Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum-Network l 100 CAP l Low rates

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SJ5bb.png

Gracze którzy kupili silki na PHOENIX sro, dostaną je na tym serwerze spowrotem.

hRBGb.gif

Info:

» Level Cap: 100

» Skill Cap: 100

» Race: China i Europa

» Mastery Limit: China - 300, Europa- 200

» Experience: x5

» Party Experience: x7

» Skill Experience: x5

» Item Drop: x2

» SoX Drop: x1

» Gold Drop: x10

» Job: Stary system jobów

» Job Rate: 20x

» Alchemy rate: 1.5x

» Fgw Talisman drop rate 1x

» Botting:Dozwolony

wx09b.png

» Podstawowe regiony działają, włącznie z alex.

» Specjalny spoty na moby 94-100 lvl

» Sun itemy wyłączone.

» FW włączone, Hotan, Jangan, Bandit

» Fortress War Time: Saturday 18:00 GMT+2 - Czas serwerowy

» Logo Gildii/Unii działa poprawie

» Jewel Box event

» Battle Arena włączona.

» Włączony Forgotten World.

» CTF włączony

» Staki, potów, elixirów itp

» Włączony Magic Pop

» Brak kary joba.

» Nowe avatart

» Weekly updates

» Nice web features

» Uniq spawn jest do 30 min - 1 h

» Ip limit 3

» Arena coiny dropią w mirror dimension

» Moon itemy za arena coiny

» +5 Items in npc until 7 degree/ +7 from 7 dg and above

» Grab pet ma 5 strony inv

» 1h gry = 1 silk

qWpgg.png

Startowe itemy:

-25 reverse

-25 returns

-20 speeds scrolls

-3 days monkey

-1day 100% skill experience

-White Angel Dresses

-Hp/mp xlarge X 1000

-Santa Muffler

ouxsb.png

Nie wiem jak wy, ale ja na taki server czekałem, chodzi mi o low raty max 5-10. Wypadałoby zrobić polską gildie, jak nie macie nic przeciwko to mogę takową zrobić.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbieram grupę na ten serwer, trudno KNET traci na graczach a my nie będziemy czekali wieczność :)

Gorąco oczekuje na start :) Dlaczego tylko jak odpalam stronę jest pusta ? :O

@edit.

Dobra strona działa odpaliłem w innej przeglądarce. Inne pytanie, jeżeli klient już jest, konto można zarejestrować to na co czekają? Bo widziałem ranking juz na stronie jest i wgl jakieś osoby są na serwerze. Raz jest 3 online raz 5 online :)

Opublikowano

Zbieram grupę na ten serwer, trudno KNET traci na graczach a my nie będziemy czekali wieczność :)

Ja jak sprawdzałem stronę to mi wyskoczyło zagrożenie + do tego ładuje się do połowy i nie chcę dalej ruszyć.

@EDIT:.

Trudno, hack to hack, nie będę płakać z niczego bo praktycznie nie mam nic wartościowego teraz na komputerze.;>

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ze stroną jest ok, wyskakuje taki błąd bo jest coś z https czy kij nie znam się , ale antywirus nic mi nie wykrył na tej stronie : )

Co do serwera to dobra ekipa, dobry dedyk i zabezpieczenia :) przy takim capie to nawet eu party nie poradzi sobie w 48h wbić 100 :) wreszcie coś ciekawego ;)

Opublikowano

@edit.

Dobra strona działa odpaliłem w innej przeglądarce. Inne pytanie, jeżeli klient już jest, konto można zarejestrować to na co czekają? Bo widziałem ranking juz na stronie jest i wgl jakieś osoby są na serwerze. Raz jest 3 online raz 5 online :)

Konto mam, klient pobrany, ale serwer check. Planują wystartować dzisiaj (będzie super jak im się uda). Co do tych osób online to tylko gmowie (pewnie coś testuja) ranking pozostał z bety, zapewne po oficiall starcie będzie reset.

Btw. piszę się do twojej ekipy ;)

Opublikowano

Na zachętę można wbić i sprawdzić, jak na razie nie pobieram poczekam i popatrzę na opinię graczy. Ale jeżeli by wystartował i był pilnowany systematycznie i nikt by nie olewał pracy, byłoby fantastycznie. Przy takich ratach nikt szybko nie wbije 100, chyba że bóg dał mu szczęście. ^^

2e0pziq.png

Opublikowano

Chcę tylko napisać że cały luncher bardzo ładnie wygląda, reklame na epvp już mają tam ludzie też się zbierają tutaj się zbierze może ładna grupa i będzie co grać! Serwer może nie będzie miał takiego echa jak myth ale myślę że znajdzie się 200+ graczy : )

Po otworzeniu serwera podam nick oraz ts'a do konszaktu :)

Opublikowano

White Angel Dresses

Mam rozumieć, że to Avatar jakby się miało Angel Spirit, czy jakiś inny?

Santa Muffler

Co to takiego?

Jeśli serwer wystartuje, zagram. Najprawdopodobniej będę miał stary nick Manaphy. Serwer naprawdę mnie zaciekawił, poprzez same rate'y.

Pyroo, tym razem pomyśl szybciej nad nazwą gildii, o ile to Ty jesteś Cron z Phoenix'a. :)

Opublikowano

Mam rozumieć, że to Avatar jakby się miało Angel Spirit, czy jakiś inny?

Co to takiego?

Jeśli serwer wystartuje, zagram. Najprawdopodobniej będę miał stary nick Manaphy. Serwer naprawdę mnie zaciekawił, poprzez same rate'y.

Pyroo, tym razem pomyśl szybciej nad nazwą gildii, o ile to Ty jesteś Cron z Phoenix'a. :)

tak, ten sam z Phoenixa ;)

Ten White angel dress to avek, ten pierwszy "anielski"

Santa Muffler, nie mam pojęcia co to jest, ale wydaje mi się, że to coś z seta santa xD

Opublikowano

tak, ten sam z Phoenixa ;)

Ten White angel dress to avek, ten pierwszy "anielski"

Santa Muffler, nie mam pojęcia co to jest, ale wydaje mi się, że to coś z seta santa xD

Santa muffler - Rękawiczki, szaliki i czapki. Są dwa kolory, niebieski i czerwony. To jest raczej to, bo nic innego w sro takiego nie widzialem. Chyba że jestem zacofany.

2e0pziq.png

Opublikowano

Jak na razie nic, kolega Pyroo ma nam podać jakieś informacje dotyczące z serwerem jak sam powiedział parę postów wyżej. : )

2e0pziq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...