Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki pakiet dla inżyniera

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no nie wiem może xm8c z dodatkami się lepiej sprawuje, ale ja nie jestem przekonany do tej broni grałem nią i strasznie mnie wkurzały małe obrażenie

Nie grałem ani mp7 ani pp 19 nie wiem które lepsze,
a odnośnie dodatków jak te pakiety się prezentują, gdzie dodatki lepiej dobrane?

Opublikowano

możesz posprawdzać mp7 i pp19 na yt albo czekać aż wyjdzie pakiet as-val + viper albo na pakiet celnego z mp5 i innymi dodatkami ale to inne opcje

Opublikowano

dmg średnie, celność wysoka, ammo 24/4, zasięg duży, szybkostrz. b. wysoka automatyczny AS-VAL

dmg małe, celność b. wysoka, ammo 24/4, zasięg duży, szybkostrz. wysoka automatyczny MP5

Opublikowano

mp5- predator, vipery, taktyczna/thunderbot, celownik wg uznania

as-val- predator, wwz, stabilizująca z celownikiem tak samo

Opublikowano

aha dzięki chłopie :)

wiecie, planuje wydać 24zł i kupić se broń i wgl, to ma być jednorazowy wydatek i teraz niewiem skąd dodatki wezme bo oddzielnie kupować to za dużo hajsu trzeba dać

wiecie, planuje wydać 24zł i kupić se broń i wgl, to ma być jednorazowy wydatek i teraz niewiem skąd dodatki wezme bo oddzielnie kupować to za dużo hajsu trzeba dać

Będą jeszcze występowały jakieś pakiety w kturych mugł bym nabyć dodatki do tych broni, tak żeby niewydać więcej nić 6000 funds?

Opublikowano

Rozumiem więc że masz gdzieś 11k fundsy.

Więc zrób tak:

Kup pakiet z xm8

I masz tutaj 2 możliwości

1 zrób parę ofert z sponsorpay, nabij lvl i kup MP5

2 Graj tyle na mapie sharqi (najwięcej creditsów) aż nabijesz ich na tyle żeby kupić MP5

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...