Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tamriel  

395 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Tamriel.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie, Almantia. Jedyny polski priv na którym zostałem od początku do końca. Lekko edytowany ale nadal jest ok ;P

Ale pełno takich serwerów startuje co tydzień i ledwo co wystrtuja i już padają.

Opublikowano

Fajnie, Almantia. Jedyny polski priv na którym zostałem od początku do końca. Lekko edytowany ale nadal jest ok ;P

Ale pełno takich serwerów startuje co tydzień i ledwo co wystrtuja i już padają.

Fakt, dużo pomysłów zaczerpnietych z tego projektu :) . Jednak inny team, przygotowanie myśle ze zrobi swoje ! Pozdro

Fhdd.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie, ale mam jedno pytanie: Czemu nie zostały pokazane bronie 2ręczne?

Opublikowano

Zapowiedź jak zapowiedź. Stabilność zapewnianie etc etc. Ja już nikomu nie ufam.

Lepiej by było jak byście nie pisali o tym. Bo potem będzie jak zwykle czyli padaka... Nie hejtuje tylko serwer zapowiada się fajnie a będzie jak zwykle.

Opublikowano

Serwer na plikach Grayst/Almantia . Nie polecam , zobaczymy po ilu godzinach bedzie hacked serwer ;)

Almantia trzymala sie do konca, zostala zamknieta bo potem gralo na niej malo graczy więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Jesteś z fearless czy InspiratioN? Oni na serwerach gdzie administracja im nie pomaga nie grają i je hejtują zapraszając na swoje :3

Opublikowano

v1res aka id**ota koxy z inspiration juz hejtuje serwer

nie grajcie tutaj o jedna beznadziejna gildie mniej

a co do Tamriela zapraszam na server cos na dluzej!

Zapraszajcie znajomych i gramy ! ;d

pozdrawiam

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Serwer na plikach Grayst/Almantia . Nie polecam , zobaczymy po ilu godzinach bedzie hacked serwer ;)

Jasnowidzów nie potrzebujemy, znawców plików zresztą też . Pliki, klient, db almantii/graysta latały po necie . Więc chyba nikt nie powinien mieć nam za złe że, wyciągliśmy z nich parę rzeczy . Co do samego silnika gry, jest na naszych autorskich plikach .

Fhdd.png

Opublikowano

Jasnowidzów nie potrzebujemy, znawców plików zresztą też . Pliki, klient, db almantii/graysta latały po necie . Więc chyba nikt nie powinien mieć nam za złe że, wyciągliśmy z nich parę rzeczy . Co do samego silnika gry, jest na naszych autorskich plikach .

"Parę rzeczy" ?, ten serwer cały jest postawiony na tych plikach, nie potraficie zrobić już nic nowego ?, tylko wziąć pliki z forum zmienić kilka rzeczy i serwer zrobiony ...

Ile już było serwerów na tych plikach 4 ? teraz 5.

Powodzenia.

Opublikowano

Zapomniałeś o jednym bajerze. Każdy link od Raanimar / IceShiva ma key logera więc pozdrawiam was i życzę fajnego startu. xD

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Zapomniałeś o jednym bajerze. Każdy link od Raanimar / IceShiva ma key logera więc pozdrawiam was i życzę fajnego startu. xD

jakby miało keylogera to już dawno nie miałbym steam'a kont do gier itp itd ;] pomyśl czasem :/

topic@ Czy exp będzie taki jak na almanti?

Opublikowano

jakby miało keylogera to już dawno nie miałbym steam'a kont do gier itp itd ;] pomyśl czasem :/

topic@ Czy exp będzie taki jak na almanti?

Takich rzeczy jak steam się nie kradnie key logerem z MPCforum tylko dane do maszyn. Pomyśl czasem. ;/

@Topic: Czy u was występują białe perły?

Opublikowano

dzieki .

"Parę rzeczy" ?, ten serwer cały jest postawiony na tych plikach, nie potraficie zrobić już nic nowego ?, tylko wziąć pliki z forum zmienić kilka rzeczy i serwer zrobiony ...

Ile już było serwerów na tych plikach 4 ? teraz 5.

Powodzenia.

Chciałeś zareklamować Dracos ? Nie wyszło . Osądzać będziesz po starcie ;) a wogole to majac dostep do db/klienta/sf grayst, czemu niby nie moglismy czegos z tamtad wziasc ? Silnik gry jest nasz i sprawdzony już na pewnym serwerze .

Fhdd.png

Opublikowano

dzieki .Chciałeś zareklamować Dracos ? Nie wyszło . Osądzać będziesz po starcie ;) a wogole to majac dostep do db/klienta/sf grayst, czemu niby nie moglismy czegos z tamtad wziasc ? Silnik gry jest nasz i sprawdzony już na pewnym serwerze .

Dostałeś / Kupiłeś pliki od prawdziwego właściciela Grayst czy używasz kradzionych?

Moje pytanie nasunie czy Ci odpowiedź czy możesz plików innego serwera używać.

Opublikowano

Dostałeś / Kupiłeś pliki od prawdziwego właściciela Grayst czy używasz kradzionych?

Moje pytanie nasunie czy Ci odpowiedź czy możesz plików innego serwera używać.

odpowiem jedno, mogę :) koniec dyskusji prosze zadawac pytania na temat serwera .

Fhdd.png

Opublikowano

odpowiem jedno, mogę :) koniec dyskusji prosze zadawac pytania na temat serwera .

Czyli tak naprawdę nie możesz i już przed startem okłamujesz użytkowników.

Spalasz się coraz bardziej z każdym postem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...