Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

już wam się nie chcę do szkoły ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się już nie chcę ;/ 2 dzien i lipa .
Mma takie dziwne uczucie , nikogo się nie zna jedynie jednego kolege .
A Jak u was ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do szkoły moge chodzić ale wstawać o 6 rano i zapierdalać autobanem 15 km

to porażka

przez 4 kolejne lata :(:D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Też znam póki co jednego kolegę. Są to dopiero pierwsze dni, więc nie ma co płakać. Za max tydzień lub dwa będziesz każdego znać. :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

do szkoły moge chodzić ale wstawać o 6 rano i zapierdalać autobanem 15 km

to porażka

przez 4 kolejne lata :(:D

ja o 6.15 mam busa i muszę 25 km jechac ;.

Opublikowano

Pokolenie dzieci uzależnionych od komputera, no cóż...

Sie cieszcie, że póki możecie to chodzicie do tej szkoły, bedziecie pracować to nie ma, że nie chce tylko trzeba zapierdalać :)

Jedyne na co w roku szkolnym możecie narzekać to wstawanie wczesne, to jest dołujące czasem ;)

LwG

Opublikowano

Pokolenie dzieci uzależnionych od komputera, no cóż...

Sie cieszcie, że póki możecie to chodzicie do tej szkoły, bedziecie pracować to nie ma, że nie chce tylko trzeba zapierdalać :)

Jedyne na co w roku szkolnym możecie narzekać to wstawanie wczesne, to jest dołujące czasem ;)

Nie boję się uczyć tylko nowa szkoła zleniwiłem się przez wakacje .

Opublikowano

klasa maturalna więc luzik przynajmniej wstaje po 6:00 i kończe sobie o 14 czasem 12:15 xD

jak się skończy ten tydzień to sam zaczne zapierdalać we własnym zakresie, do tego dojdą mi dodatkowe lekcje by zdać bardzo dobrze mature poszerzoną z biologii i chemii

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Trzeba być kimś, aby życie dawało trochę przyjemności. Osoba, która jest kimś, nie siedzi całymi dniami na komputerze i MPCforum, bo dla połowy z Was, to jest własnie życie. Znajdzie sobie pasję, jak np. moutainbike, parkour, siłownia lub jakieś treningi sportów zespołowych. Jeśli pozwolicie obudzić w sobie prawdziwego ducha, to będziecie mieli dużo znajomych, a nie dwóch kolegów na krzyż. Wystarczy pochodzić po mieście, wtopić się w jakąś grupę "celebrytów szkolnych" i z nimi się zadawać (nie chodzi mi o debilnych nastolatków, którzy jedynie umieją pokazać poziom wyzywania rodziców i palenia papierosów). Ćwiczę MMA, chodzę na siłownię, staram się być towarzyski i stać po stronie osób z mojej szkoły, jeśli chodzi o jakieś kłótnie na ulicy, z natrętnym nauczycielem itd, i tak buduję sobie szacunek. Wychodzę z domu po szkole i idę po prostu w świat bez celu, dlaczego? Bo wiem, że za chwilę spotkam jakiegoś znajomego, pójdziemy na piwko, na jakiś mecz, siłkę. Tak lecą dni, a nie k*rwa, siedzenie przed kompem 8 godzin dziennie i uważanie, że to jest przyszłość - gra w lola -.-

Opublikowano

@up: mały związek ze szkołą, ale racja.

tak pozatym nie ma takiej tragedii w mojej szkole jak na każdej przerwie fajne dupeczki chodzą, to można pogadać umówić się :>

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Trzeba być kimś, aby życie dawało trochę przyjemności. Osoba, która jest kimś, nie siedzi całymi dniami na komputerze i MPCforum, bo dla połowy z Was, to jest własnie życie. Znajdzie sobie pasję, jak np. moutainbike, parkour, siłownia lub jakieś treningi sportów zespołowych. Jeśli pozwolicie obudzić w sobie prawdziwego ducha, to będziecie mieli dużo znajomych, a nie dwóch kolegów na krzyż. Wystarczy pochodzić po mieście, wtopić się w jakąś grupę "celebrytów szkolnych" i z nimi się zadawać (nie chodzi mi o debilnych nastolatków, którzy jedynie umieją pokazać poziom wyzywania rodziców i palenia papierosów). Ćwiczę MMA, chodzę na siłownię, staram się być towarzyski i stać po stronie osób z mojej szkoły, jeśli chodzi o jakieś kłótnie na ulicy, z natrętnym nauczycielem itd, i tak buduję sobie szacunek. Wychodzę z domu po szkole i idę po prostu w świat bez celu, dlaczego? Bo wiem, że za chwilę spotkam jakiegoś znajomego, pójdziemy na piwko, na jakiś mecz, siłkę. Tak lecą dni, a nie k*rwa, siedzenie przed kompem 8 godzin dziennie i uważanie, że to jest przyszłość - gra w lola -.-

na mpc forum wchodzę czasami , nie siędze 8 h przy kompie max 2 h .

Trenuję na siłowni , aktualnie mam bóle kręgosłupa dlatego mam czas na mpc forum .

Opublikowano

Ty nie wiesz, jakie niektórzy mają zainteresowania, może dla niektórych gra w LoLa jest sposobem na spędzanie wolnego czasu ? Ale też fakt, że warto wyjść w świat ;).

Opublikowano

Troche w tym racji masz, aczkolwiek... ja sie cały czas opierdalam i jakoś nie czuje sie źle, wręcz przeciwnie.

Aczkolwiek, siedzenie cały czas przy komputerze i granie w gry tez nie jest zbyt dobrym rozwiazaniem, bo internetowi znajomi nie zaspokoją twoich towarzyszkich potrzeb :P

Osobiscie sam jeszcze chodzę do szkoły, lubię również pograć, ale starcza mi równiez czasu na wyjście na piwo, przejśc się gdzieś czy pobiegać... Wystarczy dobrze czasem gospodarować, a wszystko da się osiągnąć :P

LwG

Opublikowano

warto wyjść czasem kogoś może ograniczać organizm, sam uprawiałem sporty:

Karate potem Aikido potem tenis ziemny i teraz i brak czasu i zdrowotnie też gorzej ale myśle że po maturce zaczne biegać albo rowerek

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Też nikogo nie znam, tzn. teraz już znam ale żadnego znajomego z poprzedniej szkoły.

Rozkręca się, jest ok ale chodzić mi się nie chce ;x

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Też znam póki co jednego kolegę. Są to dopiero pierwsze dni, więc nie ma co płakać. Za max tydzień lub dwa będziesz każdego znać. :)

A co pierwsza klasa "gimbazy" ?

Ja teraz uczęszczam do trzeciej nawet w te pierwsze dni się przyłożyłem i już zgarnąłem piąteczkę z fizyki o.O ,

Kolegów i koleżanek mam pod dostatkiem więc nie marudzę :)

Opublikowano

A co pierwsza klasa "gimbazy" ?

Ja teraz uczęszczam do trzeciej nawet w te pierwsze dni się przyłożyłem i już zgarnąłem piąteczkę z fizyki o.O ,

Kolegów i koleżanek mam pod dostatkiem więc nie marudzę :)

Średniej jak już.

Mi się nie chce na wszystkie ogólnokształcące :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...