Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki pakiet dla inżyniera

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolba stabilizująca, amunicja półpłaszczona, lufa precyzyjna chyba takie ale na pewno będzie kolba lufa i magazynki bo teraz możesz sprawdzić w okazjach pakiet krzepkiego

Opublikowano

kolba stabilizująca, amunicja półpłaszczona, lufa precyzyjna chyba takie ale na pewno będzie kolba lufa i magazynki bo teraz możesz sprawdzić w okazjach pakiet krzepkiego

Pomyliłeś pakiet, pakiet z XM8 ma piranhe, thunderbolt i lufe coper-cos-tam

Do autora

Jak kupisz pakiet z XM8 to przecież te dodatki też będą do MP5 a XM8 do 20 lvla da radę bez problemu bo jak się nim trochę pogra to jest bardzo dobrą bronią (wiadomo, gorszy od MP5 ;D)

Oczywiscie cały czas pisze o XM8 kompaktowym dla mechanika ale nie chce mi sie tego K lub C dopisywać xD

LOL

Opublikowano
BROŃ: MP5

Barrel: Precision Barrel

Ammo/Mag: Soft Point Ammo

Stock: Precision Stock

CENA: 3799Funds

to jest pakiet celnego

Opublikowano

dobry a do mp5 to byś założył kolbe lufe i celownik z Harkela magazynki z pakietu celnego

Opublikowano

Nie, chyba nie kupie mp5. Taki prebuy nieładnie wygląda. Już kupiłem famasa za 2k funds i gram od 1 lvl- zero frajdy.

Pakiet natty będzie najlepszy, a z czasem kupie harkela

Opublikowano

Ludzie na świecie ile można to pisać że będą pasować? Czemu mają niby nie pasować? Chyba 2 razy pisałem to i dalej nic, pewnie zaraz znowu i tak będzie czy dodatki z jakiegos pakietu będą pasowały do innej broni...

LOL

Opublikowano

ja bym ci polecił pakiet z xm8x ma dodatki z magazynu i jeden z najlepszych pistoletów w grze i do tego mp5

Opublikowano

no to już nie wiem, jedni mówią że dodatki z harkela będą świetne do mp5 a inni żeby brać jednak pakiet z xm8c kurde no pp19 nigdy nie grałem a xm8c tak i nie zrobiło ono na mnie zbyt wielkiego wrażenia czyli powiedz mi kolego biorąc pod uwagę dodatki to bardziej odpowiednie do mp5 będą te z harkela czy z natty?

Opublikowano

Kurde no masz racje ale chciał bym as-val kupić a wcześniej ktoś mi pisał że pod niego dodatki najlepsze z pakietu harkel..

Ale wiecie co pod as-val dobre dodatki będą z pakietu z mp7 tylko że tam jest celownik holograficzny kturego zbytnio nielubie...,

ale za to wielki plus dla pakietu z mp7 bo jest pistolet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...