Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

już wam się nie chcę do szkoły ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za ludzie. Cieszcie się, że chodzicie do szkoły. Ja teraz muszę zapierdalac na praktykach. I nie ma tak, że co 45 min przerwa, tylko jedna przerwa 15 min na 8h. Więc nie narzekajcie, bo macie zajebiscie.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja muszę wstawać tak ,aby bez pośpiechu zjeść ubrać ,spakować sie to gdzieś 6.05- 6.10.Nie chce mi się chodzić temu ,bo nowa klasa i nie znam nikogo prawie.Tyle dobrego ,że w starszych kolegów mam w szkole to na przerwie można pogadać ,albo jak się czeka na autobus...Wstawanie to mi nie przeszkadza ,bo to nie raz do roboty o tej godzinie się wstawało od razu.

Opublikowano

I tak codziennie będą powstawały nowe tematy?
Środa - Już wam się nie chce do szkoły?
Czwartek - Jeszcze bardziej Wam się nie chce?
Piątek - Coraz mniej mi się chce do szkoły?

Litości, ile można zakładać takich tematów...

Yep,nie zgłosisz,bo @Topic - mi się chce, na uczelnię, do szkoły też, bo uczę angielskiego.

Opublikowano

Wiadomo, trzeba się przyzwyczaić, nic na to nie poradzimy. Do szkoły trzeba chodzić, początkowo każdemu się nie chce ;-)

tylko że wróciłem 30 min temu ze szkoly a prawie 12h nie było mnie w domu . xD , 9 lekcji ;/

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...