Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][MiniGames 250 Slotow][HardCore][Zapraszamy][1.6.4][TeamSpeak][24/7][Dedykowany][Rekrut ON]

GGoldRock2k

CraftPoland.net Serwerownia na wyskim poziomie.  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki serwer czekacie?

2. 2. Czy Chcecie Mini-Gierke Kalambury?

3. 3. Chcecie ScreenShotu Z Serwera Mini-Games

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do skladania podan wszystkie podania zostaną rozpatrzone :) Zapraszamy

Wyslij swoje podanie tez w tym temacie.Nikogo nie pominiemy.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

[ChatModerator]

Imie: Aleksander

E-mail: [Podam na PW]

Premium: Niestety, nie.

O Mnie: Jestem Aleksander, mam 13 lat. Lubię grać w gry video. Najbardziej gram na konsoli. Lubię patrzeć jak dobre serwery się rozwijają. Czasem łamie mi serce jak dobry serwer się rozpada.

Na kompie spędzam od trzech do pięciu godzin, rzadko siedem.

Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Prowadziłem dużo ogarniętych serwerów gdy byłem młody. Zawsze lubiłem być Administratorem, Moderatorem serwera. Prawie wszędzie mnie przyjmowało. A czemu? Nie kaleczę naszego pięknego owego języka. Cóż zawsze lubiłem pilnować graczy. Chciałbym pilnować bardzo serwera jak i głównym celem, "Chat'em". Mam bardzo rozwinięty język również i kulturę, nie szanuje ludzi którzy nie mają jej. Nie jestem bardzo ostry, ostrzegam ludzi trzy razy ale też czasem namawiam żeby byli łagodniejsi, bo to jest wielką dziecinadą. Ciągle patrze na chat. Rozwiązuje wszystko z graczem za pomocą komendy "/msg" żeby nie drążyć tematu publicznie.

Opublikowano

[Admin]

Imię: Mateusz

E-mail: [email protected]

Premium: Oczywiście - nie okradam Mojangu

O Mnie oraz Dlaczego Ty: Jestem 14 letnim graczem Minecrafta, kochającym gry oraz dobrą zabawę. Dawniej administrator na ok. 4-5 serwerach. Tworzę paczki modów oraz pliki serwerowe do MC. Ogarniam bukkita, oraz jego komendy. Jestem miły, dobrze dogaduję się z graczami oraz innymi ludźmi. Dysponuję ok. 3 godzinami wolnego czasu dziennie i myślę że mogę przeznaczyć je na pomoc serwerowi :) Łatwo się ze mną dogadać ponieważ posiadam Skype/TS3 <----- Skype mogę podać na PW.

Opublikowano

[Admin/TS3 Team/coś więcej ;)]

Imie: Jakub

E-mail:Na Pw Wysylac - tak jest!

Premium: Tak

O Mnie: Mam na imię Jakub, mieszkam w Sanoku. W minecrafta gram od 3 lat z przerwami. Miałem już ok. 10 własnych serwerów w tym 3 serwery 200+ slotów. Znam się bardzo dobrze na robieniu pluginów/modów itp.

Dlaczego Ty: Jestem doświadczony, ogarnięty, mutacja. Nie popełniam błędów ortograficznych. Na programie głosowym TeamSpeak znam się bardzo dobrze, umiem tworzyć permy, kanały itp. na wysokim poziomie ;). Do tego mogę sporo wnieść w sieć, zrobić forum itp. Jestem dosyć uniwersalny, znam troszkę PHP+HTML. Do tego tworzę Wielki projekt MetinCraft.

Opublikowano

[Admin/TS3 Team/coś więcej ;)]

E-mail:Na Pw Wysylac - tak jest!

Premium: Tak

O Mnie: Mam na imię Jakub, mieszkam w Sanoku. W minecrafta gram od 3 lat z przerwami. Miałem już ok. 10 własnych serwerów w tym 3 serwery 200+ slotów. Znam się bardzo dobrze na robieniu pluginów/modów itp.

Dlaczego Ty: Jestem doświadczony, ogarnięty, mutacja. Nie popełniam błędów ortograficznych. Na programie głosowym TeamSpeak znam się bardzo dobrze, umiem tworzyć permy, kanały itp. na wysokim poziomie ;). Do tego mogę sporo wnieść w sieć, zrobić forum itp. Jestem dosyć uniwersalny, znam troszkę PHP+HTML. Do tego tworzę Wielki projekt MetinCraft.

