Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

już wam się nie chcę do szkoły ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masakra .. 2 dni i już chce wakacje.

Mam nową szkołę, klase ( 1LO) i jest troche zjebanie, już się porobiły grupki i jest naprawdę głupio. Jest 7 chłopaków na 23 dziewczyny i lipa w pinć...

Kilka osób znam/kojarzę z gimbazy, zastanawiam się nad przepisaniem do innej szkoły. Mogę się przepisać tam gdzie poszli moi kumple i byłoby lepiej, bo głupio tak siedzieć w ławce i ciągle na necie w fonie.

Opublikowano

Mam nową szkołę, klase ( 1LO) i jest troche zjebanie, już się porobiły grupki i jest naprawdę głupio. Jest 7 chłopaków na 23 dziewczyny i lipa w pinć...

Kilka osób znam/kojarzę z gimbazy, zastanawiam się nad przepisaniem do innej szkoły. Mogę się przepisać tam gdzie poszli moi kumple i byłoby lepiej, bo głupio tak siedzieć w ławce i ciągle na necie w fonie.

dokładnie u nas podobnie tylko że u nas są 2 dziewczyny na 32 chłopaków

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Widać co zrobiło z toba siedzienie na kompie w wakacje. Jak sobie nie możesz kolegów znaleźć w klasie, tylko na tel siedzisz.

@top

Tak czy siak mi też sie nie chce ;D Ale co zrobić ;) Taka kolej rzeczy

Opublikowano

Mnie się nie tyle nie chce, ale wkurwia mnie wstawanie o 7 rano tylko po to żeby iść do szkoły przesiedzieć tam kolejne 7 godzin dnia, potem wrócić do domu o 14.30, nie dosyć że jestem zmęczony nic się nie chce robić to w dodatku na nic nie mam czasu.

Opublikowano

Mnie się nie tyle nie chce, ale wkurwia mnie wstawanie o 7 rano tylko po to żeby iść do szkoły przesiedzieć tam kolejne 7 godzin dnia, potem wrócić do domu o 14.30, nie dosyć że jestem zmęczony nic się nie chce robić to w dodatku na nic nie mam czasu.

5 rano - 18.00 powrót (na szczęście tylko w jeden dzień)

Pewno jak się do roboty pójdzie to będzie jeszcze gorzej.

Opublikowano

Widać co zrobiło z toba siedzienie na kompie w wakacje. Jak sobie nie możesz kolegów znaleźć w klasie, tylko na tel siedzisz.

1 typek gada tylko z dziewczynami, odezwie się jak tylko coś potrzebuje.

Do 2 typka przychodzą lapsy z starszych klas i tak przerwa mu zlatuje.

3 typek ma naprawdę dużą wadę wzroku i nie, że mi to przeszkadza, ale ziomek nie ogarnia chyba.

Z jednym typkiem co znam go z gimby to siedzę w ławce.

Następny chłopak z klasy ma przepierdol u jednej z klas 2, ciągle się z niego nabijają a ja nie wiem o co chodzi xD

Opublikowano

Ja wyrobilem sobie cos takiego, ze do srody czas mi leci szybko :D A jak juz jest ta sroda i wychodze ze szkoly to mysle sobie ze jeszcze 2 dni i bedzie weekend :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Trafiłam na beznadziejną klase, ale cóż, mogłam iść do LO tak jak reszta dawnych znajomków.
Ale tak czy siak, na chwile obecną lekcje są lajtowe, nauczyciele też nie są zbyt wymagający więc jest spoczko.

