Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] iBot v0.4

MrDynamite12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanko , czy SP Race ma nabijać wyścig czy raczej mam go przejechać samemu ? Bo na razie sam jadę , ale moge robić coś źle. Możliwe że mam tylko wyjść z wyścigu ( Mam tam czas 22 H)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jedno pytanko , czy SP Race ma nabijać wyścig czy raczej mam go przejechać samemu ? Bo na razie sam jadę , ale moge robić coś źle. Możliwe że mam tylko wyjść z wyścigu ( Mam tam czas 22 H)

Teleportuj się do jednego z wyścigów sprint.

Naciśnij start.

Bot powinien rozpocząć swoje działanie.

czy ta opcje sandbox da sie przyspieszyc ? bo trzeba czekac w kolejce ponad 1min...

Nie.

HB5fLf7.png

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja jak otwieram nfs-a w sandboxie (piaskownicy) to pisze mi że gra już jest włączona. A jak najpierw otwieram w piaskownicy a puźniej normalnie to też mi pisze że gra jest włączona

Opublikowano

Witam,mam problem, pobrałem ibota (Bez problemów, i avast mi wirusa nie wykrył), Sp race mi nic nie nabija tylko wygrywa wyścigi i to dość wolno, włączyłem 8x i sp race przestało działać,a ja miałem przyspieszoną grę, i nie wiem o co cho( tak samo jak z pursuit) i także nie działa mi vinyl i paint, proszę o odpowiedz :D Aha i jeszcze skill bot mi nie działa ;D nic nie nabija....

Opublikowano

Mi jakoś nie działa Skill Bot (to jest do sprzedawania czesci) odpalam gre, bota i teraz daje skill bot > start i wchodze w tuning czesci>magazyn i nic sie nie dzieje -.^
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joker%20sygantura%202.jpg

Opublikowano

@tlzazak masz włączoną rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy ? Ale to wchodzi się w sklep z umiejętnościami a nie częśćmi :D

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Co to ten Mystery Cards ? Czy moglibyście wyjaśnić ? Używam Ibot 2.0 z powodu iż 4.0 nie działa :(

Kupuje pakiety kart.

Instrukcja:

- uruchom grę

- uruchom bota

- wejdź do pakietu kart, który chcesz, aby bot kupował (ale nie otwieraj kart)

- naciśnij start

Pamiętaj, że bot zabiera gotówkę - jeśli ustawisz go na pakiety kart za IGC i punkty speedboost - jeśli ustawisz go na pakiety za SB.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ma ktoś pomysł jak zrobić, żeby bot co 10 skili robił zapisz zmiany? bo jak więcej chce sprzedać ich naraz to jest robi wywala 'nieznany błąd' tak samo jak gdy zatrzymie się bota w połowie pracy? (tryb okienkowy jest, wszystko tak jak powinno być, a co któreś włączenie bot zrobi 1-2 sprzedaże tak jak powinien

Nie działała również automatyczne malowanie. Wchodzi przeklikuje między kolorami, ale wywala błąd jak chce zapisać jak są jakieś niby zmiany tych malowań, albo nie ma zmian malowań i wtedy wchodzi w różne funkcje w kryjówce.

Jct. Mystery cards chodzi bez zarzutu :)

Pomożecie mi z dwoma pierwszymi?

Opublikowano

Ma ktoś pomysł jak zrobić, żeby bot co 10 skili robił zapisz zmiany? bo jak więcej chce sprzedać ich naraz to jest robi wywala 'nieznany błąd' tak samo jak gdy zatrzymie się bota w połowie pracy? (tryb okienkowy jest, wszystko tak jak powinno być, a co któreś włączenie bot zrobi 1-2 sprzedaże tak jak powinien

Nie działała również automatyczne malowanie. Wchodzi przeklikuje między kolorami, ale wywala błąd jak chce zapisać jak są jakieś niby zmiany tych malowań, albo nie ma zmian malowań i wtedy wchodzi w różne funkcje w kryjówce.

Jct. Mystery cards chodzi bez zarzutu :)

Pomożecie mi z dwoma pierwszymi?

Autorzy nie dali możliwości konfigurowania funkcji bota. Na pierwszy problem nic nie poradzisz.

Drugi może być spowodowany błędną konfiguracją - musisz uruchomić bota będąc w salonie tuningowym, a auto nie może posiadać żadnych naklejek.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Autorzy nie dali możliwości konfigurowania funkcji bota. Na pierwszy problem nic nie poradzisz.

Drugi może być spowodowany błędną konfiguracją - musisz uruchomić bota będąc w salonie tuningowym, a auto nie może posiadać żadnych naklejek.

Jeśli chodzi o pierwsze to się poddałam i usuwam ręcznie :p.

Drugie dziś łaskawie zaczęło mi działać, za to kupowanie paczek nie działa, może po aktualizacji to naprawią, bo bot świetny w swoich założeniach, ale brakuje niestety mu kilku ważnych opcji ewentualnie zaprogramowania go 'na sztywno' w kilku kwestiach.

Opublikowano

Jeśli chodzi o pierwsze to się poddałam i usuwam ręcznie :P.

Drugie dziś łaskawie zaczęło mi działać, za to kupowanie paczek nie działa, może po aktualizacji to naprawią, bo bot świetny w swoich założeniach, ale brakuje niestety mu kilku ważnych opcji ewentualnie zaprogramowania go 'na sztywno' w kilku kwestiach.

A jak konfigurujesz kupowanie paczek - jeśli można wiedzieć?

HB5fLf7.png

Opublikowano

A jak konfigurujesz kupowanie paczek - jeśli można wiedzieć?

jak w instrukcji, czyli:

1.wchodzę w pakiety kart

2. klikam w wybrany pakiet, ale go nie otwieram

3. odpalam bota (oczwyiście tryb okienkowy, 800x600 + najniższe detale, żeby kompa nie zaciąć)

4. ustawiam ile paczek, tz próbnie zpstawiam tyle ile jest domyślnie

5. bot raz działa, raz nie (i nie ma znaczenia czy odpale na czystej grze, czy zbotowanej, czasem działa na takiej, czasem na takiej)

Opublikowano

jak w instrukcji, czyli:

1.wchodzę w pakiety kart

2. klikam w wybrany pakiet, ale go nie otwieram

3. odpalam bota (oczwyiście tryb okienkowy, 800x600 + najniższe detale, żeby kompa nie zaciąć)

4. ustawiam ile paczek, tz próbnie zpstawiam tyle ile jest domyślnie

5. bot raz działa, raz nie (i nie ma znaczenia czy odpale na czystej grze, czy zbotowanej, czasem działa na takiej, czasem na takiej)

Do kupowania kart polecam Bot (A) Lot, mi działa bez zarzutów:

http://www.mpcforum.pl/topic/1227564-17062014-bot-a-lot-v35/

-------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualna wersja iBot'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/1241136-070714-ibot/?p=10600664

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...