Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum-Network l 100 CAP l Low rates

Pyroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chcę narzekać. ale bardzo dużo osób gra na Myth... nie wiem czy ktoś się skusi na taki server teraz.

Narzekasz i to w każdym temacie, daj już spokój.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odpalcie przez Chrome tam wez mimo to wejdz. Serwer ni z dupy ni z pietruchy ruszył. Zapraszam, godny exp i stare klimaty bez przesadnych dodatków :).

Opublikowano

a lagi są? bo na myth to mnie już wkurwiają te lagi ^^ mbot działa??

kim gracie? jakaś guildia? TS ??

Nie chcę być nie miły, ale nie czytasz chyba postów. Kenwood25, napisał że powstała jego Gildia i już to zauważyłem jak odpaliłem clienta, mbot działa, ts też również jest podany. xxx Proszę bardzo.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

O co chodzi z tym, że na stronie ludzie mają już 100 lvl i set sun+ 14? Wgl. macie jakieś informacje, czy to oficjalny start, czy tylko beta?

Opublikowano

"Srv is not open. Db will be wiped before opening

Avatars are in item mall npc in hotan
sv is in beta mode now
avatars in item mall npc at hotan next to stable
Server open when we finish fixing last bugs"
Także tego...
Opublikowano

Już mnie to zaczyna irytować, na chuj podawać info, że serwer będzie otwarty w określony dzień, dobrze wiedząc o tym że nie bd open. Ile jeszcze tych żałosnych privów musi wyjść żeby jeden porządny serwer wystartował na czas. -.-

Opublikowano

Nie wiem, jaki macie problem z tym, przecież oni chcą lepiej właśnie dla was, dla graczy. Wolicie grać na zbugowanym czy na dopracowanym, stabilnym serwerze? W każdym temacie trzeba wałkować ten problem, ogarnijcie się. Nie wiem, czy tylko ja to zauważyłem, ale po odejściu Aceboy'a poziom użytkowników w dziale 'silkroad' diametralnie zmalał.

Opublikowano

Nie wiem, jaki macie problem z tym, przecież oni chcą lepiej właśnie dla was, dla graczy. Wolicie grać na zbugowanym czy na dopracowanym, stabilnym serwerze? W każdym temacie trzeba wałkować ten temat, ogarnijcie się. Nie wiem, czy tylko ja to zauważyłem, ale po odejściu Aceboy'a poziom użytkowników w dziale 'silkroad' diametralnie zmalał.

Szczerze mam to w dupie czy otworzą jutro czy za tydzień, miesiąc. Ale jak się mówi, że open jest na określony dzień to sie w ten dzień otwiera.

Opublikowano

Nie wiem, jaki macie problem z tym, przecież oni chcą lepiej właśnie dla was, dla graczy. Wolicie grać na zbugowanym czy na dopracowanym, stabilnym serwerze? W każdym temacie trzeba wałkować ten temat, ogarnijcie się. Nie wiem, czy tylko ja to zauważyłem, ale po odejściu Aceboy'a poziom użytkowników w dziale 'silkroad' diametralnie zmalał.

Takie pierdolenie... wiesz co ? jak by tak chcieli dla nas lepiej to by nie odjebali... w ogóle co to ma być... najpierw info że ruszy wtedy i wtedy. Rusza z opóźnieniem. Ludzie się jarają , a właściwie garstka ludzi bo grało nie więcej nić 30 osób. To jeszcze śmią zamykać server bo coś tam nie dopracowane..

Po chuju z takim serverem i takimi Administratorami , moim zdaniem jeśli nie jest się czegoś pewnym to się nie zaczyna... Mogli oficialnie podać że beta przez dzień razem z info że official wtedy i wtedy , a nie ciule WIPE dają. Grałem przez chwilę i szału nie było , oprócz tego że fajny cap , ludzi praktycznie nie było.

Exp jakiś taki dziwny , nie powiedział bym że x7.. nie ważne , nie polecam marnować sobie czasu na takiego typu servery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...