Opublikowano

Ja w sumie chcę chodzić do szkoły. To mój ostatni rok z tą klasą a moja klasa jest bardzo fajna. Zawsze wstawałem do szkoły o 7 i zawsze wszystko robiłem na ostatnią chwile. Teraz wstaje o 6, mam wszystkie potrzebne rzeczy ale i tak mam wyjebane na naukę :D

Opublikowano

Trzeba być kimś, aby życie dawało trochę przyjemności. Osoba, która jest kimś, nie siedzi całymi dniami na komputerze i MPCforum, bo dla połowy z Was, to jest własnie życie. Znajdzie sobie pasję, jak np. moutainbike, parkour, siłownia lub jakieś treningi sportów zespołowych. Jeśli pozwolicie obudzić w sobie prawdziwego ducha, to będziecie mieli dużo znajomych, a nie dwóch kolegów na krzyż. Wystarczy pochodzić po mieście, wtopić się w jakąś grupę "celebrytów szkolnych" i z nimi się zadawać (nie chodzi mi o debilnych nastolatków, którzy jedynie umieją pokazać poziom wyzywania rodziców i palenia papierosów). Ćwiczę MMA, chodzę na siłownię, staram się być towarzyski i stać po stronie osób z mojej szkoły, jeśli chodzi o jakieś kłótnie na ulicy, z natrętnym nauczycielem itd, i tak buduję sobie szacunek. Wychodzę z domu po szkole i idę po prostu w świat bez celu, dlaczego? Bo wiem, że za chwilę spotkam jakiegoś znajomego, pójdziemy na piwko, na jakiś mecz, siłkę. Tak lecą dni, a nie k*rwa, siedzenie przed kompem 8 godzin dziennie i uważanie, że to jest przyszłość - gra w lola -.-

Mówisz, że chodzisz na siłownię i MMA, lecz pijesz sobie piwko. Życzę powodzenia z takim podejściem, a co do tematu- Nie chciało mi się iść do szkoły i nie chcę no ale czym szybciej rozpocznę tym szybciej skończę.

Opublikowano

A co pierwsza klasa "gimbazy" ?

Ja teraz uczęszczam do trzeciej nawet w te pierwsze dni się przyłożyłem i już zgarnąłem piąteczkę z fizyki o.O ,

Kolegów i koleżanek mam pod dostatkiem więc nie marudzę :)

Tylko, że w 3 gimnazjum jest łatwiej niż w 1 i 2 wiec se możesz... Z tego co wiem to technikum jest nie opłacalne lepsza zawodówka 2 dni w tygodniu czyli poniedzialek i wtorek i wolne 3 dni + weekend... i do tego więcej biorą z zawodówki niż z technikum... Mojego taty kolega ma ukonczone technikum i pracuje na duwoei albo do łopaty.. A z zawodówki narpawia samochody i ma te 10 zł na godzine..

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

W szkole robię praktycznie to samo co w domu, więc nie mam problemu z chodzeniem.

To ty się cały czasz uczysz ? o.O

3 typek ma naprawdę dużą wadę wzroku i nie, że mi to przeszkadza, ale ziomek nie ogarnia chyba.

Następny chłopak z klasy ma przepierdol u jednej z klas 2, ciągle się z niego nabijają a ja nie wiem o co chodzi xD

Jak nie wiesz o co chodzi, to wiadomo o co chodzi :D

Mi przeszkadza tylko wstawanie o 6 ^^ nie mogę się do tego przyzwyczaić .

Opublikowano

Sprawdzian zapowiedziany z historii, kartkówka z matmy zapowiedziana, kartkówka z chemii też zapowiedziana... 4 zadania z matmy... 2 zadania z hostorii. No jasne, że mi się chce chodzić do szkoły :D To wszystko w jeden dzień ;p Dokładnie 3.09.2013

Opublikowano

Z Banowany, dnia 04 Wrze 2013 - 18:58, napisał:snapback.png

Jak nie wiesz o co chodzi, to wiadomo o co chodzi :D

O co bo nie wiem :D?

WF mam jeszcze z 2 klasami i chłopacy z tamtych klas są mega wporzo, a u nas jak zwykle syf ...

Opublikowano

Ja wstaję o 6 rano czasami nawet o 5:30 i jakoś nie marudzę, Szkoła jest i będzie... Można nie chodzić i za 10 lat kopać doły... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...