Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy server na |ROK| !

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się nie reklamuje, dodałem swoją opinie która została podważona opinią dzieci, po komentarzach widać ( jak dać gm, Bad login ? WTF ;>, nie mogę się zalogować, błąd zapisów serwera ) ze to z góry nie udany projekt na którym można się przejechać .W tej chwili ludzie się cieszą i wkładają czas na budowę serwera a za jakiś czas będą skargi ze serwer zaginął beż śladu, dlatego dałem linka do pewnej i darmowej serwerowni.

Dlaczego nieudany projekt??

Jak mają wlonczony online mod lub cos to sie nie dźw....

1RkW7od.png

Opublikowano

Dzieci ? Chłopcze bo pewnie nim jesteś mam 21 lat a to że nie wiem jak sobie poradzić z problemem to po to to forum jest żeby ludzie pomagali czy się mylę ?

A skąd wiesz że ten Hosting nie jest pewny gówno wiem tak samo o tym jak i o twoim ;)

Ps..Ciągle nikt nie odpowiedział na pytanie jeśli możecie odpowiedzcie ;D

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Dla mnie osobiscie to jest nieoplacalne, niewiem jak zarobia na to aby te serwery oplacic.

Bo pomyslmy: zarejestruje sie powiedzmy 1000 serwerow, kazdy z tych serwerow jest oczywiscie 24/7, wychodzi na to ze jezeli w OVH wykupia serwer 128GB dla przykladu, to potrzebuja na taki serwer 800zl. Wychodzi 10 slotow, 150mb na slot to mamy 1500MB, wychodzi nam okolo 80 serwerow na 1 serwer dedykowany 128GB. Policzmy to realistycznie gdzie 10 takich serwerow dedykowanych bedzie ich kosztowac 8k zl.

I tutaj pytanie?

Skad oni wytrzasna te 8k na wszystkie "darmowe serwery", jak dla mnie to jest projekt na mala mete, predzej czy pozniej upadnie na kolana.

Pozdrawiam serdecznie,

Administrator serwisu FreeServers.pl

Jak powiedział kolega jestem ciekaw skąd oni kasę na to wezmą, Ballu masz 21 lat a nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ?

49yxrs.png

Opublikowano

Dzieci ? Chłopcze bo pewnie nim jesteś mam 21 lat a to że nie wiem jak sobie poradzić z problemem to po to to forum jest żeby ludzie pomagali czy się mylę ?

A skąd wiesz że ten Hosting nie jest pewny gówno wiem tak samo o tym jak i o twoim ;)

Ps..Ciągle nikt nie odpowiedział na pytanie jeśli możecie odpowiedzcie ;D

Co do tego bad login to online mode false a jak pisze ci tam blad zapisu czy cos to nwm ;3

bo tez tak mialem ale mam premium ^^

a jak macie jakies jeszcze problemy to piszcie ! moge zrobic poradnik czy cos!

1RkW7od.png

Opublikowano

Z tym sobie poradziłem chodzi mi o to jak dać sobie uprawnienia administratora ;)

wpisz /op nick xD

A jak nie to wgraj jakis plugin na rangi i poszukaj jakiegos poradnika na yt jak to ustawic itp :)

Pomoglem? like !

1RkW7od.png

Opublikowano

nie wiem dlaczego ale serv po nocy mi nie działa pisze mi brak połączenia z socketem do ftp tez nie moge sie polaczyc

hmmm.. wpisz do konsoli /reload a jak nie to to wyloncz go i wlocz ;d

lub serverownia ma jjakis bląd.

1RkW7od.png

Opublikowano

Ale ze jak?Wogole nie wyskakuja ci logi i wogole? czy nie ma jej wcale?
Poczekaj jeszcze troche lub napisz do nich ;p

daj ss,y moze tej konsoli czy cos to lepiej pomoge.

1RkW7od.png

Opublikowano

Aktualności
Edytowane:

Tymczasowy brak miejsca na maszynie. Więc serwery nie działają. Będzie reszta działać, jak wejdzie główny administrator i przeniesie wszystko na drugą maszynę. Więc zgłoszenia typu "Serwer nie działa" będą zamykane.

Powiadomimy Was w newsach jak wszystko będzie już gotowe

trzeba czekać

24n3chy.jpg

Znawca
Opublikowano

Temat do zamknięcia, hosting został zamknięty, tak jak wszyscy myśleli. ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Tak moze i tak mysleli.. a ty wiesz co piszesz? nie mąć ludziom w glowie .. on nie padl z powodu braku kasy czy cos ale z

powodu uzytkowników czyli "was"
wgrywali duzo pluginow itp..

takie jak fakeslots czy cos bardzo obciazajace i nie szanowali serverow i maszyna padla!

1RkW7od.png

Opublikowano

Przecież to oczywiste, że na takich hostingach będą ludzie, którzy zwiększą sobie sloty.

To było do przewidzenia. Skoro hosting upadł, to tutorial nie jest aktualny, więc zamykam.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...