Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Turniej 1.7

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co odświeżasz temat, który już jest pierwszy w dziale? Osobiście nie podoba mi się idea nagród forumowych z tego turnieju małego poddziału, a zaid pisał, że coś zorganizuje. Pozostawiam mu wolną rekę. Pomóc pomogę. Mógłbym rozpocząć zapisy, ale wtedy nie oferowałbym nagród.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaid nie podjął żadnych kroków, więc przygotuję wszystko na piątek/sobotę. Co do teamów - członkowie wybierani losowo, a drużyn min. 5, zgadza się?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

@Up

Piątek sobota hmmm... Może przełóżmy to za 2 tyg. Teraz wątpię żeby zorganizować ekipy itp, za tydzień święta. Może przypnij to na główną stronę do konkursów i każdy znajdzie Swoje ekipy. Tak po 5, mr 12 oczywiście

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Stworzę temat do zapisów oraz ustalę ogólne zasady (o czym napiszę później na PW). Turniej będzie odbywał się oczywiście po pewnym czasie, zależnie od szybkości zgłoszeń (na które będzie min. tydzień czasu)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma sprawy :D Taki turniej to bardzo fajna sprawa i powinien byc praktycznie np. co miesiąc ;D Wiele ludzi gra jeszcze W CoD4. Nie chodzi tu o jakieś nagrody czy coś tylko możliwość spróbowania się z innymi i ciekawą grę ;)

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

Zakładając temat tu jest to niemożliwe, mało jest osób grających na PM w coda4. Polecam poszukać jakiegoś forum na temat cod 4. Ta gra umarła, ew. wymiera :/

Ta gra umiera? Haha, w cod4 więcej osób gra jak w mw2, cod4 to klasyk, zajebista grafika, grywalność itp itd a co najlepsze, ma bardzo małe wymagania, że na moją komórkę mógłbym grać xD Tylko problem w tym, że w cod4/mw2/mw3 dużo cheatów.. AIM/WH aż się roją.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie, może czas podjąć ostateczną decyzję? Co kol wiek, aby ożywić lekko owe subforum. Na promodzie kosy 1v1 można zrobić, to chyba najlepsze rozwiązanie na taką ilość osób. Można też 2v2, będzie ciekawiej. Jebać nagrody, ważna zabawa. 

@cichy.  

@Radioś :3.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Ile qrwa mam refować? 8 miesięcy minęło i co? 0 jakiej kol wiek odpowiedzi?

@cichy.

@Radioś :3.

Chcesz zrobić turniej to dodaj Moderatorów CoD do PW i napisz dokładnie o co Ci chodzi, a nie poruszasz temat 2k13 gdzie była inna ekipa moderacyjna.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...