Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum-Network l 100 CAP l Low rates

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem jedno, zgodzę się z DonKichot ! Poziom tego działu staje się coraz gorszy. AceBoy / Sh4ke starali się jeszcze jako tako trzymać go, kiedyś wgl nie było takich spamów :). Nie podoba się wam serwer to można użyć przysłowiowego akcentowego słowa Bogusława Lindy " WYPIERDALAĆ ". Jak wyjdzie officjal, to niech ludzie nie piszą lub nie przychodzą na teamspeak z info co, jak i kiedy gramy, Ci co tutaj płaczą, że idą lub nie idą albo mają w dupie taki serwer.

Takie pierdolenie... wiesz co ? jak by tak chcieli dla nas lepiej to by nie odjebali... w ogóle co to ma być... najpierw info że ruszy wtedy i wtedy. Rusza z opóźnieniem. Ludzie się jarają , a właściwie garstka ludzi bo grało nie więcej nić 30 osób. To jeszcze śmią zamykać server bo coś tam nie dopracowane..
Po chuju z takim serverem i takimi Administratorami , moim zdaniem jeśli nie jest się czegoś pewnym to się nie zaczyna... Mogli oficialnie podać że beta przez dzień razem z info że official wtedy i wtedy , a nie ciule WIPE dają. Grałem przez chwilę i szału nie było , oprócz tego że fajny cap , ludzi praktycznie nie było.
Exp jakiś taki dziwny , nie powiedział bym że x7.. nie ważne , nie polecam marnować sobie czasu na takiego typu servery.

Kilka godzin wcześniej byłeś zadowolony że serwer ruszył :) mówiłeś że walisz Myth bo lagi, po czym uradowany przyszedłeś na Platinum, a teraz narzekasz. Czy społeczeństwo w Polsce naprawdę musi być tak ciężkie? Nawiązując już do społeczeństwa, teraz banda debili idzie ulicą i zabija bez powodu dziadka, kobietę gwałci itp. A ciekawe jakbyś żył w czasach, gdy ten dziadek miał 20-30 lat i walczył Ci o Polskę, aby była lepsza za kilka lat, ciekawe czy byś też go uderzył, albo jakbyś się poczuł jakby Ci na Twoich oczach matkę SSI gwałcili ? Tak samo tutaj, przerost dzieci Minecraft'a / Silkroad'a & GIMBAZY też już za dużo ma władzy. Nie podoba Ci się? To wypad, idz na dwór zrób cos porządnego - Gra życiem się nie toczy, Myth // Necro // GTS też kiedyś upadną .

Na tym forum jest taki stereotyp w dzieciach MPC że tak : Serwera nie ma piszą kiedy, Serwer ma przełożoną datę - dzieci się już wkurwiają , Serwer ruszy dzień / dwa dni jest OK , Dzieci znajdą Buga jest płacz, lament ITP :) .

Chętnie bym poszedł na Moderatora Forum ale moje nadwyżki Procentowe są zbyt duże chyba 55/100 mówi za siebie że nie da rady, a taki bym porządek tutaj zrobił z dziećmi że było by czysto jak krew Jezusa ! :)

Opublikowano

Takie pierdolenie... wiesz co ? jak by tak chcieli dla nas lepiej to by nie odjebali... w ogóle co to ma być... najpierw info że ruszy wtedy i wtedy. Rusza z opóźnieniem. Ludzie się jarają , a właściwie garstka ludzi bo grało nie więcej nić 30 osób. To jeszcze śmią zamykać server bo coś tam nie dopracowane..

Po chuju z takim serverem i takimi Administratorami , moim zdaniem jeśli nie jest się czegoś pewnym to się nie zaczyna... Mogli oficialnie podać że beta przez dzień razem z info że official wtedy i wtedy , a nie ciule WIPE dają. Grałem przez chwilę i szału nie było , oprócz tego że fajny cap , ludzi praktycznie nie było.

Exp jakiś taki dziwny , nie powiedział bym że x7.. nie ważne , nie polecam marnować sobie czasu na takiego typu servery.

