Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArvenPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa od 160 zwykłe piekło nawet nic nie zmienione jeszcze postacie się tam buguja. GZ. Instancja na 150 lv nie działa ale perły złote zabiera. Po raz kolejny GZ.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Polecam serwer kozak :) Wbijać wbijać dzis robie Gildie z kumplami :) Tylko mam pytanie zycia to nie jest za mało przypadkiem :D ? jak tam z pvp ? Oraz czy jest 6/7 bo lukam to 10x eh :D

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Polecam serwer kozak :) Wbijać wbijać dzis robie Gildie z kumplami :) Tylko mam pytanie zycia to nie jest za mało przypadkiem :D ? jak tam z pvp ? Oraz czy jest 6/7 bo lukam to 10x eh :D

Nie ma 6i7 z hp całkiem fajnie prawie 60k życia na dropku.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Jak szybko tam robi się perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

no zeby dropnac zlote perly na 1 itemek na max llvl trzeba okolo ubic 800 bossow + to jakies jkillka dni

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

no zeby dropnac zlote perly na 1 itemek na max llvl trzeba okolo ubic 800 bossow + to jakies jkillka dni

Może inaczej xD poda ktoś w ile dni/tyg da się zrobić perf eQ na max lvl? xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

z 6miesiecy + full eq

nie no joke kilka dni

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

z 6miesiecy + full eq

Poważnie? Czy jaja ze mnie robisz? ;p

PS: dlaczemu stronka nie odpowiada?

ezj18z.jpg

Opublikowano

Co z serwerem kiedy włączycie może ktoś z administracji się wypowie ..!

Opublikowano

@up serwer jest prawie co chwile off i nie zdziwie sie jak za 3 dni max padnie.... a to z eq wątpie aby na serwerze easy eq robiło sie 6 miesiecy....

Bez_nazwy.gif

Opublikowano

Hmm chyba zagram szukałem takiego serva ;p mysle że co chwila jest off bo może coś naprawiają, sprawdzają itp.

ezj18z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...