Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] iBot v0.4

MrDynamite12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się dzieje, jak sprzedajesz dużo skilli na raz, najlepiej sprzedawać po max. 7-8.

Jezeli sprzedaz 11 czesci wyskoczy blad (do 10 czesci jest zawsze ok )!

Opublikowano

siemanko , mam pytanie a mianowicie jak próbuję włączyć opcje "Sandboxie (TeamEscape Farming Bot + 0,01 sec. win)-Ucieczki drużynowe(Na dwa okna)ę wyskakuję błąd "Game2 not Found" powie mi ktoś o co kaman ? +

Opublikowano

siemanko , mam pytanie a mianowicie jak próbuję włączyć opcje "Sandboxie (TeamEscape Farming Bot + 0,01 sec. win)-Ucieczki drużynowe(Na dwa okna)ę wyskakuję błąd "Game2 not Found" powie mi ktoś o co kaman ? +

Jest to opcja, która jeździ grupowe ucieczki.

A błąd polega na tym, że nie uruchomiłeś drugiego okna z grą.

HB5fLf7.png

Opublikowano

tak zrobiłem i moje pytanie auto ma brać udział w tym dragu czy ma poprostu stać na starcie?

Ustaw najlepiej zmianę biegów na automat, bot jeździ dragi. (nie polecam, bo bot zbyt szybko się rozpędza, można dostać bana)

+ Często bot się buguje (auto ciągle uderza w filar, przez co nie kończy wyścigu)

wracając do mojego pytania , mam 2 okna otwarte i nadal to samo , o co chodzi ?

Odpalasz pierwsze okno przez Sandboxie

Odpalasz drugie okno normalnie

Teleportujesz się do ucieczki High Stakes

Łączysz kierowców grupą

Naciskasz start.

HB5fLf7.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem mianowicie taki odpalam 1 -go lanczera normalne a drugiego przez sandboxa wczytuje sie i bład mi wyskakuje ze podzas uruchomienia aplikacji wystąpił bład. Jeśli problem nie zniknie, skontaktu sie z centrum pomocy. nigdy tego nie mialem. Zanim formata zrobilem tez to mialem a to sie tak stalo z dnia na dzień

Opublikowano

Ma wirusa ale nawet jakoś działa. Słabo z naklejkami i lakierem bo trzeba siedzieć i wchodzić w lakiernie po sprzedaniu. 2,5/5

1. Każdy bot/cheat ma wirusy, bo ingeruje w proces gry.

2. Nie trzeba wchodzić w lakiernię po sprzedaniu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie działa mi Drag bot MP gdy go włączam jest ok ale gdy zaczyna jechać np. Runway to skręca w prawo albo w lewo i jedzie 250 km\h pagani zonda f a jak wybieram np.ten drag na klasę C i biorę audi RS4 to jeździ po ścianach a jak już pojedzie prosto to max 240 km\h i to na samym końcu. Jak go wyłączam to auto dalej samo jedzie. POMÓŻCIE jak to naprawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...