OD strony to ja jestem :D Ale będziesz mógł mi pomóc bo php nie znam planuje się go uczyć nie długo jak i oraz więcej podobnych języków. AHa oraz ggoldrock2k nie wspomniał że będzie także mój serwer ale to nie spodzianka!

Opublikowano

[Moderator]

Imie:Patryk

E-mail:Na Pw Wysylac

Premium:TAK

O Mnie:jestem osoba ogarnieta dobrze dogaduje sie z innymi :)

Dlaczego Ty:Ponieważ zrobie wszystko aby gracze nowi jak ci co dluzej graja nie zapomnieli nigdy tego serwera a wrecz przeciwnie zeby go pamiętali jak najlepiej :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

OD strony to ja jestem :D Ale będziesz mógł mi pomóc bo php nie znam planuje się go uczyć nie długo jak i oraz więcej podobnych języków. AHa oraz ggoldrock2k nie wspomniał że będzie także mój serwer ale to nie spodzianka!

:O :o :O jesteś od strony o i nie znasz PHP?! Co ty chcesz stworzyć?! :O

Opublikowano

[Admin]

E-mail: [Podam Na PW]

Premium: Niestety, nie posiadam

O Mnie: Cześć, jestem Jakub. Mam 13 lat i chodzę do 1 ''Gimbazy''. Interesuję się informatyką, Piłką Nożną Oraz Koszykówką. W szkole mówią na mnie Zgredek, gdyż mam tylko 163cm wzrostu, a reszta klasy 165cm+. Jestem ogółem miły i cierpliwy, co zadowala dużo właścicieli. Moja rodzina nie jest ''biedna'' i miałem trochę własnych serwerów ale kilka padły, ze względu na pewnego gracza KoMaR1911 , który ma program Force OP i gierfuje spawny i inne. To chyba wszystko co chciałbym napisać.

Dlaczego Ty: Hmm dlaczego ja? Otóż jestem jak napisałem wyżej cierpliwy oraz miałem własne serwery, ale cóż ten gracz... Ale co tam, zaczynam na nowo wszystko z mc. Ok, wracamy do pytania. Umiem pomagać graczom/budować też coś tam potrafię. Jestem ogarnięty i zawsze służę pomocą, problemy rozwiązuję z graczami różnie czasem Gadu Gadu nieraz przez Skype ale najrzadziej przez /msg w grze. Jeśli bym się dostał bym był miły oraz bym miał szacunek do graczy z wyższą rangą. Czyli rangą Właściciel/Sponsor . To chyba na tyle, co chciałem napisać.

Pozdrawiam

Cwaniaczek

Opublikowano

[Admin]

E-mail: [Podam Na PW]

Premium: Niestety, nie posiadam

O Mnie: Cześć, jestem Jakub. Mam 13 lat i chodzę do 1 ''Gimbazy''. Interesuję się informatyką, Piłką Nożną Oraz Koszykówką. W szkole mówią na mnie Zgredek, gdyż mam tylko 163cm wzrostu, a reszta klasy 165cm+. Jestem ogółem miły i cierpliwy, co zadowala dużo właścicieli. Moja rodzina nie jest ''biedna'' i miałem trochę własnych serwerów ale kilka padły, ze względu na pewnego gracza KoMaR1911 , który ma program Force OP i gierfuje spawny i inne. To chyba wszystko co chciałbym napisać.

Dlaczego Ty: Hmm dlaczego ja? Otóż jestem jak napisałem wyżej cierpliwy oraz miałem własne serwery, ale cóż ten gracz... Ale co tam, zaczynam na nowo wszystko z mc. Ok, wracamy do pytania. Umiem pomagać graczom/budować też coś tam potrafię. Jestem ogarnięty i zawsze służę pomocą, problemy rozwiązuję z graczami różnie czasem Gadu Gadu nieraz przez Skype ale najrzadziej przez /msg w grze. Jeśli bym się dostał bym był miły oraz bym miał szacunek do graczy z wyższą rangą. Czyli rangą Właściciel/Sponsor . To chyba na tyle, co chciałem napisać.

Pozdrawiam

Cwaniaczek

Oczekuj na odp dzis wieczorem

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Co wy na to?: Co lepiej zrobić PvP Gdzie wszyscy się naparzają czy może Good or Evil czyli są dwie strony (coś jak gildie) i mają oddzielny zamek i muszą się na wzajem cisnąć? Coś jaka taka jedna gra "Shaiya" :D?

Opublikowano

Poszukuje technika który pisze własne pluginy i chciałby pisać dla sieci craftpoland.net jesli to ty zapraszam cb do napisania do mnie na pw. :)

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...