraz są "zbyt zajęci" wprowadzaniem nowych pukawek.

Opublikowano

Aha, no to zobacze, narazie jeszcze się nieprzyłożyłem do tej broni zbyt dobrze najlepsze staty jakie wyciągnąłem grając na mapie basra to było chyba 15/5 czy jakoś tak więc nienajlepiej

ps. a as-val nie będzie nerfiony>?

Opublikowano

mam jeszcze pytanie tak poza tematem jeżeli mój nick w grze jest przekleństwem to grozi mi jakiś ban czy coś?

Ja biegam snajperem na nicku ImmortalAdolf i cały czas na czacie po niemiecku nawijam:,, ja ja gut, Hände hoch !, ja her general" i czasem tylko jakiś typek wyklina mnie za to :3

Opublikowano

A ja piszę niecenzuralne słowa na niemieckich serwerach- nic nie rozumieją. Tylko piszą: what albo was?

A pakiet natty jest bdb, xm8c jest specyficzne i ma ten dźwięk, a nie pypypypypy i 10 killi z g53.

Opublikowano

xm8 to jedna z moich ulubionych pukawek i jest całkiem spoko, a co do @qwerty, to pewnie używasz jakiś wyszukanych przekleństw, bo polskie zna każdy obcokrajowca xD

Opublikowano

No chyba ogarnołem tą pukawkę już :) przed chwilą na mapce basra 22/9 wyciągnęłem a na dragon valley 15/2 (bez używania pojazdów)

to chyba nie najgorzej jak na drugi dzień gry tą bronią. Narazie nic nie dokupuje jest super

ps. czemu wszyscy na serwach mnie od cip wyzywają?

Opublikowano

Opcje:

Masz kijowy nick.

Krzyczysz, jak cię zabiją.

Zazdroszczą ci broni.

Tak ci się wydaje.

To nie do ciebie.

Co do @surasmen, nie używam wyrafinowanych. Np. kleje c4 na gazika, a tu gość mnie deda. Piszę: Je***y!, a Niemcy nic.

5 lvl zabija 6 osób z jeta i potem staty 8/20. Piszę: Cwel pie******y albo k***a!

Albo mam lagi, to: Je***e lagi.

Dosyć brutalne, ale na kimś się muszę wyżyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...