Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArvenPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie coś majstrują przy serwie. Chociaż mógłby wypowiedzieć się jakiś admin na ten temat.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

serwer zje*any bug na bugu bugiem pogania tak samo jak na tanigruz te same bugi bo te same pliki , cofki straszne 3x musialem new poastac zakladac bo eq zniklo lagi w ujjjjjjjj xXx nie odpisuje na pw chociaz mu napisalem ze znam 40 bugow okolo

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

serwer zje*any bug na bugu bugiem pogania tak samo jak na tanigruz te same bugi bo te same pliki , cofki straszne 3x musialem new poastac zakladac bo eq zniklo lagi w ujjjjjjjj xXx nie odpisuje na pw chociaz mu napisalem ze znam 40 bugow okolo

Serwer niedawno powstał więc troche bugów jest ;p ale z czasem to pewnie minie. Znałem kilka serwów z bugami jak ch*j ale z czasem to minęło i było wszystko ołkej.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Czekamy aż będzie ON

No czekamy, czekamy :D jest weekend to sobie ściągne i pogram :P

ezj18z.jpg

Opublikowano

nie polecam tego serwa strona zje bana jak i ten serw

hymm może dlatego ze są ataki ... ? serwer jakoś bym nie powiedział administracja zawsze ci pomorze prawie co dzienie ox zuo ....

Opublikowano

hymm może dlatego ze są ataki ... ? serwer jakoś bym nie powiedział administracja zawsze ci pomorze prawie co dzienie ox zuo ....

Z tego co wiem serwer łatwo można zabezpieczyć przed atakami.... a co z tych eventow jak serwer działa 2 h dziennie max

Bez_nazwy.gif

Opublikowano

Wszystko z czasem minie i bedzie git majonez. Bądźcie cierpliwi

ezj18z.jpg

Opublikowano

Wszystko z czasem minie i bedzie git majonez. Bądźcie cierpliwi

bądźcie cierpliwi? po co otwierać niedopracowany serwer... narobili chęci na granie a teraz nie da sie grać. Przez to otwieranie i zamykanie mi eq poszlo sie je%$ć

Bez_nazwy.gif

Opublikowano

bądźcie cierpliwi? po co otwierać niedopracowany serwer... narobili chęci na granie a teraz nie da sie grać. Przez to otwieranie i zamykanie mi eq poszlo sie je%$ć

No strata eQ to już lekkie przegięcie pały. Z tego co słysze serwer wymaga dopracowań, ale napewno wkrótce będziesz wszystko ok. To tylko kwestia czasu. Wracając do eQ troszkę szkoda.

ezj18z.jpg

Opublikowano

bo administracja to dno nawet graczy nie poinformuje

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny..... przez pierwsze 2h . Wbiłem lvl miałem eq ale wszystko poszlo sie walic i 0 informacji od administracji,,,

Bez_nazwy.gif

Opublikowano

Z tego co wiem serwer łatwo można zabezpieczyć przed atakami.... a co z tych eventow jak serwer działa 2 h dziennie max

masz złe informacje, zabezpieczenie serwera nie jest proste. przez większość zabezpieczeń dobrzy hackerzy przechodzą jak przez masło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...