Wyjdź, poniżasz się. Ciągle krytykujesz jakieś serwery a zaraz na nie wracasz i tak w nieskończoność. Jeżeli jesteś tak wystarczająco mądry, to dlaczego nie zrobisz własnego prywatnego serwera i nie pokażesz nam, jak zrobić wszystko na czas, na ustaloną datę? Ty jeżeli wejdziesz do jakiegoś tematu to od razu krytykujesz lub narzekasz, zdecyduj się. Jeżeli nie polecasz to idź na serwer z bugami gdzie nie będzie dało się grać.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Oho :) zaczyna się rozmowa po polsku ;) Serwer będzie fajny ale jak będą inne raty niż były teraz. Martwi mnie jedynie liczba graczy która dzisiaj była ;(

Opublikowano

Wyjdź, poniżasz się. Ciągle krytykujesz jakieś serwery a zaraz na nie wracasz i tak w nieskończoność. Jeżeli jesteś tak wystarczająco mądry, to dlaczego nie zrobisz własnego prywatnego serwera i nie pokażesz nam, jak zrobić wszystko na czas, na ustaloną datę? Ty jeżeli wejdziesz do jakiegoś tematu to od razu krytykujesz lub narzekasz, zdecyduj się. Jeżeli nie polecasz to idź na serwer z bugami gdzie nie będzie dało się grać.

Weź człowieku skończ dyskusję. Moje zdanie jest krótkie i proste na temat. A wiem co mówię bo grałem na wielu prywatach , i na wiele prywatów czekałem.

Wyrażam swoje zdanie które zawsze jest prawidłowe i zgodne z prawdą. Na jaki server wróciłem? hmm? jeśli mi się jakiś server nie podoba to na pewno nie bez przyczyny. Przyczyny przeważnie podaję w temacie , i nie to zebym odrazu skreślał server , tylko po prostu piszę jak jest , a przeważnie to ja mam rację co do serverów. Wiesz co? nie chcę mi się bawić w servery , nie mam tyle czasu by się zagłębiać w to , zresztą co z tego że zrobię server jak nie będę miał dedyka i nikt na nim nie będzie grał , a kasy na grę nie będę wykładał. Puki co poszedłem na server z "bugami" który aktualnie jest wiped bo administratorom się coś ujebało w główce.

Kilka godzin wcześniej byłeś zadowolony że serwer ruszył :) mówiłeś że walisz Myth bo lagi, po czym uradowany przyszedłeś na Platinum, a teraz narzekasz. Czy społeczeństwo w Polsce naprawdę musi być tak ciężkie?

Tak byłem zadowolony , bo server zapowiadał się całkiem dobrze, mimo że graczy było na start malutko , myślałem że chociaż ten server i administracja będzie poważna. Oczywiście że wale Myth... wkurwiają mnie te lagi tak samo jak 90% grających na myth i to nie nowość. Poszedłem na Platinium sprawdzić czy się opłaca grać na tym serverze , nie powiedziałem że będę grał tu na stałe , ponieważ jutro wystartować ma kolejny priwat którego sprawdzę oczywiśćie.

Jeśli mi jakiś priwat przypasuję , i będzie naprawdę godny polecenia to napewno o tym dam znać. Puki co zniechęcił mnie ten server swoją postawą.

tyle pierd...nia było jaki to super server itp a szybciej się skończył niż zaczął . Wcale super nowości , to on nie ma. Myślałem że inaczej to będzie wyglądało, niestety się przeliczyłęm. I uwierz mi , a wspomnisz moje słowa , że nawet jak ruszy to więcej niż 50 osób nie zagra.

Opublikowano

Czyli mogę spokojnie iść do roboty i być dobrej myśli że zdążę na start. :)

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

O tym właśnie mowa, napiszę jedno, zaraz fala gimbów będzie pisać swoje. Osiągnęliście w życiu coś wartościowego? Nie miałem na celu wywołanie flame'a, ale wszyło jak zwykle. Weź się jeden z drugim za książki, bo życie w wirtualnym świecie nie popłaca. Co do teamu, każdy małolat krytykuje, a wiecie ile trzeba włożyć pracy, żeby postawić dobry serwer? Właśnie, więc wasze komentarze są zbędne. Poza tym to prawie oczywiste, że nie otworzą serwera od tak, tylko podadzą dokładny termin. Większość dopracowanych serwerów startuje najpierw z betą, a to normalne, że po becie robi się wipe, aby wszyscy zaczęli od zera. Zapewne beta testerzy zostaną wynagrodzeni za swoją pracę. Wgl. myślicie, że napiszecie parę bolesnych słów o serwerze(nie wiedząc nic o nim) to coś zmieni? Właśnie dobrze, im mniej bezmózgów w tej grze, tym przyjemniej.

