Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tamriel  

395 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z zapowiedzi nudny. Wszystko to co zostało zawarte, oprócz nowych królestw to nic nowego... Znajdę to na co drugim serwerze.. Szkoda, bo grafika zapowiedzi była bardzo zapowiadająca..

Podaj przykład takiego serwera STABILNEGO . Wg mnie lepszy jest taki serwer z podstawami na którym nie jest nudno niż 1000 broni w systemie ulepszeń i inne ..

Fhdd.png

Opublikowano

Serwer jest świetny, planujecie bardziej go rozreklamować tzn na stronie kamera, innych stronach o tematyce metin2?

Bo wszystko jest super poza zainteresowaniem.

Opublikowano

Serwer jest świetny, planujecie bardziej go rozreklamować tzn na stronie kamera, innych stronach o tematyce metin2?

Bo wszystko jest super poza zainteresowaniem.

Tak, większość reklamy powierzamy kanałom na YouTube . Napewno na start Was nie zawiedziemy .

Fhdd.png

Opublikowano

Czy na serwerze będzie zablokowany bs (troche paranoja z tymi blokadami bs'a)?

Można wiedzieć kiedy forum, ponieważ czekam dziś juz wtorek i nadal nie ma.

Jak się mają ceny is, ile trzeba wydać na pd (7dni) formą sms?

Bonusy wymaxowane są na serwerze?

Opublikowano

Czy na serwerze będzie zablokowany bs (troche paranoja z tymi blokadami bs'a)?

Można wiedzieć kiedy forum, ponieważ czekam dziś juz wtorek i nadal nie ma.

Jak się mają ceny is, ile trzeba wydać na pd (7dni) formą sms?

Bonusy wymaxowane są na serwerze?

Właśnie się zastanawiamy co do bs, raczej NIE . Co do forum będzie dziś . W is będzie przystępnie, taki pd o jakim mówisz to koszt okolo 7zł

Fhdd.png

Opublikowano

Bardzo małe zainteresowanie serwerem dotychczas.. Zróbcie coś aby to zmienić, startuje kilka serwerów i będziecie mieli ciężko się przebić.

Opublikowano

Bardzo małe zainteresowanie serwerem dotychczas.. Zróbcie coś aby to zmienić, startuje kilka serwerów i będziecie mieli ciężko się przebić.

Nie martw się. Youtube jest głównym centrum dowodzenia :) Nasz film w 12 godzin ma około 2000 wyświetleń wszystko idzie w dobrym kierunku . Widzimy sie na starcie :)

Fhdd.png

Opublikowano

Bonusy wchodza max? Mam taka nadzieje, kiedy strona online? Jak mogę wejść na forum, poprzez strone nie wejde bo nie ma tak owej.

Opublikowano

Spójrz na inne serwery, a potem na ten. I jeszcze raz. Nawet jeżeli nie będzie gromów na starcie gwarantuje, że przejdą z innych upadków :)

gwo9.jpg

Opublikowano

Witam, troszke nie wchodziłem do zapowiedzi . Więc tak forum jest w trakcie kończenia, nie chcemy wypuszczać byle czego dlatego te opóźnienia . Myślę że dziś wieczorem 20-22 będzie już NAPEWNO dostępne . Strona i pobieranie klienta zostanie uruchomiona jutro (czwartek) W Sobote na 3h przed startem odbędzie się godzinna beta . Pozdrawiam !

Fhdd.png

Opublikowano

Już tu się kilka osób zbiera do nagrywania , także z góry mówię że filmiki z serwera będzie można oglądać u mnie

http://www.youtube.com/channel/UCEI_loXx13kpsaA2snkDL2Q

@ Pyt . Co się stało ze zmiankami u handlary ? Skoro zniknęły to powinniście zaktualizować prezentację bo graczy w błąd będziecie wprowadzać ;/

xDEcNt1.png

Opublikowano

Czy czasami projekt Grayst.pl nie był waszego autorstwa ?

Tak jak widać na załączonym filmiku : ( 01:49 )

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loQiuqtcZQM#t=110

nie, nie jest. serwer jest na plikach Graysta. Ale jak widać - ludziom się to podoba :) byle do soboty!

ps. start w sobotę, więc zapraszam w niedziele na mój kanał xxx na let's play z owego serwera!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...