Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki pakiet dla inżyniera

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Dobra to bierz tego harkela i później wbij lvl i kup vipery i as vala czy tam MP5

Nie polecam harkela właśnie przez dupne magazynki bo nie ma ani viperów ani pirani i jeszcze bez pistoletu

Choć znowu przy tym z xm8c trzeba wymienić lufę na predatoe :s

LOL

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbym po raz 3 gram mechanikiem od poczatku i mial kupic jakies pakiety to z tych co sa to harkel, jest tani, ma celownik dodatki ujda, ammo tylko trzeba zminic. Co do broni pp19 to wiocha, dodatki lepiej wsadzic do 9a91 potem mp5 i g53

Opublikowano

Może as valem ci się będzie źle grało? Pod as vala to wywazona, zasiegowa i magazynki wwz.

Chociaż ja bym brał pakiet z xm8c.

Opublikowano

Jesli isc tym tokiem myslenia to moze doczekasz sie ze znowu bedzie w sprzedazy pakiet mp5 taktyczna, viper, predator i pistolecik ten mp 433 czy jakos tak elite na 20 poziom z ciuchami za 8 czy 9k founds, byl taki w listopadzie i go wycofali

Opublikowano

jak już wcześniej pisałem niemam zbyt dobrych doświadczeńz xm8c jak kupie i będzie hujnia to z czym bede grał do 20 lvl ?

a jak kupie pakiet z mp7 i potem as-val?

Pakiet z MP7 to jest dno nie warte 1 fundsa, dodatki badziew, broń badziew

I nie porównuj xm8c bez dodatków z xm8c z dodatkami bo to zupełnie inne bronie wtedy

LOL

Opublikowano

mam 9 lvl(wiem że małyy) i che wydać narazie do 10000funds na pakiet a puźniej dokupić funds i kupić as-val

problem w tym że na innym forum powiedziano mi że najlepsze dodatki pod as-val będę miał w pakiecie z mp7 i że on będzie najlepszy..
ja najbardziej zastanawiam się nad harkelem ale tam niema pistoletu..

Opublikowano

Kup 9a91 za credits na 1 dzien zobacz czy ci podchodzi ta bron, jest wolna ale ma dobry dmg, jesli bedzie ok to wciagaj i daj dodatki z harkel potem nabijaj lvl, zmien ammo i dokup mp5/g53 i jak chcesz pistolet, wystarczy weteran m1911

Opublikowano

@2x UP Nie wiem kto ci powiedział że ten chłam z pakietu z MP7 jest dobry do as vala ale to jest chyba jakiś żartowniś

Jak tak koniecznie nie chcesz temu xm8c to weź i kup ten harkel i później dokup vipery i tego as vala i problem rozwiązany

LOL

Opublikowano

@up

powiedział mi tak moderator innego forum o bfp4f

no OK jak kupie harkel to i pistolecik jakiś by się przydał

cheero miałem tą broń na tydzień (daily draw) i powiem szczerze że dla mnie za wolno strzela

Opublikowano

no i tak muszę kupić jakiś pakiet więc jak mam do 20 lvl'u grać to może wziąść mp7? na krótkie dystanse, tam mam pistolet przynajmniej..

a tak poza tematem co dają magazynki piranha i lufa copperheat

Opublikowano

Wez harkel, w poscie wyzej chodzilo mi o pp19 nie pp2k.

W tym pakiecie masz git lufe predator, kolba stabilizujaca tez moze byc, ammo nie najlepsze ale tez ujdzie bo lepiej miec wiecej niz ma zabraknac, no i masz celownik w pakiecie.

@

Pirania +5 dmg

Copperhead zasieg +3 celnosc +3 porecznosc-1

Pisze z glowy na telefonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...