PS. dodawanie w nick'u 1990... nie zrobi Cię dojrzalszym, po wypowiedziach można wyczytać wiele, w tym wiek i poziom IQ. To tyle z mojej strony, nie udzielam się więcej w tym temacie, dopóki nie będzie jakiś nowych informacji na temat serwera. 5 dla kumatych.

Opublikowano

Każdy ma prawo do wypowiedzi , do wyrażenia swojego zdania. Po to jest Forum. Każdy może krytykować , lub zgadzać się ze mną.
Ja piszę to co uważam za stosowne , wzorując się na przeszłości i innych serverach które był podobne do tego i taki sam miały start.
Nie jestem tu po to by kłócić się z kim kolwiek. Dlatego jeśli kogoś uraziłem to wybaczcie. Uszanujcie moje zdanie , ja będę szanował wasze.
Nie skreślam servera , poczekamy zobaczymy. A to że mam "1991" za nickiem ... powiem ci że wcale nie chciałem tego pisać , ale wszystkie inne nicki
były zajęte więc 1sze co mi przyszło do głowy to rocznik , więc proszę się nie czepiać. Najzabawniejsze jest to że ani raz nie komentowałem negatywnie
czyiś komentarzy , a niestety zawsze się ktoś znajdzie kto negatywnie skomentuję mnie lub kogoś innego. A może tak jak kolega wyżej napisał ,
może lepiej się nie napinać? może lepiej by było załatwić spory przez rozmowę? Mam nadzieję że zrozumiecie to co napisałem.

Co do servera. Start nie był doskonały.Napewno nie jednego gracza szlak trafił po tym co zrobiła administracja, ale trudno takie bywają servery.
dzisiaj są , a jutro może ich nie być. Ważne że "próbują" coś naprawić. Poczekamy zobaczymy. Jeśli otworzą to na pewno zajrzę i sprawdzę ten server
czy wszystko już ogarnięte, i dopięte na ostatni guzik. Także po przemyśleniu całej sprawy, doszedłem do wniosku że może lepiej dać szanse jeszcze adminom
i poczekać na Open =) Pozdrawiam i dzięki za uwagę ^^

Opublikowano

Aplauz ty nie krytykujesz? nie badz hipokryta prosze bo zaczne kopiowac teksty z innych tematow zeby ci udowodnic. W kazdym temacie w ktorym to server np. spoznia sie z otwarcie jestes odrazu tu i przestawiasz swoja krytyke wiedz skoncz za przeproszeniem pi******

sialalalaa

Opublikowano

Aplauz ty nie krytykujesz? nie badz hipokryta prosze bo zaczne kopiowac teksty z innych tematow zeby ci udowodnic. W kazdym temacie w ktorym to server np. spoznia sie z otwarcie jestes odrazu tu i przestawiasz swoja krytyke wiedz skoncz za przeproszeniem pi******

po pierwsze ogarnij słownik , potem kieruj bezpodstawną krytykę do mnie.

Super że masz dowody , cieszę się razem z tobą :) słuchaj mam powody to krytykuję , bez przyczyny nic bym złego nie pisał na temat , proste.

Raptem 2-3 tematy oceniłem , nie zawsze źle.. a ty się pultasz, chłopie zatrzymaj tą agresję dla siebie.

Tak jak powiedziałem, i nie musi ci się podobać to , jeżeli server będzie ch....y to po prostu o tym napiszę prosto i na temat. Jeśli będzie godny uwagi to tak samo będę o tym pisał by każdy początkujący gracz wiedział z czym zamierza się zmierzyć. Nie będę pisał ludziom że server jest super ekstra git majonez skoro np admini mają wszystko w dupie i olewają graczy. Jestem prostym człowiekiem i będę pisał prosto. Nie podoba ci się to nie musisz czytać :) Pozdrawiam i bez napinki następnym razem.

