Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim wyccaruje każdą grę?

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie będziecie już rzygać tym przykładem ale...:

Byłem na 700 elo w s2, 1250 elo w s3 i obecnie +/- 1650 elo (seria do G3).

Moja jedyna linja to jungle, jungle, jungle, jungle i... jungle. (Czasami pogram adc'kami).

Moimi main junglerami są:

1.Lee Sin

2.Wukong

3.Jarvan IV

Tak jak widzisz, samą junglą i czasami adc wybiłem się z dna brązu do serii G3, to jest prawie 1000 elo do góry. Nie wygrasz ani linją, ani champem, wygrasz skillem.

Ale jak już mówimy o liniach to Junglą idzie zrobić najwięcej dzięki roamowi.

Opublikowano

@UP

Żeby Brand nie był useless w TF to musi dobrze ulti puścić bo tak chuja zrobi ;] Jeżeli 3x odbije się np. od tanka ... No co prawda zada ten dmg jakiś ale lepiej w bardziej squishy postacie :D

@TOPIC

Na adc to Vayne, mid to Zed, Kassa, TF, Anivia ... Na topie Nasus, Lee i inne bruisery a w jungli only tank .. Lub też postacie typu Eve

Nie chodzi o same ulti, bez dobrego upozycjonowania się to nie ma co przeżyć, wystarczy taka irelia albo jax, i po prostu giniesz w 3 sekundy, dlatego mówie że trzeba go wymasterować żeby coś nim ugrać ^^

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

@up

Pamiętaj tylko że to bronze, jak nie trafi smurfa/boostera to ma szansę że przez cały teamfight nawet go nikt nie dotknie. Generalnie to bardzo specyficzna liga.

Opublikowano

@up

Pamiętaj tylko że to bronze, jak nie trafi smurfa/boostera to ma szansę że przez cały teamfight nawet go nikt nie dotknie. Generalnie to bardzo specyficzna liga.

Nie tylko w brązie tak jest .. W silverze też niestety takie kwiatki się zdarzają że cały team leje sobie Cho'Gatha a caitlyn z tyłu niszczy każdego ... Także wiesz ... Niestety jest to najbardziej denerwujące

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Naucz się grać 1 postacią, jakąkolwiek. Nie wycarrujesz każdej gry, ale przynajmniej będziesz grał na wyższym poziomie gdy zmainujesz 1 postać.

League of Legends

Opublikowano

Tym czym najlepiej grasz, najlepiej pod kontrę na enemy.

Ja polecam: Riven (Jeżeli ją ogarniasz to nie powinno być problemu) jednak jeżeli ktoś na nią picknie garena... moim zdaniem albo go szybko zabijesz albo farmisz, i nie wychodzisz;) raz dasz się zabić i masz po grze, Darius podobno też kontra mocna, ale jakoś wystarczy go punktować :D powoli ale idzie, też uważaj na Olafa.

Jeżeli jesteś w słabej dywizji Twisted Fate enemy cię nafeeduje i można napisać gg.. wystarczy że pójdziesz z ulta z 3 razy na bot.

Lee Sin to samo Jungla/Top oczywiście jak umiesz nim grać.

Fiora - jak potrafisz ogarnąć all skille, ulta itd to powinieneś większość gier wygrać.

Tryndamere na Top - szybki push tak naprawdę najważniejsze co jest w grze, jednak nie zawsze się opłaca :) bo jak twój enemy pada to lepiej się feednąć na nim więcej ^.^

Jax - nie wiem ja go nie ogarniam na Top.. wole go do Jungli, musiałbym nim więcej pograć ale wiem i widzę np. mój brat jak carruje nim gry.

Moim zdaniem graj tymi którymi grasz najlepiej.

Shen to samo ulti, GP ulti

Dobry GP na topie może w łatwy sposób pomóc wygrać Bot.

ADC/Support/Jungle i twój ult najczęściej 2 kille dla was.

Ulti GP = Obrona wieży ;) to też się często przydaje.

Polecam też ale to już trzeba się dogadać z teamem, Ryze z TP i bot daje warda w krzaki ;) dalej nie muszę pisać co robisz.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...