Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Turniej 1.7

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładając temat tu jest to niemożliwe, mało jest osób grających na PM w coda4. Polecam poszukać jakiegoś forum na temat cod 4. Ta gra umarła, ew. wymiera :/

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

hmm nierozumiem cie czlowieku piszales wczesniej o prosbe haxa na 1.7 niewykrywalnego a teraz chcesz aby byl turniej ... wtf i chcesz wygrac niby z tym chetatem

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mogę pomóc w organizacji, ale nagród od nas raczej nie będzie - konkurs nie może dotyczyć jednej części, wersji i moda.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Zakładając temat tu jest to niemożliwe, mało jest osób grających na PM w coda4. Polecam poszukać jakiegoś forum na temat cod 4. Ta gra umarła, ew. wymiera :/

Kolego, widać Twoje obeznanie na polskiej scenie coda, ludzie są, turnieje odbywają się np niedługo w Katowicach, polecam przejrzeć stronę e wojownicy zanim powiesz ze cod4 umarła. wystarczy dobrze zorganizowanie i ludzie się znajdą na cupy 4/5 ;)

Opublikowano

Kolego, widać Twoje obeznanie na polskiej scenie coda, ludzie są, turnieje odbywają się np niedługo w Katowicach, polecam przejrzeć stronę e wojownicy zanim powiesz ze cod4 umarła. wystarczy dobrze zorganizowanie i ludzie się znajdą na cupy 4/5 ;)

mhm moje obeznanie, teraz to co nazywasz codem 4 ja nazywam wymarciem, ja wracając do tej gry po dłuższym czasie nie mogę nazwać tego inaczej niż wymarciem.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Ustalmy co jest potrzebne i co mogę dla Was zrobić. Póki co toczy się tu dyskusja, która nie zmierza do żadnej konkluzji.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

@Ref

Widzę większe zainteresowanie. Może zebrać kilkanaście osób... Najlepiej niech @Up założy temat, przypnie (nie koniecznie) i zrobimy zapisy. Może coś z tego wyjdzie...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ja moge zalatwic serwery (free war xD). @up Dobry pomysl :)

mhm moje obeznanie, teraz to co nazywasz codem 4 ja nazywam wymarciem, ja wracając do tej gry po dłuższym czasie nie mogę nazwać tego inaczej niż wymarciem.

Nazywaj to sobie jak chcesz , dla niektórych Cod4 to nadal najlepsza gra ever :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

@TheBest

Właśnie , jak się zbiorą. W tym będzie problem bo w dziale niestety nie mamy dużego ruchu , na taki turniej potrzebowalibyśmy min. 8 osób + rezerwa (solo) albo aż 24 osoby + rezerwa (team) które miałby by czas w określony dzień.Na tak mały dział szanse na znalezienie takich osób są nikłe.Ale jeżeli wykażecie się inicjatywą możemy spróbować :) . Co do nagród to nie ma problemu , może oprócz plakietek coś bym z organizował.

Opublikowano

@Ref

Jakieś efekty? Wystarczy tylko dać to jako konkurs na główną, kilka drużyn i już. Ja sam mogę uzbierać w kilka minut Swoją ekipę...

Mam nadzieję że coś z tego będzie...

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...