Opublikowano

-Dear Players , The grand opening of the server is today 18/09/2013 19:00 (UTC+01:00)

With this link u can get the latest media:
-The full new client will be provided ASAP!
~ Thanks for ur patience / Platinum-Network Team ***
Także, dzisiaj jest oficialny start serwera, jak coś to nick w grze Croon (gildie zrobie tez)
Opublikowano

sprawdzę SERVEr... pomimo wcześniejszego niewypału. MAM nadzieję że będzie grało więcej osób i nie będzie Vipe oraz Lagów.

nick w grze AplauZ

o 19:00 START panowie więc ... xD sprawidzić można

Opublikowano

po pierwsze ogarnij słownik , potem kieruj bezpodstawną krytykę do mnie.

Super że masz dowody , cieszę się razem z tobą :) słuchaj mam powody to krytykuję , bez przyczyny nic bym złego nie pisał na temat , proste.

Raptem 2-3 tematy oceniłem , nie zawsze źle.. a ty się pultasz, chłopie zatrzymaj tą agresję dla siebie.

Tak jak powiedziałem, i nie musi ci się podobać to , jeżeli server będzie ch....y to po prostu o tym napiszę prosto i na temat. Jeśli będzie godny uwagi to tak samo będę o tym pisał by każdy początkujący gracz wiedział z czym zamierza się zmierzyć. Nie będę pisał ludziom że server jest super ekstra git majonez skoro np admini mają wszystko w dupie i olewają graczy. Jestem prostym człowiekiem i będę pisał prosto. Nie podoba ci się to nie musisz czytać :) Pozdrawiam i bez napinki następnym razem.

czemu mam wrazenie ze jestes dzieckiem nie kochanym przez rodzicow, kazdy zwraca Ci uwage ze zachowujesz sie jak nie dokolysany bahor. I to nie jest agresja tylko fakty ktore mowia same za siebie. I ja tez jestem prostym czlowiekiem i wale prosto z mostu jak to wszystko wyglada. Wiec pojdz po rozum do glowy i zastanow sie co robisz. Bo nikogo nie obchodzi to czy tobie sie podoba czy nie bo kazdy juz sie na tobie poznal.

gdzie mozna sie zarejestrowac? i czy mozna pobrac full clienta?

sialalalaa

Opublikowano

czemu mam wrazenie ze jestes dzieckiem nie kochanym przez rodzicow, kazdy zwraca Ci uwage ze zachowujesz sie jak nie dokolysany bahor. I to nie jest agresja tylko fakty ktore mowia same za siebie. I ja tez jestem prostym czlowiekiem i wale prosto z mostu jak to wszystko wyglada. Wiec pojdz po rozum do glowy i zastanow sie co robisz. Bo nikogo nie obchodzi to czy tobie sie podoba czy nie bo kazdy juz sie na tobie poznal.

A mnie nie obchodzi to że tobie się nie podoba to co ja piszę. Powiedz mi kto niby zwraca mi jeszcze uwagę. Weź gościu schowaj się do budy i skończ pierdolić farmazony. Wyjdź na powietrze , może to ci dobrze zrobi. A od moich rodziców to się odpierdol łbie... i ani słowa więcej na ich temat. Chcesz sprawdzić czy jestem dzieckiem to daj namiary na teamspeak3 albo zapraszam real. Nie ma problemu , jeżeli mieszkasz w pobliżu mogę podjechać i ci udowodnię że nie jestem dzieckiem , skoro masz takie mylne wrażenie. Chcesz pisać kolejne zjebane głupoty? to pisz mi na Priv bo bez sensu by inni z forum czytali to co pierdolisz..

Następny post który będzie krytykował w jakim kolwiek stopniu mnie , lub to co robię, będzie zgłoszony do Admina , to ci obiecać mogę bo nie mam ochoty dyskutować z takim pajacem jak ty. To jest Temat servera silkroad.. więc albo rozmawiasz na temat servera albo wypad. PROSTE

Opublikowano

Aplauz1991, dnia 10 Wrze 2013 - 14:08, napisał:

snapback.png

nie chcę narzekać. ale bardzo dużo osób gra na Myth... nie wiem czy ktoś się skusi na taki server teraz.

Narzekasz i to w każdym temacie, daj już spokój.

napisal kwiecien pare postow wstecz i teraz co post bede ciebie nerdzie punktowal, moze wkoncu pojdziesz po rozum do glowy. Chciales zebym napisal to pisze jak jest 5 min szukania i juz ci jeden napisal jak jest. Dalej bedziesz sie napinal to skopiuje wiecej i zamkniesz wkoncu pysk wyrzutku

server bomba wlasnie ruszyl ;)

sialalalaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...