Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][MiniGames 250 Slotow][HardCore][Zapraszamy][1.6.4][TeamSpeak][24/7][Dedykowany][Rekrut ON]

GGoldRock2k

CraftPoland.net Serwerownia na wyskim poziomie.  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki serwer czekacie?

2. 2. Czy Chcecie Mini-Gierke Kalambury?

3. 3. Chcecie ScreenShotu Z Serwera Mini-Games

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Info Dla Ekipy

Za niedlugo bedzie zebranie na ts,sprawdzajdzie ta publikacje aby miec jak najnowsze informacje

Dziekuje

Logo_IGracze.png

Opublikowano

mam dla was nowa niespodzianke wkrotce powiem narazie bede was trzymal w niepewnosci a i za niedlugo bedzie zebranie wiec radze wam sie przygotowac wszystko dowiedzie sie na spotkaniu rekrutacja bedzie robiona przez zemnie i Altiego na ts,szykujcie sie na rozpie****

Logo_IGracze.png

Opublikowano

UWAGA, jest mała zmiana w rangach :). Od teraz wszyscy zostają na początku ChatMod'a i będą awansować, ale to nie wszystko ponieważ osoba która okaże się najbardziej aktywna na serwerze gry, oraz jeżeli będzie zaufany, dostaję jedną z najwyższych rang....

Opublikowano

[Moderator]
Imie: Kuba
E-mail:Na Pw Wysylac
Premium: Nope.
O Mnie: Mam na imię Kuba. Chodzę do drugiej gimbazy. Byłem moderatorem na kilku serwerach. Miałem własny serwer 300 slotowy hardcore, ale serwer upadł z powodu braku kupna Vip/Svip

Dlaczego Ty: Jestem bardzo doświadczony. znajomość podstatowych komend WG WE ESS 9/10. Jestem ogarnięty miły i wgl. :>

============================================================

Jeśli ci pomogłem daj like :)

===================================================================

Opublikowano

[Moderator]

Imie: Kuba

E-mail:Na Pw Wysylac

Premium: Nope.

O Mnie: Mam na imię Kuba. Chodzę do drugiej gimbazy. Byłem moderatorem na kilku serwerach. Miałem własny serwer 300 slotowy hardcore, ale serwer upadł z powodu braku kupna Vip/Svip

Dlaczego Ty: Jestem bardzo doświadczony. znajomość podstatowych komend WG WE ESS 9/10. Jestem ogarnięty miły i wgl. :>

UWAGA, jest mała zmiana w rangach :). Od teraz wszyscy zostają na początku ChatMod'a i będą awansować, ale to nie wszystko ponieważ osoba która okaże się najbardziej aktywna na serwerze gry, oraz jeżeli będzie zaufany, dostaję jedną z najwyższych rang....

Logo_IGracze.png

Opublikowano

<><><><><><><><><><><><><><><>

Przepraszamy Ale Spotkania

Na TeamSpeaku Nie Bedzie

Z Powodu

Problemów Technicznych

<><><><><><><><><><><><><><><>

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Przepraszamy ale moze byc opoznienie z startem serwera

Dlaczego,maszyny sa nie dostepne

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Dobrze widziec myslalem ze juz po ts ale ok jesli w sobote bedzie ts to ja z wspolwlasciciel zorganizuje spotkanie z ekipa.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)

Jaka Wersje Chcecie

●Mini-Games●

_1.6.2_

__1.6.4__

(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...