Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy server na |ROK| !

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się po chwili serwer sam wyłącza :(

/edit

Za 2 razem już wszystko ładnie śmiga :D

POLECAM

melon2001

Pomogłem?Zostaw "Lubie to"

Proszę o zdjęcie tych kilku procent.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy to czasem nie będzie działać na zasadzie tego, że wlaściciel poczeka tam sobie aż się porejestruje daj my 1000 osób i zmieni regulamin dodając : każdy użytkownik który wykupi serwer darmowy na rok musi zapłacić 100,1000 czy więcej zł... ? Właściciel ma do tego prawo ponieważ w regulaminie jest: Właściciel InstantSerV.pl zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu,
nie informując o tym usługobiorców co nie zmienia faktu, iż usługobiorca
każdorazowo przed zakupieniem jakiejkolwiek usługi lub doładowaniem
konta, ma obowiązek zapoznać się upewnić czy ten regulamin nie został
zmieniony i zapoznać sie z jego aktualną treścią.

Proszę o wypowiadanie się osób starszych.

Opublikowano

No właśnie nie jestem pewny :/ :D wolałem to obgadać z innymi osobami xD żebym potem zdziwka nie dostał jak mi rachunek przyjdzie 10 k xD albo wezwanie do sądu o zapłate za usługe tak jak kiedyś z taką stronką pobieraczek :P potem o tym w wiadomosciach bylo :D

Opublikowano

Kolego freeservers jest bardziej pewne i łatwiejsze w obsłudze od tego "darmowego serwera na rok" + serwera na freeservers nikt ci nie usunie po czasie np 1 roku :)

49yxrs.png

Opublikowano

Kolego freeservers jest bardziej pewne i łatwiejsze w obsłudze od tego "darmowego serwera na rok" + serwera na freeservers nikt ci nie usunie po czasie np 1 roku :)

No to co..

poco sie w mojm temacie reklamujesz??

Zrob swoj!

Apropo mi 70zł z pobieraczka kiedys przyszlo :D

a i tak nie zaplacilem ^^ niebojcie sie nic wam nie przyjdzie!

1RkW7od.png

Opublikowano

No właśnie nie jestem pewny :/ :D wolałem to obgadać z innymi osobami xD żebym potem zdziwka nie dostał jak mi rachunek przyjdzie 10 k xD albo wezwanie do sądu o zapłate za usługe tak jak kiedyś z taką stronką pobieraczek :P potem o tym w wiadomosciach bylo :D

Ale za co ma przyjść do zapłaty ?? Przecież ty masz już serwer opłacony najwyżej stronka może upaść i tyle ;)

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Ja się nie reklamuje, dodałem swoją opinie która została podważona opinią dzieci, po komentarzach widać ( jak dać gm, Bad login ? WTF ;>, nie mogę się zalogować, błąd zapisów serwera ) ze to z góry nie udany projekt na którym można się przejechać .W tej chwili ludzie się cieszą i wkładają czas na budowę serwera a za jakiś czas będą skargi ze serwer zaginął beż śladu, dlatego dałem linka do pewnej i darmowej serwerowni.

49yxrs.png

Opublikowano

Gdy chce włonczyć server jest nadal off. Tylko raz na jakiś czas się włancza.

Z tego co widzę jakieś problemy ;..

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...