Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2.pl

Gamerka ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończył się w 2010. Teraz to gUNwo.

co do "gunwo" to twoja nauka się skończyła dawno dawno temu

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pl jest i zawsze byl swietną zabawą, gm'ow sie nie czepiam, wg mnie pomocni ale i tez MUSZĄ PRZESTRZEGAĆ ZASAD GRY I KARAĆ CHEATEROW.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Metin2 PL jest teraz nawet i lepszy niż był kiedyś :)

Fakt gdyby porównać PL'a z 2008 roku i obecnie to praktycznie są to dwa różne światy :D

Jednakże obecnie w Metin2 PL gra się zajebiscie.

Ogólnie to wszystko jest łatwiejsze, itemy 5b są tanie i można osiągnąć wszystko bez Item Shopu ! :)

Naprawde zachęcam do gry.

Polecam zacząć gre na takich serwerach

[ kolejność od najlepszego w dół ]

1. Diumar ( największa ilość graczy / najlepsze gildie w całym Metin2 PL )

2. Etolin

3. Samos

4. Wetar

5. Andros

6. Negros

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Gowno sie zrobilo wieksze niz bylo, jedyne co widze na Wetarze, to CI GM ktorzy prawie caly czas sa, stwarzaja pozory ze boty tepia, ale czy tepia je naprawde, bo zglaszajac, po 30minutach boty nadal biegaja, wiec cos nie pasuje, ale coz. Nie moga zrobic wszystkiego na raz. Pelno ludzi, rozumiem fajnie pvp etc, ale dropc sie nie da, expci tez nie da, w nocy sie da spoko luz bo dzieciarnia spi, ale zeby teraz np dropnac wierzchowca to jedynie w dt, bo nie ma innego wyjscia. jedyne co teraz mozna zrobic to ALLEGRO i sklepy ALLEGRO i sklepy. tyle w temacie, chyba ze ktos nie ma czego po nocach robic to moze dropic wtedy, bo na kazdym ch bynajmniej na wetarze sa metki nei ruszone.

Opublikowano

ja wolal bym aby zrobili nowy serwer (cos jak priv) w stylu hard/medium ... tam by przybylo graczy (stabilnosc etc.) natomiast stary pl skonczyl sie juz dawno teraz nie ma tego czegos ...
ale tak szczerze mowiac metin2 nie bedzie mial zbyt duzo graczy gdy wyjdzie metin3 :PP
takie pytanie do graczy : chcialo by ci sie zaczynac od 0 gre na pl? gdy inni maja juz eq porobione lvl wbity dropy wszedzie zeby sie dorobic to nocki grac etc. ? nie sadze :D
ale to oczywiscie moje zdanie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie takie gówno to jest bo zapewne ci co ludzie piszą to są tacy zwolennicy mc i mają sapy do mt2 a co do już tak metina.pl to no niestety czy stety skończył sie pod koniec moim zdaniem 2011 r 

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Jeśli masz gruby portfel wypchany po brzegi ( jak złodziej FuBu ) to możesz grać, bez zł na pl'a to możesz iść pieski pozabijać, tyle w temacie. Poza tym dla mnie PL już dawno upadł przez pseudo nowości.

Nie polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Upy/... ale to irytuje.. piszecie że przez pseudo nowości się skończył, a jakby powstała nowa firma, która otworzyła serwer metina bez niczego to byłby tylko spam  nie zagram bo nie ma nowości etc" elo.

#pl fajna sprawa.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

gadacie glupoty ze nie ma sensu grac na PL 

pare dni temu zaczalem, fakt faktem banalnie jest sobie zrobic fms 9 ze sr 30+ , bo zrobilem takiego w przeciagu 2 dni od zaczynania od 1 lvl ;p 

ale naprawde idzie sie dorobic z samego m2 wyciagam dziennie po 30-40kk lajtowo

a ebo +9 czyste kosztuja 90-100kk , 2-3 dni i masz na ebo 9 , az tak ciezko sie gra ? :) 

taka prawda ze ci co mowia ze pl to gowno i nie warto na nim grac to sa zwyczaajne dzieci wychowane na prywatnych serwerach, PL jest banalny i bedzie banalny, trzeba tylko ruszyc glowa :) 

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

gadacie glupoty ze nie ma sensu grac na PL 

pare dni temu zaczalem, fakt faktem banalnie jest sobie zrobic fms 9 ze sr 30+ , bo zrobilem takiego w przeciagu 2 dni od zaczynania od 1 lvl ;p 

ale naprawde idzie sie dorobic z samego m2 wyciagam dziennie po 30-40kk lajtowo

a ebo +9 czyste kosztuja 90-100kk , 2-3 dni i masz na ebo 9 , az tak ciezko sie gra ? :)

taka prawda ze ci co mowia ze pl to gowno i nie warto na nim grac to sa zwyczaajne dzieci wychowane na prywatnych serwerach, PL jest banalny i bedzie banalny, trzeba tylko ruszyc glowa :)

Popieram, do fms, ebo itp to cena zalezy tez od tego na jakim servie grasz :) Ja w 3 miesiące eq 5b , 72 lvl skile g1 all i 500kk w eq :) Łatwo jest to przyznać trzeba

369011438114957985586.jpeg

• 4 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Popieram, do fms, ebo itp to cena zalezy tez od tego na jakim servie grasz :) Ja w 3 miesiące eq 5b , 72 lvl skile g1 all i 500kk w eq :) Łatwo jest to przyznać trzeba

W 3 miesiące wszystkie skile na g1? Albo ostro inwestowałeś w ISa lub opowiadasz bajki. Moim zdaniem na plu nie opłaca się grać od początku. Przykładowo postać Wojownik Body z jednym skilem na P, reszta na g1 można kupić już za 500kk w grze, lub 30 pln na portalu aukcyjnym. Jak już ktoś chce zagrać na Metin2.pl, polecam zacząć na jakimś prywatnym serwerze typu Balmora lub Invoria i wymienić cały ekwipunek. W taki sposób będziecie już 9/10 miesięcy do przodu.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...